Segling med shane och kalle

Hola nu har shane och kalle och jag varit ute tre nätter med båten vilket har varit väldigt roligt trots att vädrets makter var emot oss. Vi handlade först tillsammans sen åkte ut och grillade, det blev gott efter det så gjorde vi en brasa som blev väldigt stor så vi fick hälla massor av vatten på et träd av säkerhetsstjäl, shane spelade lite gura också btw.

dag två vaknade vi vid 12 och det regnade, vi låg kvar en stund och sen så bestämde vi oss för att gå upp och äta frukost. efter det så gjorde vi oss i ordning för att åka vidare på vår färd nästa stopp var ingmarsö. vi körde ditt i pass så en var ut och körde medans dom andra satt nere och värmde sig. det blåste mycket och var stora vågor så det stänkte upp i ansiktet. när vi kom fram så blev det uppe håll och vi åt lunch och sedan middag.

dag tre så hade vi bestämt oss för ett mål för dagen och det var att gå till affären på ingmarsö. det var 5 km att gå ditt. vi gick kanske kl 11 från båten och stigen gick senare igenom en fårhage med läskiga får i. när vi hade kommit fram och köpt en glass var och lite annat så kom vi på att vår förra klass kompis fredrik modin har ett sommarställe på ön så vi bestämde oss för att försöka hitta det. det gick inte så bra det är sen stor ö och vi hade ingen aning om vart det var så efter en timme gav vi upp och begav oss tillbaka. när vi passerade igenom fårhagen igen så försökte vi klappa dom men dom samlade ihop sig ocg började gå emot oss och sen typ springa så vi började springa och då tappade jag min cola på marken men jag han aldrig ta den för fåren kom så när vi hade kommit ut ur hagen så fick jag gå tillbaka utanför staketet och hoppa in snabbt och ta den. När vi kom tillbaka så gjorde kalle en skit äcklig lunch vid 4 tiden som bestod av köttbullar i gräddsås och potatismos. Sedan gjorde vi lite annat jag badade bla, sen var det dags för middag som skulle bli korv. Vi gjorde en brasa och den blev bra men korvarna var lite mögliga bga, våran kylväska inte var kall, sen tappade i typ alla korvar för korvpinnarna var så dåliga.

sen på kvällen bestämde vi med ellen att vi skulle åka till henne, hon bor i dyvik. för att hinna förbi henne och hem samma dag så bestämde vi oss för att åka vid 3 på morgonen men för att vi skulle kunna gå upp den tiden behövde vi en ringklocka men ingen av oss hade något batteri kvar på mobilen så det gick inte, så shane gick och la sig kl 11 för han var så trött och kalle och jag satt upp till tre och spelade kort byggde korthus mm.

sen kl 3 så gjorde vi loss och puttrade iväg i stiltje. vi hissade segel men det var totalt vindstilla så vi guppade fram sakta samtidigt som vi halvsov och beundrade soluppgången. vi skulle åka under en bro trodde vi men det visade sig att den bron var för låg och att den behövdes öppnas för att man skulle kunna komma igenom. så när vi kom fram kl 6 så såg vi att bron inte öppnades för en kl 8 så vi la till precis bredvid och tog det lugnt. sen öppnades den och vi körde motor till ellen där vi fick mat, vi laddade även mobilerna medans vi chillade med ellen. sen åkte vi hem och kom lagom till middag. och nu fick jag nyss reda på att min lilla systers guldhamster har dött :( så jag begkagar så mycket.


här är vi på första stället då vi fik beskåda en fin solnedgång

kalle och shane

på ingmarsö

kalle och shane vid fåren

kalles och mitt korthus

jag på en sten

RSS 2.0