Tjolahejsansa

Hej och välkommen trogna läsare. Igår var jag iväg på ett litet båt äventyr med Anton och Joel som hade fått det i present. Vi åkte världens största ribbåt, sug på den karamellen ni. Idag lyckades jag försova mig igen, stolt. Men sånt händer. I skolan är jag i fullgång att klippa film till gymnasiemässan om några veckor, kan avslöja att det kommer blir bra den.
Min Mormor är på sjukhuset just nu :( men det är ingen större fara. Hon har ramlat och troligen brytigt benet bara för att hon är så envis och vägrar ha rulator :P
Jag har övningskört lite idag också, inget märkvärdigt med det, men påtal om det så har jag bokat halkkörning så snart blir det av. Jag ska nämligen ta körkortet utan någon lektion alls.
Nyss satt jag och kollade på ett program på 3:an som Shane rekommenderade, kommer inte ihåg vad det hette men det var stand-up typ. Då till min förvåning fick jag syn på en del bekanta nyllen som täckte rutan.
Nämligen (Från vänster) Joel, Eric (bakom Ara Abrahimian), Anna, Amanda och jag chansar hejvilt på Ellen som inte fick vara med.
Tack och hej

tänkte på en sak....

kom att tänka på en sak... att dte var lägesedan jag skrev här så jag tänkte göra något åt det!
Förra veckan var en riktig supervecka i mina ögon. Först skola på måndagen det var väl som vanligt, kul.
På tisdag morogn åkte jag och shane + några till på "ambassadörsutbildning" på solbacka. Där träffade vi elever och lärare från alla andra it gymnasier, vi var väll kanske 60 st. Det var väldigt trevligt. Vi sov och åt gott sedan var det en nyttig utbildning under två dagar på det också.
På onsdag kväll kom jag hem och då var det bara att packa upp och packa igen.
För på tordagen skulel vi på klassresa och paddla!! Det ver superskojigt! vi paddlade kajak som är lite snabbare och mer lätt säkbara känndes det som. Fick ont i häcken för jag hade jeans på mig och dom har små hårda knappar som håller fast backfickorna typ men det är smällar man får ta.
På fredagen någon gång på eftermiddagen kom jag hem, då var det också bara att packa upp direkt igen och bege sig. Amanda hade nämligen fått en massa biljetter till "Saltimbanco" som är en modern cirkus kan man säga. Det ver otroligt bra! helt kolosalt häftigt för att inte snåla på orden, fast dte var inte bara häftigt också hysteriskt roligt! Här nedan ser ni två bröder som gör lite smått inpregnerande saker :)
I helgen har jag inte varit hemma någon gång har liksom inte blivit så, men det har varit trevligt iaf mycket trevligt. I går var vi ett gäng till Joel för att fira hans första och sista 17 års dag. Det var mycket trevligt och god mat. Så ett Jättestort grattis till honom och förlåt för basketkorgen.
Idag har jag haft en lungdag, men jag försov mig nästan inte bra. Vi hade prov idag på talsytem. det gick ganska bra tror jag.
Till sist tänkte jag tipsa och be om en sak. hittade att man kunde göra sin egen gott och blandat påse :D så jag gjorde det! vore snällt om ni gick i och röstade på den. den heter Worldmix :P ni går in på www.dinpase.se och klickar på alla påsar sen får ni söka på Worldmix, min är den gröna :) kan ju säga att om den går viddare till veckofinal så får jag 5 kg godis som jag lovar dela med er alla så rösta på och be andra rösta också ;P
Tycker ni kan passa på och göra eran egen!!
nu ska jag dra och gymma, hejsvejs!!

upptäckt kaffes kraft

Tjohej! tänkte ni på att "kaffes kraft" låter som ett teckant barnprogram, kom på det nu. Men iaf. Jag har nu under en period haft problem med mitt dygn då jag sovit middag och gått till sängs vid 2 vilket resulterar i att jag somnar på sista lektion, inte så populärt. Det var då jag kom på det igår!! KAFFE! så igår när jag kom hem så drack jag en kopp kaffe och åt en bullbit. Så jag orkade vara vaken utan att kämpa ihjäl mig. Så jag var pigg helatiden i skolan. Så man kan säga att jag börjat dricka kaffe, iaf tills jag orkar vara vaken till kl 10.
Nu har idol börjat som ni kanske vet, och rekomenderar att ni kollar på det nu när det är kul och dom håller på med audition för sen blir det trsist när allt sånt är slut. eller lite kul är det fortfarande.
Imorogn har vi frilufsdag på friskis, vi ska vara där från 9-15 och köra spinning (jag hatar spinning!!) kickkoxning och skivstång. Så man lär vara lagom mör då, vilket är skönt för då kan man äta godis och glass :)
Nu ska jag gå och laga mig lite föda för att hinna smälta det innan jag ska träna. tjoföljt!

En Måndag

Tjenare, nu borde jag skriva ett inlägg men vet inte om vad... allt flytter liksom på, lite olika bra men det flytter iaf. så varför kan man undra!! hmm undra vad?? nu blev allt knasigt men det gör ingenting för det är bara bra att dte går åt lite ord. Juste! jag kan säga att dte var varmt och skönt ute idag vilket egentligen inte är så bra, för jag vill ha kallt nu! sommaren är ändå slut då kan det lika gärna bli vinter och kallt snabbt så dte kan bli sommar igen tycker jag! och jag längtar som tusen tills första snön kommer, alltid lika super.
Idag har jag skrivit helt färdigt mitt CV så det är toppen, synd bara att precis när jag tänkte skicka det att jag upptänkte att min nya hemsida (en helt ny genförft mot den tidigare) inte lirar med internet expolorer. så jag fick snabbt hejda mig, så nu kan jag inte vissa den här heller. Så det ska jag fixa imorgon + att jag ska gå på filmpremiär av någon drogfilm som jag var med och gav ris och ros till.
Nu ska jag kolla lite webbtv sen är det bums i säng ögona böj!
PS ingen som har ett bakhjul till en treväxlad cykel ligge roch skräpar? 26 tum ska det hälst vara :)

Tidig morgon!

God morgon, nu är jag uppe alldeles för länge igen, för att jag har sovit middag och kollat vänner. Tänkte bara ta tillbaka lite om vad jag sa om den där filmsidan igår. Upptäckte igår när jag kollade en film "17 agin" en riktigt tjejfilm för övrigt men jag gillar såna och den var riktigt bra! Nu till problemt jag upptäckte, att man få bara kolla i 72 minuter sen måste man vänta i 54 min tills man få rkolla i 72 min igen. Tiktigt idiotiskt system så kan man förstås betala för att kolla så mycket som helst. Jag var tvungen att vänta 2 gånger, för var ju tvungen att se klart filmen efter som jag fastnade i den. Riktigt sämst! men tror inte att jag behövde vänta i 54 minuter, var med 20 men ändå!
Idag var jag och Jonathan till låssmeden för sista gången och vi hade vårat betalningsmöte. Vi fick 3000, alltså 1500 var, och det tyckte både vi och dom var bra så det blev det så.
Nu ska jag sova tror jag så jag hinner med bussen tillskillnad från någon annan dag :P

RSS 2.0