Dreamhack

Nu har jag varit i jönköping på dreamhack i 5 dagar och ska jag berätta lite om det hade jag tänkt. Invigningen var skit ball med laser spel och rökmaskiner. Här är den största av dom tre hallarna och det var skit mycket folk och för varmt.


under mina pass satt jag mest och chillade vid pepparkaksbaket eller spelad elite pingis mm.




något som jag och jocke verkligen störde oss på var guitarhero som dom spelade hela tiden och skulle prompt spela dragonforce låten på expert hela tiden bara för att vissa att dom var bra, helt sjukt alltså, sen var det samma kille som lira den låten 23 ggr.


BTW biff killen längst fram heter sarre :P kul namn tycker jag, han är grymm på att beatboxa och han gjorde lite som han ville, han var i montern hela tiden, så han började beatboxa i vår mick och så var han överraskade bra så började folk stanna till och lyssna sne kom fler som kunde beatboxa. Dom andra som kom var sjukt grymma och smekte på, sen helt plötsligt så var det jättestor publik. Sen kom några hel sköna killar i kanske 20 års åldern som kunde rappa och dansa så det blev värsta showen där. Det var höjdpunkten på hela DH tycker jag :)


trött, vill sova

nu sitter jag här och halvsover har spelat billjard gh world tour och lite pingis, nu är jag ass trött men jag är tvungen att vända på dyngnet. tror jag ska sova snart iaf eller kolla på en film. har inte så mkt mer att säga så god natt.




Live från DH

Nu håller vi på att måla klart det sista i montern och väntar på pizzan, sen ska allt upp med möbler och så. har inte så mkt mer att skriva om utom att det är ass stort, med tre giganstiska saler med datorer. smälelr upp lite bilder nu tills vidare





mista hallen av dom tre



alla företag hålelr på och bygger upp sin monter, full fart

Besök hos mormor

Idag efter skolan var jag hos mormor, jag hjälpte henne byta en glödlampa, man är ju en gentleman. efter jag byt den satt vi och fikade och pratade någon timme, hon börjar med att dra sina vanliga historier om alla hennes väninnor som har problem med höfter och adra beskymrer.sen så berättar hon om hennes tillstånd och vad hon tycker om saker och ting, vi avslutade faktiskt samtalet med Roskilde festival vilket var trevligt :)
På kvällen lyckades pappa övertala mig att åka skidor så han och jag gav oss ut  och åkte skidor i någon timme, det gick inte så bar med tekniken på grund av förra årets dystra snöbrist, men alltid kul att åka skidor.
Imorgon bitti drar jag och jocke till dreamhack som sagt, kommer bli skoj, kommer åter på söndag morgon.

hare bra tills dess och sköt om er :)

Snön snöar på

Snön faller ljudlöst i den mörka tystnaden.
 Så fick man till lite poesi här också. Nu har jag precis druckit upp mitt te och ätit en macka, innan dess jobbade jag på min sammanfattning vi ska lämna in i historian, det gick inte så effektivt för jag somna hela  tiden, men lyckades vakna igen och så höll jag på. Jag blev lite avundsjuk på min syster idag, hon kom inspringade i huset och skulle ha massor med täckbyxor för hon och hennes kompisar skulle åka skidor efter häst vilket jag tror skulle vara skit kul :D  men jag fick inte följa med.

Nu är det typ en dag kvar till jag och jocke ska på DH (dreamhack) en stor lanträff i jönköping men ungefär 10 000 entusiaster. vi ska jobba för min skulle och står där i en monter och snacka lite och sånt tror jag, kommer blir jätte roligt tror jag.



jag måste bara lägga in en bild på ett av jorden finaste fenomen Norrsken. Jag skulle verkligen vilja skåda ett sånt, en av mina högsta önskningar.

SNÖIG HELG

Den här helgen har varit underbar, med massor med snö. Man blir så glad när det är snö ute och ännu gladare när det snöar också, så då blir det alltså en glad helg :D
I fredags var jag hemma hos adam med 6 st andra från gamla klassen, vi spelade rockband vilket var kul. Adam hade fixat med läsk, godis,chips och popcorn vilket jag uppskattade. Sen gick vi hem runt 4 tiden och då var det svinkallt så jag orkade inte hela vägen hem, stannade hos shanes mamma och sov där.
När vi vaknade så var det snö ute :D
På kvällen så ringde alex och ville åka pulka för att inviga snön, så typ samma gäng som var hos adam igår samlades vid österkärsskolan för lite pulkaåkning. Det blev ett fail, det blev skit kallt och man fick snö överallt så var inte där så länge men dte var en kul grej.
Sen så stack jag och shane till amanda, där var det riktigt trevligt tycker jag. shane somnade som vanligt och sen så orkade vi inte käpa hem i kylan så amanda var snäll och lät oss spendera natten där. Synd bara att bäddsoffan var till för ett dockhus och täcket också, men så är livet när man är "lång" bara att bita i det sura äpplet.
Nu idag har jag precis kollat klart på julkalendern håkanbråkan så man fick in lite julstämning.



Det blev mycket cyklande i snön den här helgen, det är riktigt jobbigt men kul å sladda där det är halt :)

effektiv träning ?

Nu har jag nyligen kommit hem från träningen då vi sprang lite typ, blev ass varmt när man kom igång lite men ack för kallt om händerna. efter träningen togs det fram tårta som fanns kvar från i lördags då dom vuxna hade haft en vild års fest i klubbhuset. Jag åt lite för mycket tårta tror jag för fick väldigt ont i magen min, men kan inte hjälpa det tårtor är allt för goda för att äta med måtta.

Tror jag la på mig alla kalorier jag nyss blivith av med under träningen.
Nu har jag pluggat lite matte med pappa inför morgondagens prov som jag kommer vara lika rökt på som en rökt abborre som blivit rökt för länge, men jag är imponerad på att pappa kan så mycket om matte och är super bra på att förklara :)



Visst är det oemotståndligt :)

Två trötta MEN händelserika dagar

Hejhopp nu har två roliga dagar passerat, igår hade min skola öppet hus, det var roligt att det kom många. undertiden så vissade jag några besökare runt, va med adam och visade han runt lite också. Vi spelade in lite i studion, When You Were Young med The Killers, det var första gången vi spelade in i studion och det lät riktigt bra.

Idag hade vi matte prov på algebra och ekvationer, det var svårt och kändes verkligen inte bra efter :P
Men det är inget man kan göra åt så här i efterhand. Efter skolan stannade jag shane och jonte kvar och lärde oss hur man kopplar alla sladdar och aktiverar allt på datorn för att spela in. Efter det så ville vi såklart spela in något, så vi bestämde oss för en låt av The Hives (kommer inte ihåg vad den heter) så mackan lärde oss snabbt att spela den, sen så spelade vi in. När vi spelat in musiken så övertalade vi mackan att sjunga så han lärde sig texten lite små snabbt och spelade in den, så var det klart, bara lite små mixning återstod.
hoppas på att kanske lägga upp det lilla slutresultatet någon dag.


ännu en trevlig helg

Hejhopp nu har en till helg passerat, det har varit en riktigt kul helg. I fredags så var jag med shane simon amanda och julia, vi var hemma hos shane och spelade ett sällskaps spel, när man skulle svara på frågor, sånt där allmänbildnings spel och jag vann såklart : P
sen la vi lite pussel och lite andra saker som man inte brukar göra som man glömt bort är roligt : )
I lördags så var jag hos felix med 5 andra, vi lirade poker och lite fotboll, sen ringde någon till en som jag aldrig träffad som var med och hette dennis, han sa att det var fest hos adrian, så vi gick ditt. När vi kom ditt så öppnade hans pappa, vi blev fett fundersamma, han sa att adrian var i täby. Då det var riktigt FAIL, men men bara att bita i det sura äpplet.
Efter det gick vi till adam och lira rock band, det var skoj, vi var bara lite för många så man fick vänta en stund innan man fick lira, men åter igen äre bara att bita i det sura äpplet
Känner att det är dax för en bild och efter som det snöade idag, vilket gör mig på ett glatt humör så


gymnasiemässa

idag gick jag upp tidigt för att åka och snacka lite om it-gymnasiet, det var lite segt i börja men sen när man kom igång så blev det skoj. Det är trevligt att snacka och lära känna många olika personligheter, och jag och en kille började snacka om annat, så pratade med han i 15 min typ :)
i montern mittemot så såg jag och en annan ett bekant ansikte.

han i mitten Andreas från FC Z

En från itg från södertörn som jag snackade en del med gick dit och bad om hans autograf :P
han fick den såklart. Han såg så jäkla kort  och töntig ut i verkligheten ut i verkligheten.

lite sällskap?

Hejhopp, imorgon ska jag till gymnasiemässan och stå där och snacka, och undrar om det är någon som ska ta tåget som går 07:24 från stationen, isf säg till vore trevligt med lite sällskap på tåget :)

en onsdag

Idag efter skolan hjälpte jag och shane till och tog upp och kopplade in nintendo wii i skolan, sen spelade vi bowling med vår engelska lärare, hon kom sist.
 nu på kvällen har jag försökt kommit på en bra logga till webbdesignen, tillsist blev den bra och jag är nöjd :) sidan jag ska göra är en sida där småband kan skapa en profil och lägga upp låtar mm.

Hur lyckas man?

hejhopp idag hade jag som vanlig bara en lektion och den börjar halv 1, ändå på något jävla sett så lyckas man försova sig och komma en halvtimme försent, helt sjuk, jag vaknade två ggr innan dock, ena gången ringde telefonen så gick jag upp och svarade sen la någon på, sen vaknade jag en till gång men eftersom min väckarklocka stannar lite då och då så trodde jag den var 20 i 9 och tänkte då äre chill somnar om. jag skulle till och med upp 9 och cykla lite i förrådet :P .
 Så idag följde jag med mamma och mina två syskon till arninge där jag investerade i en ny väckarklocka, efter som min stannar stup i kvarten eller skiter i att ringa, vi köpte även en ny digitalkamera för den andra gick sönder på något vänster.

Måndag :D

Måndagar är min favorit dag i skolan, då har vi musik hela förmiddagen och sen programmering. på musiken idag fick fi en låt som vi skulle göra en remix på en låt som heter "en hand i himeln" av jonathan johansson"  det var en riktigt bra låt som fastnade på hjärnarn, efter som man satt och lyssnade på den när man remixade den, Det coola är att min musik lärare (mackan) spelar i bandet.

http://www.myspace.com/jonathanojohansson


 Foto Anders Widlund

Hejhopp

här är keps filmen som måste ses
http://www.youtube.com/watch?v=91QchwhTsaw

HELG

Den här helgen har varit riktigt rolig, igår kväll (lördags) så var jag med simon, shane och julia. Vi var hemma hos julia och satt och pratade och drack te och hade trevlig, bla så blinkade vi med en lampa mot hennes grannar som blinkade tillbaka och dom var typ i 25 år åldern så det var lite coolt :P. Sen efter började jag och simon att kasta shanes keps på varandras huvuden, blev ganska duktiga :) (film kommer senare om julia snabbar på sig lite) det kanske låter som en liten lam kväll men det var kul.

Idag har jag varit och shoppat i stan med simon, det var väldigt kul och hittade lite kläder. på väg hem så var alla tåg inställda så det tog två timmar att komma hem så jag missade pappas fars dags middag och farmor, farfar och mormor var här också, alltid kul att se dem :)

en fredag i täby

Igår kom felix till min skolan och kollade lite sen gick vi hem till mig och tog det lugnt, lyssna lite musik. Sen åkte vi till täby med simon, adam och alex. vi åkte hem till en gammal klasskompis som heter amanda, där träffade vi natalie också. Väll där gjorde vi inte så jätte mycket, skulle kolla film men det sket sig med datorn. så vi mest snackade och hade det trevligt :) sen typ vid 12 så stack vi hem

lite kort och gott

Tänkte bara slänga in ett litet klipp på Louis Armstrong, gillar han coola leende och hans otroliga inlevelse när han sjunger :P


dilemma

hejhopp, idag har jag och min grupp haft redovisning av en propaganda bilden på historian, det gick bra tycker jag. sen när jag kom hem var jag jättetrött och somna så jag nästan missade min träning.
 det var ruskigt kallt å träna men det gick.
Nu har jag ett litet dilemma, kl 22,50 börjar både Scrubs och Two and a half men. det är dubbel avsnitt på både och tycker båda är två grymmt roliga tv serier så vet inte vad jag ska se på. varför kan inte någon av dom gå efter den andra då vore det super :D men så är dte inte :(


Paarty

Idag är det onsdag sån ni vet och även min fadders födelsedag. Ett stort GRATTIS till honom (tänkte skriva han där sen kom jag på att det var honom istället så lite stolt nu :) Jag hade som sagt köpt en bok som jag tyckte verkade bra, han verkade faktist bli glad över den och tyckte "den var snyggt inslagen" (inte ironi) så det så. om man inte gillar den så är det trots allt tanken som räknas så vitt jag vet.




Eftersom det är en så stor dag idag så bestämde födelsedagsbarnet att vi skulle äta palt bröd och fläsk, riktigt fest mat det. Men efterrätten var förbaskat god, det var mammas kladd kaka med grädde och några kokoskakor med äpplen på som farmor bakat, dom var som en dröm.

Snart jul :D

Idag kom jag på att det snart är jul, mindre än 3 veckor kvar i skolan sen börjar julkalender som är en klassiker i julsammanhang. När väll den börjat så går det snabbt tills det är jul.
Idag hade jag bara matte, det var en skit svår genomgång med ekvationer, efterskolan var jag och köpte present till pappa. Det bllev en bok av Jan Giou som heter "Den Demokratiska Terroristen" hoppas att han inte har läst den.

Sen var jag med shane, han vattnade blommorna hos sin mamma som är bortrest i Indonesien, sen gick vi till hans pappa för att kolla om deras trådlösa rauter ville samarbeta med min data, den ville nämligen inte det sist, men nu ville den :)
Hade träning ikväll, det gick trögt efter en vecka med semester och god mat med efter rätt.



I årets julkalender spelar dom här två nissarna två av tre huvudroller ser ni vilka det är?
Så klart är det andres och måns, två roliga killar. Tror det kan bli en rolig jul i år :)

Panik

Idag hade jag studiedag vilket var riktigt skönt, jag har inte gjort nånting idag förutom packat upp resväskan och kollar en film. Min pappa fyller år på onsdag och jag vet inte vad jag ska ge han,det är skit svårt att veta vad man ska köpa åt han. Han är en sån där natur pappa som inte använder onödiga saker och sånt vilket gör det ännu svårare att hitta något bra.
Är tacksam för förslag om ni har några.

Sardinien, en trevlig vecka

Nu har jag kommit hem till kalla sverige, trodde inte att det var minusgrader :S Veckan har varit bra bara lite otur med vädret men det är bara att bita i det sura äpplet. Dom första två dagarna vad underbara, sol heldagarna utan något moln och vindstilla så dom dagarna spenderades vid stranden respektive poolen.
Dom andra sen började det blåsa som fan och regna och eller var mulet. Dom dagarna åkte vi tåg till en en annan stad och gått på lite utflykter och sånt som man gör med en hurtig pappa. Sen som vanligt så blir skit fint den dagen man ska åka hem, så blev lite irriterad på det. på vägen hem var vi tvungna att byta plan i milano för det gick inget plan direkt hem konstigt nog. vi väntade i 6 timmar typ i milano, medans vi väntade så gick vi till ett skit stort shoppingcenter som hette Orio center. Det var mycket större än täby c, det fanns över 200 butiker där.
när vi lyfte med planet så var det mörkt och det var första gången jag flög när det är mörkt och det var så jävla coolt att se hela milano upptänt i ett enda stort italiensk konstvärk, så blev det ännu coolare när hela kabinen i planet var släkt. Så sammanfattningsvis så var det en trevlig resa:P trots lite sol.
 

Jag å min lillasyster elvira sitter och njuter av solen


Jag posar


vår underbara utsikt från rumet

RSS 2.0