Nedräkningen börjar

Imorgon börjar julkalender! då blir det uppgång tidigt för min del, 07,15 börjar den. Det ser jag fram emot och hoppas det inte blir ett fiasko. En bra sak är att det ska snö på onsdag! det längtar jag galet mycket till, bara den inte försvinner direkt så är jag nöjd.

Spelning + Intervju

Morsning :) Tänkte berätta lite att det var invigning igår på min skola, det var hyfsat med folk mest föräldrar. Det bjöds på buffé med dryck och lite godis, även underhållning tillhanda höll vi med. Lärarna hade ett band och dom var riktigt duktiga!! sen var det elevernas tur, först körde min ensemble "Zelda" Sen så hoppade jag upp på scen och bjöd publiken på min ljuva kvällsstämma. det var nog kanske första och sista gången jag sjöng men kul som satan var det så det så!! :D Här är en liten kass bild som vd:n för IT gymnasiet tog men alltid något. kan berätta att den är tagen när dom kör "Zelda". Tyvärr finns det ingen på mig undra varför?? vare så att dom blev helt förlamade av min röst...





Idag har varit en toppen dag!!!! Det hela började med igår att Jonathans och min trailer till Tilda filmen blev instlld för vi inte ville gör den för det var så krångligt med copyright och dylikt. Så istället så såg vi att ett av vårat favorit band spelade i stan samma kväll (dom kommer från göteborg/norrköping) Så vi snackade lite med dem och som vi trodde skulle de stanna över natten.
Så i morse så tog vi med oss kameror, gitarrer, tamburin och ett litet ägg för att sedan bege oss till deras hotell på söder. Det var jättekul att träffa dem!! Vi började med att snacka lite, sedan rigga vi upp och ställde intervju frågorna för att dom sedan skulle avsluta med att spela en låt från deras nya skiva. Det gick lite sisådär med för sångaren (Anton) hade inte så mycket röst kvar sen gårdagen, men han bet ihop och grejade det bra!
Så vi ska klippa ett inslag av allt och det kommer bli riktigt bra tror jag, återkommer mer med det när det är klart så ska ni få se.





Hejsvejs!

Abc

HejHallå, Nu var det ett litet tag sen jag skrev så tänkte göra det nu. I torsdags var jag på musikcafé på Ellas skola. Dom hade en liten föreställning och försäljning mm. för att tjäna in pengar till en eventuell klassresa så självklart visar man sitt stöd! Det var iaf kul där. I fredags var jag på kalas hos fredrik som fyllde 17, egentligen så skulle han firats förra helgen man han drog oturligt nog på sig en förkylning då. Det var många där som jag inte träffar så ofta från min gamla klass så det blev en del härliga minnen som kom på tal. Vi var 6 sy som gick ihop när vi skulle köpa present till honom så vi hade endel pengar att lägga men hade ingen bra idé på vad vi skulle lägga dem på. Det slutade med att vi shoppade loss på ICA! så Fredrik fick massor med mat och allt vad man kan tänka sig finns i en mataffär. Han blev väldigt glad för present och speciellt hans mamma som tyckte det var jätteroligt.
Igår kväll var vi ett riktigt stort gäng och spelade laserdoome eller hur det stavas, kul var det iaf! Det var första gången jag spelade så man var ju inte direkt "bra" men det var skoj ändå!! :D

Rolig vecka!

Tjenixen! jag är på bra humör den här veckan tror jag. Har massor med saker att göra och jag gillar att ha saker och gör, inte alltid men ibland vill jag ha fullt upp. Jag har iaf inget jobbigt plugg så det är bra! förutom lite matte som är jättetråkigt och jag tycker det är så jobbigt å plugga i boken, vill ha någon som bara säger " så här löser du det här talet" Fast jag kan skjuta upp matten till jul om jag vill, men skjuta upp är inget bra ord i skolsammanhang.
Imorgon ska jag och susanna åka till It gymnasiet i sundbyberg, vi ska kolla lite hur dom har det och får lära os lite om digitaldesign och kommunikations programmet dom har där som vi ska öppna på vår skola i höst. Så det ska bli kul, så ska vi få vara med på någon av deras lektion. Sen på eftermiddagen har jag och jonathan möte med självaste marie wengse, inte illa jag vet. 
På onsdag tror jag att jag ska klippa mig om jag inte hinner ångra mig dvs. och på torsdag har solskiftet musikcafe som man kanske ska visa upp sig på för att visa sitt stöd för sin syster. och till sist så är det en skön fredag kvar då hade jag tänkt åka in å göra eric besök på gymnasiemässan och gå runt och låtsas vara en som ska börja gymnasiet och ställe jobbiga frågor till elever i montrarna :P
Så, där ja nu blor det sängdags för jag får inte försova mig imorgon!!

Ostkakansdag!

Tjernamors! idag är det världens dystraste väder inte kul. Idag är det även ostkakans dag, fick reda på det igår på ica. Det är första gången den har sin egna dag kan jag stolt berätta. Så jag tycker alla kan äta lite ostkaka idag :)
Jag är lite dyster idag också för jag skulle på kalas idag men Fredrik som fyller år har tyvärr blivit sjuk så det är uppskjutet en vecka, så det är lite tråkigt. Men nu ska jag gå och göra av med lite extra energi och rehabiliterings träna på träningscykel :P

Fantasi

Hejsan, nu var det ett tag sen jag skrev något har jag för mig. Kan berätta att jag var och såg "upp" i lördags, den var riktigt bra och spännande! Sen har veckan varit bra och igår var jag på rytmus uppspel. Satan vad galet bra det var!!! var helt mållös efteråt :D en show som heter duga kan jag säga med hedern i behåll!!! Dom var utklädda till allt alla innerst inne drömmer om att klä ut sig till. och körde lite små sketcher också, riktigt roligt!! synd bara att inte fler fick se den, för det hade dom velat gjort!
Jag har inte så mycket mer å säga....







Vilket kast väder...

Tjenixen! idag har det varit riktigt dåligt väder, fast det snöade lite iaf :) Har egentligen inget å säga, tänkte bara visa en sak. Det är ett universitet i Canada som har gjort en typ musikvideo till "I got a feeling" Det är en riktigt häftig film att alla är så ambitiösa och verkar ha jättekul, man blir ju sugen på att gå där pga. av stämningen. Det häftiga med den är att allt är filmat i en tagning det är inte klippt någonstans. och den är ändå 4 minuter eller
dylikt.
Höll på att glömma att nämna att min pappa fyller år i dag, GRATTIS TILL HONOM!!! :D

Draft: Nov. 3, 2009

Nu har skolan börjat igen och det är 7 veckor kvar till jul, det är några veckor för mycket tycker jag! Och jag vill ha snö jättemycket, hoppas det inte blir som förra vintern om det nu kan kallas en vinter det måste komma snö! annars får jag flytta norrut men det vill jag inte. här är en liten fin bild från min praktik för ett antal år sedan :)
En sak som inte är så bra är att jag har stukat foten ännu en gång och samma fort eftersom jag kanske är lite för ivrig på att börja köra igen. Det var så att vi hade träning i skånsta skogen, sen så hade vi intervall på en runda som tar ett par minuter. och vi sprang typ efter några reflexer i skogen, det vill säga inta på en stig. och jag rusar ju så klart som en oxe och skiter i allt som kommer i vägen, sen var det jättestenigt där också! och så failar jag när jag ska öka ännu mer och glider ner i någon lite grop typ.
Satan in i enköpnings djupast Å vad ont det gjorde!!! så jag bara ligger på marken och typ grinar, sen kommer en av mina klubbkamrater i kapp mig. Han är brandman och börjar trycka med båda händerna runt min stukade for för att förhindra den inre blödningen lite. Det gör inte precis mindre ont då!!!!!!!!!!!
Sen tar han min träningsjacka och knyter runt foten som tryckförband och sen vare bara upp igen och börjar försöka gå vilket inte gick så bra.
Men enligt min tränare så ska jag upp och jogga imorgon, det tror inte jag men man får ju se men det läker snabbare då
Nu ska jag gå och läka min fot God Natt

RSS 2.0