Snart helg!

I morse var man ganska trött och det kändes som om det var fredag igår bara för att man var borta och kom hem sent, jag gillar det för det känns som man fick en extra helgdag helt plötsligt :D
Annars var dagen helt okej, på steget till roligt, trots att vi inte hade något rolig lektionidag.
Efter skolan blide det gymmet med shane, det var som vanligt, alltså trevligt. sen var det snabbt hem och äta en banan innan det var dax för orienteringsträning. Alla sprang typ banor i österskär men jag sprang utan karta för jag är lite cool och för bra :P
När jag var längst bort i österskär vid vattnet så såg jag en viking line åka förbi, det var riktigt fint att se allt ljus på den i det bäcksvarta mörkret :)

Klubben

Igår kväll var jag in till staden, med dom här pöjkarna. först när vi kom in med tåget gick vi och hittade ett ställe att  fylla våra magar på, det blev en pizzeria som var riktigt utsökt.





När vi var fulladade så begav vi oss ner till tunnelbanan för att ta oss till gullmarsplan, därifrån gick vi till fryshuset där vi skulle skåda Emergenza festivalen, det är en liten festival för osignerade band där vinnaren får ett skivkontrakt. På väg ditt gick vi igenom en liten skog där det fanns väldens isbana, den var allvarligt 70 meter, och lutade med lagom lutning. Vi stannade vid den och åkte i max 10 min, hade gärna stannat längre :D

 Stället där festivalen var kallades "klubben" och var riktigt trevligt tycker jag. VI hade fått halva priset på biljetter för kalles kusin spelade i ett av banden som skulle spela så det var nice. Det var lite folk till en början, det var synd för basco sthlm var första och bästa bandet. Efter dom var några ass grymma metaljappaner som var skit grymma och röjde som fan. De var mina favoriter den kvällen även om jag inte gillade deras musik så mkt ;P

(Basco Sthlm)



(Kyrielle)



Ni ser ju själva att dom ser as grymma ut ;)

Idag blide det bullar

Ohoj, idag hade jag den första gitarr lektionen, vi har delats upp i mindre grupper, jag är med harry och markus, det var kul men svårt tycker, har inte lillfingret med mig liksom ; P men det är bara att träna på. Efter skolan gick jag och shane å  handlade vi 4 otroligt goda kanelbullar och pucko som vi hade som färdkost på väg hem. På träningen idag så var det läskigt att det var halt ut men det gick bra iaf, efter träningen så käkade jag 4 bullar eller närmare bstämt två dounats, en vanilj munk och en syltmunk. Otroligt gott kan jag säga med hedern i behåll.

Idag hände en lite sjuk sak, Jag såg samma person tre gånger idag!
Först när jag gick till skolan, sen på ica och sist typ vid båtstorp när jag tränade. tycker det är lite läskigt och konstigt. jag menar vad är oddsen liksom. jo dom är inte stora kan jag tala om.

mycket träning

Idag har det blivit mycket gymmande, för på morgonen så gymamde jag med Joakim, det var ett tag sen vi tog en snack och träffades så då gjorde vi det, tog det lugnt eftersom jag skulle gymma med shane sen på kvällen. Efter det så bar det av direkt till skolan och musiken. Det var lite halvsegt vi hade bara teori i studion typ och jag var jättetrött, vi mickade bla, upp ett trumset.
Sen hade vi programmering, jag gjorde typ klart mitt spel och la in en låt jag gjort, så nu äre nice.
När jag kom hem så var jag jätte trött, så gjorde en stor björnbär och banan milkshake i hopp om att piggna till, sen drack jag den som för övrigt var utsökt, och åt mackor medans jag kollade på kenny starfighter som jag lovat Ellen att kolla på. Det är ett fint program men fan lite läskigt iaf, var tvungen att kolla bort en gång när dom höll på med sprutor, hatar sprutor!
Sen blev jag trötter och sov i någon timme tills det var mat, det var skönt men lär ju få lida för det nu ikväll.
Sen vi 8 drog Shane och jag till gymmet, det var nice och socialt, man känner att man blir starkare tycker jag :)


taggad

hejsan, idag är en speciell dag för jag skriver två inlägg den här dagen, det händer ytterst sällan så passa på och njut!
Jag har tränat rygg med simon på gymmet, kan tala om att han är en bra instruktör :) så ni vet. Sen har jag jobbat lite webbdesign idag, är ganska nöjd men inte helt, kanske lägger upp en bilden på headern om jag vågar. tänk om någon snor den och lägger copyrigth på den för att den är så snygg liksom.
Imorgon är det musik, de ska bli riktigt roligt, vi ska börja med något nytt projekt typ ska bli kul att se vad det är. vi ska även fortsätta med ljudteknik saker tror jag, det är skojigt.
På tisdag börjar vi med nya instrument och sång kursen ska bli skojigt att bli lite bra på gitarr :)
Tänkte dela med mig av en rolig tanke som jag fick på huvudet idag, tanken var att det vore roligt om man tömde en kalles kaviar tub och fyllde den med tandkräm istället. så så har man en kaviar tub på toan istället. det tycker jag skulle vara lite roligt iaf. kanske ska sluta dela med mig av mina tankar och hålla dom i huvudet istället, vissa är lite konstigt liksom :P


söndag

hejsan, igår var jag med Shane och Amanda, det var trevligt, men vi var trötta hela bunten och kom inte på något att göra så vi satt vid datan och sen förflyttade vi oss till tvn.
Idag är det verkligen inte kul väder, halt blött och mulet, men det snöade igår natt när jag kom hem iaf. Jag skulle tyvärr tippa på att vintern är slut nu om den inte redan varit det, så får väll ta bort snöflingorna snart. Idag kommer pappa hem från fjällen och åkt skidor där med ett par kompisar bi 4 dar nu, är avis på han. vill ha sportlov nu så en själv får åka skidor.
nu måste jag hitta på något bra att köra så jag inte sitter bort den här dagen, men ska gymma ikväll så får iaf något gjort då.
lämnar er med en dyster bild från mitt fönster :(


Skol Lan

Hallojsan, igår var det skol lan på skolan, det var ganska fail men trevlig, men som annat så visste man det. Vi halv 11 så kom amanda, anna och julia, då drog jag och shane med dom hem till julia där vi inte gjorde så mycket, typ drack te och vilade :P
Efter det så gick jag och shane tillbaka till skolan, och spelade lite cs till. Vid 5 tiden begav vi oss, kan säga att det blåste väldigt mycket och var sjukt halt överallt, ja halkade ner i en vatten pöl och doppade typ dataväskan i vattnet. Men lever på edgen så gör man ;)
Nu ska jag träna så jag piggnar till lite, sen så får man se vad som händer ikväll :)

på bra humör

Hejsan, igår fick vi tillbaka våra historia prov, jag är supernöjd med mitt resultat fick mvg, spikade alla rätt på provet :D
Idag hade vi återigen prov i datorkunskap, på excel, det var klurigt och roligt, det gick väldigt bra kändes det som, visst hur man skulle göra allt, så det känns bra.
Ikväll äre skol-lan på skolan, elever och några lärare kommer vara där hela natten och lana, jag tror jag sticker vid 11 eller något beror på hur det blir, men det ska bli roligt iaf, att man inte är i skolan för studerade syfte utanför att spela och ha roligt.

Maybe Kåbdalis

Hejsan,  idag har det varit en lite halvseg dag, men det måste ju finnas såna dagar för att det ska kunna finnas roliga dagar.
Jag och simon har skrivit ett mail till Kåbdalis, våran gamla praktikplats i 8, det är en liten skidort långt upp i landet Sverige.
Det vi frågade var om vi kunde få komma ditt igen och jobba där och därmed få boende under tiden, som fick fick under praktiken, fast då fick vi mat också :D Men man får inte ha för höga förväntningar.

Här är några bilder från när vi matar renar, och är ute och åker skidor på toppen, och några på restaurangen och vår favorit schtekar kock Niklas. Har tyvärr inga fler bilder för min data krascha förut så simon har alla bilder, men ska få dom såsmåning om :D

                 

     

Snö och Tö

Idag har det typ snöat hela dagen lång, det är trevligt men det är snöblandat regn mer tycker jag. Visst blir man glad när det snöar men inte när det försvinner direkt, då blir det liksom omvänd effekt, det blir bara tråkigt och blöt, men det måste blir det för att det ska kunna bli sommar någon gång som man får se det positivt istället :)
Idag på träningen så blev man bara blöt och det var skit svårt att springa på töad snö, e typ som om man har ett par skor av bananskal och springer på ett bowlinghallsgolv med såpa på, okej kanske inte riktigt så men inte långt ifrån kan jag lova! snö är till för att leka i och ock skidor på

har inte så mkt att säga förutom att jag har blivit taggad på matte idag, dagens lektion var riktigt lätt och jag kände mig smart :P vi satt ändå och körde ett skepp kommer lastat hela lektionen, det var skojigt och man fick tänka till för att komma ihåg alla saker, men det är väll så det ska vara :P

hare gött gott folk!

grapefrukt !

Hallojsan, idag var det superskoj i skolan, vi hade bara musik. Vi lärde oss om PA och fick koppla lite enkla saker med mixerbordet osv, jag tycker det är roligt och intressant och försöker lära mig så mkt som möjligt, eftersom det är mitt framtida jobb.
När jag kom hem var jag sugen på något smarigt, eftersom jag börjar tröttna på att vi får ris varenda jävla dag i skolan och alltid kött till, visst det är gott men vafan är kreativiteten?? Gillar inte ris så mycket, eller som soran skulle sagt, inte min favorit. potatis och pasta är godare.
Men åter tillbaka till det jag skulle berätta, när jag kom hem så åt jag en grapefrukt, dom är riktigt goda men världens suicide, typ första när jag sätter ner skeden så sprutar det väldens stråle rakt i mitt öga, svider som in i NORDEN och börjar typ grina, bestämmer mig för att chilla lite på ätande och inte hugga ner skeden utan ta det lite piano. det funkar bra till en början tills ännu en till stråle träffar samma öga!! jag blir riktigt irriterad och funderar på om jag ska äta upp resten, men trotsar min idé och fortsätter och tänker att det kan väll inte inträffa ännu en till gång, det gör det som tur inte, men är alldeles blöt i ansiktet efter.
Jag tycker att äta en grapefrukt är lite som att äta en kebabruller, omöjligt att inte spilla eller komma undan utan konsekvenser, men det är så gott så det är värt att offra lite för det.

Ikväll har jag gymmat med shane, vi gör de mycket armar så är trött nu, imorgon ska vi gymma innan skolan, ska bli nice att trötta ut sig lite igen.

Idag var det idrottsgalan, också, jag missade tyvärr den, men såg att jerringpriset gick till kalla, tycker hon definitivt förtjänar det med hennes enastående prestation under tour the ski i fjol och har lockat ännu fler tittare till sporten.


tycker den här bilden beskriver ganska bra hur jag hade det under mitt ätande!



så då vet ni vad jag tycker om lite saker, så nu tackar jag för mig,, hejsvejs

Can´t sleep

Hejsan, nu är jag i farten igen, kunde inte sova, så kollade runt på massor med bloggar, och hittade dne här på min kusin, jag tycker dom är intressanta att läsa så tänkt att jag bjuder på en också, så kanske jag kan sova sen

Har du:

Folköl i kylen:
Jao pappa gillar de
Något husdjur: Lars-Olof! :D sen har jag ju två småsyskon också ;)
Någon favoriträtt: Vet inte riktigt, mycket god mat, men laganse är smaskigt
Någon flick/pojkvän: nix
Några framtidsplaner:
Massvis, flytta hemmifrån, jobba som ljudtekniker, familj
Gymkort:
japp
Några kärleksproblem:
Maybe
En homosexuell kompis:
Dont know
Någon favoritlåt:
hmm vet inte, har alltid tyckt "my heart will go on" är enastående och rörande :P
Duschat idag: jajamen
Någon kompis som snarkar:
somnar alltid först och vaknar sist, men har jag säkert
Några MVG:
Bild, Hemkunskap :P
Någon som förstår dig:
mamma är väldigt förstående :) har massor med bra kompisar också
Någon tuff kompis som kan försvara dig:
aadå mina gangster polare :P
Något beroende:
vill alltid göra sociala saker
Fikat idag:
det har jag faktist, för engångs skull
Någon vän som bor i ett annat land: AA Jonas men inte träffat han sen han flyttade när jag var 6 kanske, har försökt leta upp han, men utan resultat

VEM..
 Avskyr du:
ingen som tur är
Hånar du:
små hånar alla lite då och då :P
Delar du mest minnen med:
måste vara simon, vi har varit med om en hel hög med äventyr
Längtar du mest efter:
morfar, men lär ju få vänta länge då ;(
Lagar mat:
mamma, pappa, det är ganska jämt tror jag
Städar ditt rum
: Jag, är ganska bra på att städa faktiskt  :P

 VILKEN..
Tidning läser du:
DN medans jag käkar frukost
Buss åker du oftast:
23: an  en fin buss om ni frågar mig
Frisyr:
FREEstyle!
Dag fyller du år:
10 Jan, stolt 17:åring
Årstid föredrar du:
Definitivt sommaren! men vintern kan också vara mysig om dte är någon snö vill säga
Stad är du uppväxt i:
Åkersberga, "född gangseter" som shane brukar säga

 VAD..
Gör du nu:
försöker blir trött och gör en sån här tråkig sak då
Gör dig till en bra människa:
Positivt inställd, social, och alla bra människor omkring mig :)
Gör dig till en dålig människa:
hmm... vet inte, självförtroendet på topp :D
Vill du arbeta med:
Vill ju bli ljudteniker inom musiken, så de
Är roligast just nu:
jadu mycket roligt, men Nicklas, där har ni en kille med humor!
Har du på dig just nu:
eftersom jag ligger i sängen och försöker sova, så bara ett par kallingar ;P
Läser du för bok:
Böcker är inte min grej
Ska du göra nu:
SOVA!!


Hur ska din drömtjej vara/se ut:
Hon ska vara söt, social, en aning idrotts intresserad och lite äventyrlig :D
lite humor skadar inte heller :P
Idrottar du: jajamensan
Var det sista du åt?:
ett äpple, det var gott
Vilket land vill du helst besöka?: madagaskar vore intressant :) lite exotiskt sådär
Tycker du om dataspelsvåld?:
tycker det är okej, brukar ändå inte spela sådana spel så ofta, cs är ett undantag :P
Har du bra hörsel?:
Aa det tycker jag, men efter dannes rundgångar i studion så mår mina öron inte så bra
Tycker du om sånt här?:
Det är bra tidsfördriv
 Tittar du mycket på TV?:
Nja försöker att inte titta allt för mycket men 2-3 timmar, på kvällen blir det nog, tittar dock inte så noga då, gillar bara att ha den på, man känner sig inte så ensam då :P
När spydde du sist?:
det var i sommars det, trevlig kväll innan det hände
Varför spydde du?:
förlorade i sten sax påse och var tvungen att smakade på snus :P ass äckligt, dont do!
Har du någon piercing?:
Nix, inga planer på att skaffa heller
Har du någon tatuering?:
no, vet inte om jag kommer heller
Är du rik?:
arrå självklart, ekonomin rullar på ;)
Har du bra betyg?: gillar inte att skryta, men dom duger :P
Vad har du för mattebetyg:?
hade vg i nian men nu vet jag inte, gillar inte matte

inte så pjåkigt

Hejsan, den här helgen har jag ätit utsökt mat till middag varje dag, först i fredags gjorde elvira hembakad pizza, i går vare laganse, och idag gjorde mamma någon specialrare med banan och jordnötter, den var riktigt smaskigt, jag gillar när man använder banan vid matlagning.
Igår var jag hos felix och spelade poker, det var roligt och jag träffade endel nytt trevligt folk, sånt är alltid kul.
Idag var jag  till mormor med en liten tårta och tackade för presenten jag fick, när jag handlade tårtan så hittade jag inte den jag skulle ha, letade i typ en kvart, så fick ta en annan, inte kul om du frågar mig. Väll hos mormor var trevligt men lite långtråkigt, vi snackade om massor som man brukar göra. jag drack kaffe så att hon skulle slippa göra saft också, kaffe är ändå helt okej tycker jag, men ingen njutning direkt.
När jag kom ut därifrån så såg jag att dom har sattigt upp en ganska stor skylt där det står "tibble trafikskola" där vid skolvägen där gamla trafikskolan låg. Blev lite förvånad kan jag säga, men dom måste väll skylta lite mer nu när dom har fått konkurrens här i åkersberga av kerstin.
Jag har varit snällt och hjälpt elvira plugga på hennes manus, han spelar teater nämligen precis som ella också. Nu när bergaskolan ska läggas ner så kan elvira inte gå kulturklass som han tänkt, så nu har hon sökt till bergtorp i teaterklass typ, så hon ska ditt i veckan och göra lite intagningsprov och sånt, hoppas hon kommer in, hon har potential :)
Idag så provade pappa att komma upp i maxpuls, han kom upp i 158, men det är bara för att han är lite äldre än mig, men han tar ju typ mig på att springa, kanske inte längre men ändå.
Min kusin Elina sa idag att maxpuls är inget bevis för hur bra kondis man har utan dte är genetiskt, man har dte från födseln och att det är vilopulsen som räknas, och hon har gått idrotts klass nu i gymnasiet så litar på henne.

så här såg min mammas verk ut, vet inte vad ni tycker men lite skumt ser det ut, den ser ut att innehålla avokado tycker jag :) men det gör den inte, lite synd tycker jag.


Lars-Olof är glad

Ohoj, igår var jag med anna, ellen och shane det var trevlig :) vi kollade på ett livsverk av björn gustafsson, han är en riktigt rolig prick för de som missat det. Idag har jag inte gjort så mkt, förutom att tränat pappa och jag har en liten tävling nämligen, men som har högst maxpuls/vilopuls :P så idag så kollade jag min maxpuls, jag kom upp i 208 slag  i minuten, får se vad pappa kommer upp i imorgon. Jag kan meddela att Lars-Olof är väldigt glad, just nu njuter han av sitt nya vatten, han gillar att klucka i vatten eller hur man ska säga, svårt att förklara men det låter om det iaf :D
Idag vann ella (min lillasyster) sin första handbollsmatch på ett år typ om inte mer, dom är verkligen sämst men idag var ett annat lag sämre, fatta hur dåliga de lag måste ha varit.
Det var något mer jag skulle berätta men det kommer jag inte på nu så tar det någon annan gång :)

OM jag blev glad?

Hejsan, idag har varit en trevlig dag tycker jag. I Dag när jag skulle göra prov så är man alltid lite nervös att det kommer frågor som man inte kan, men det gjorde det inte, så det gick helt okej, I elarnas klassrum så var alla persienner neddragna så när man kom ut efter provet, så känner man hur en lite börda lättar, så är det alltid på prov tycker jag. Sen så snöar det jätte mkt också, jag så ju inte det i klassrummet för persiennerna, så jag blev väldigt glad, älskar verkligen snö, man blir så glad av det :D
I Dag hade jag två träningar, först orientering då jag bara löpte i spåret, sen var jag klar före de andra för jag tog dte lugnt och skulle gymma efter sen med Shane, så jag springer tillbaka till stugan och där ser jag ett en ganska ny kille som heter calle och han trodde träningen började halv 7 ( den började 6) och då frågar jag om han ska hänga med på 2,5:an ett varv så att han får någon träning, och så gör han det, medans vi springer ganska snabbt, han är nämligen duktig, så snackar vi eller jag frågar han saker för att försöka få igång en konversation, men han kunde typ inte snacka för han var så andfådd :P men han går iaf på simnig och ridning också, det tycker jag är ballt :)  känner mig duktigt och snäll som tog med han på en runda :) jag ska bli ungdomstränare sen om något år, för jag satsar inte på orienteringen.
Sen var jag hemma i en halv timme sen kom shane och då gick vi och gymmade, det gick bra men vi hade träningsvärk från igår. vi maxade i benpräss bara för att se hur mycket vi orkade, jag tog 200, men tror jag kan ta med :P var trött efter löpningen innan.

Jag är jättesugen på att åka upp till fjällen och åka skidor och dricka varmchoklad och allt som hör till, leka i snö och allt. så bjuder på en liten bild, känner att det var ett tag sen det var någon.


ännu en repris

hejsansvejsan. Idag var engelska läraren sjuk och calle i london, så vi hade håltimme ända fram till lunch precis som i måndags, och vi gjorde samma sak som då också, lanade cs hela klassen :P Det är riktigt kul som alltid och man blir en väldigt sammansvetsad klass, vilket alltid är bra :D
Sen efter skolan så gymade jag och shane, det gick bar och var riktigt trevligt, vi snackade om sommaren och alla problem som uppstår när folk inte kan vissa datum osv. vi har bestämt att vi ska ha något mötet och ha en kalender och få allt bestämt :)
Nu kollar jag på winnerbäcks film på 1:an det är riktigt bra tycker jag, samtidigt så pluggar jag lite historia har prov imorgon, kommer gå bra tror jag:)

Hej då allihopa

Nya planer

howdy!! idag har jag inte gjort så mycket, jag sov istället för att träna imorse :P Kände att jag behövde det, idag har jag skrivit klart min låt, det är min första så den suger, men det kommer fler kan jag lova. Sen har jag. Nu har jag börjat tränat på allvar inför sommaren, men har inget direkt mål, typ österåkersmilen.
Måndag: styrka
Tisdag: (styrka om några veckor), löpning
Onsdag: styrka
Torsdag: styrka, löpning
Fredag: vila
Lördag: träningscykeln hemma
Söndag: vila
 Så är tanken och ska försöka hålla den hyfsat, men sen blir det lov och sånt, då kommer jag skita i den och vara social istället :) mycket roligare.
Idag fick Lars-Olof sin första mat, han tycker det var utsökt och åt upp den snabbt, Han har blivit jätte speedad nu och simmar runt upp och ner hela tiden :D
Fick reda på idag av shane, att det är två st från åkersberga med i robinson, det tycker jag är ballt, att den här lilla hålan är så bra :D

då återstår det väll bara att säga hejsvejs då, så hejsvejs

Det blåste idag

Hejsan hoppsan lillebror, så brukar karlsson på taket säga.  Idag hade vi ingen musik för mackan var sjuk : (   så vi hade håltimme hela förmiddagen till lunch, då lanade vi alla cs :P det var skojsigt men riktigt nördigt. Sen efter skolan drog jag och shane till täby och handlade inomhus dojor, på väg till tåget så kom världens vindby och blåsta av shane keps typ 7 meter back och så landade den i en vattenpöl :D det ver riktigt roligt kan jag tala om :P
Sen på kvällen vid 8 tiden drog vi till gymmet och körde första passet, det var fint där, men lite pinsamt att man är noob och inte vet hurdant alt fungerar. Men vi hade simon som var snäll och visade maskinerna och så.
Man känner lite i armarna och så nu men det är bara bra, imorgon ska vi köra ett morgonpass innan skolan, som börjar 12,30 :D

En hejdundrade helg!

OJojoj vad jag har haft fullt upp den här helgen, i fredags var en riktigt trevlig kväll med ytterst lite sömn, du kan läsa vad som hände då på Amandas Blogg, där finns även bilder :D
Efter sovit 5 timmar den natten, en hos Amanda och 4 hemma, så vaknade jag av att mamma, pappa och Elvira. dom hade tårta och lite presenter med sig, jag fick en pulsklocka, ett skärp av Elvira som är riktigt fint tycker jag :) och sen kläder av mamma. Sen hade jag fått en stor burk med otroligt goda kakor i :D
Sen till frukost blev det vanilj te och tårta, lite udda och inte så nyttigt men väldigt gott.



På kvällen så hade jag lite folk här hemma, så då behövdes det städas lite. mamma och pappa stack ganska tidigt så jag och Elvira fick städa, eller Elvira fick städa mest, men hon var riktigt duktig och ambitiös :) såå ett tack till henne



Sen följde jag Elvira och möte farmor, sen stod vi och pratade lite och kollade på den underbara månen dagen till ära ;) När jag kom hem så städade jag klart det sista i mitt rum, sedan kom Simon och hjälpte till och sätta ihop ett bord och göra sallad, så ett stort tack till han med :)
Senare så kom alla, det var roligt att så många kunde komma. vi minglade lite först typ sen åt paj som var lite fail för den blev inte riktigt varm, men den var god. sen typ så öppnade jag presenter, det var riktigt fina och roliga presenter :) Så ännu en gång tack alla :D jag fick en skjorta :), en fin scarf, en gitarr bok med många bra låtar i :) ska lära mig alla, sen en tröja och lite annat krimskrans :), ett ritat presentkort på cs :P och sen en jätterolig sak av Amanda, Anna och Ellen som jag uppskattar otroligt mycket :D en guldfisk!
otroligt påhittig och kreativt om ni frågar mig. Det är en kille säger Ellen och den heter Lars-Olof och arbetar som ninja.
tycker lite synd om Lars-Olof för han får inte äta något på tre dar för han har flyttas från affären och är känslig då :( så lider med dig lars-olof.



Sen på kvällen körde vi väldigt mycket singstar, det var riktigt roligt :D samtidigt satt några och lirade cs, man fick inte plats alla i soffan. Efter det var det efterrätt tror jag, och då fick Ellen och Anna som går hotell & restaurang programmet, i uppgift att göra den, det blev marängswish, det var utsökt så ett tack till er :) sen började folk tacka för sig och gå hem,.
så i slutet så satt vi på mitt rum och snackade, det var trevligt :)



Idag har jag och Shane investerad i gymkort på friskis :) känns bra, vi ska börja imorgon. sen gick vi till hans pappa och diskuterade om Spanien i sommar och kollade på lite flyg och vilka veckor så nu vet vi det, men ingen är bokat än. Shane visade endel bilder också, det är riktigt fint med den bästa utsikten man kan ha, man ser Afrika från deras balkong och det är öppet hav med fin horisont, ni anar inte hur bra läge balkongen ligger :D det kommer bli grymmt kul!

Tack och hej allihop

Imorgon smäller det

Hejhopp nu är jag på glatt humör, för att det är mycket som kommer hända framöver, många roliga saker då.
Då kanske ni undrar vad för saker? och det ska jag berätta.
 Först så börjar skolan imorgon det är ganska kul för utom proven om man inte känner att man kan allt och vill vissa vad man kan för lärarna. Det ska bli kul att träffa lärarna också, dom är trevliga.
Sen så ska jag bowla och hitta på något annan med Shane, Amanda, Anna, Ellen och Julia, det ska bli riktigt kul och trevligt. Sedan på lördag så fyller jag år och där är aldrig fel.
På söndag ska jag och Shane skaffa gymkort på frisks, det blir skojigt, har längtat efter att börjar träna igen efter förskyllningen.
Sen så ska jag följa med Ellen och Anna på stand-up istället för bio någon gång snart.
Sedan är det öppethus på skolan och det är alltid kul att snacka och vara social, sen ska skolambassadörerna (som jag är) åka runt till massvis med skolor och snacka gott för skolan.

Nu ska jag kolla ett avsnitt scrubs och sen sova för att orka upp i tid för skolan imorgon
Hare bra allihop :D

Ohoj här kommer lite skoj

Kollade runt lite på aftonbladet och hittade dom här klippen från en norsk serie som heter "snorungar" Det är riktigt kul, dom driver med folk har gömda kameror. Sen blir allt roligare när dom snackar norska också : D

Klipp 1, en kille raggar på tjejer

Klipp 2, samma kille jobbar i servicedisken på datoraffär


Hare gött, nu ska jag äta lunch & sen traska ner till centrum och lösa ut lotterna : )

Hemmafru? nja

HejHopp! denna dag började med att jag inte kom i säng i tid, jag hjälpte Ella med en ny bloggheader, jag var för trött för att satsa så gjorde något lätt om hon tyckte blev coolt, blev dock nöjd med tåren, fast den såg man knappt sen.
efter natt sömnen så har jag spenderat nästintill hela dagen i köket, har backat dom två sitta räkpajerna, som gick bra, bara jobbigt att skala 4 påsar räkor, diskade en del också så vet hur det är att vara en hemmafru, lite tråkigt dock att bara vara i köket, man vill ju röra på sig : )
Såg nya ICA reklamen idag, den var riktigt rolig, med skojig humor :D hittade den inte på youtbe, men ni får hålla ögonen öppna på tv :P
Just nu kollar jag på Grammisgalen, det är riktigt bra hittills :D gillade Håkans tacktal.

Triss i ??

Hejhopp! Idag har varit en bra dag tycker jag, det började med att jag kom upp tidigt redan vid 10. Det är tidigt för mig vid detta skede. Sen åkte jag och handlade med mamma och mormor, handlade lite inför lördag. Sen efter så ville mormor köpa lotter, och så var mamma och jag lite skeptiska, för hon gör det ganska ofta, hon säger "man måste ju chansa lite om man ska vinna" Håller med henne till visst del. Det hela slutade iaf att hon köpte två lotter som jag sedan fick : )
Sen när jag kom hem så började jag baka paj, det gick fin fint, sen kom shane och hjälpte till, det var snällt. Pajerna blev fina och imorgon ska jag baka två till sen äre klart.
På kvällen skrapade jag mina lotter, jag vann 50 kr på en av dom : ) alltid något, sen är det ju lite spänning också, tänk om man faktisk vinner 100 tusen vad gör man då liksom? blir ju typ panikslagen och över lycklig :D



I vår ska jag söka extra jobb också, har diskuterat det med mamma idag, det släppte för min kusin när hon fyllde 17, då fick hon jätte många svar från olika ställen hon sökt. SÅ det lovar gott för mig sen när jag ska söka : )

Här ska bakas!

Hejhopp, idag har jag inte gjort något speciellt tror jag, men har en god nyhet, det ska snö imorgon!
Jag har gjort en upptäckt också, jag börjar skolan senare än alla andra (jippi) Dom flesta börjar på onsdag, men jag börjar på fredag, det är nice det. Lider dock med er som inte gör det.
På lördag fyller jag år :D där är det ett år kvar tills bil! det är riktigt trevligt, då slipper man gå mellan kompisar när det är kallt ute, och vistas runt centrum på fredag och lördagskvällar :P
På lördag kommer jag ha en liten "fest" och då skall jag servera pajer och olika slag, så då ska jag baka dom imorgon och i övermorgon. Har bestämt att jag ska baka dom själv så jag får lite utmaning :P
Kan lova att dom kommer bli mer än goda!

Nu ska jag kolla på scrubs så hare gött och kom ihåg att det ska snö imorgon enligt SMHI

Kallt? O ja

Det är ruskigt kallt ute nu, snudd på 20 - idag :O Det är ifs bra för då är det större chans att det kommer snö, men det är nästan för kallt enligt mig, men bara att klä på sig lite mer.

Igår var en tråkigt dag, då var jag hemma hela dagen, det suger verkligen att vara små förskyld så man inte kan träna eller något, men bara att gilla läget. Bara för att jag inte gjorde något den dagen så var jag tvungen att göra något på kvällen, så bakade en plåt småkakor : )
Det blev en blandning mellan drömmar och bondkaker, men det blev lyckat, godare än drömmar enligt min pappa : D



Idag har jag varit med Shane, vi åt kebab, det var smaskigt men det är ett riktigt mysterium hur man ska äta det utan att bli kladdig. Sen kom Julia också, vi spelade ett litet dataspel och lyssna på musik sen tog vi med oss Ella och gick till Anna som bor i båtstorp. Där träffade vi Amanda, Annas lillasyster lisa och deras kompis Jossan. sen spelade vi pictonery (stav alarm) och drack te, det var väldigt trevligt och roligt tycker jag : )
Lite avundsjuk på Anna och Amanda som ska åka iväg till Amandas landställe imorgon och komma bort från vardagen här.

Det var det jag ville berätta tror jag : )
Hejsvejs och hare gott och frys inte ihjäl tack ^^

Lång promenad

Igår var jag ute och traskade i 2 timmar tror jag, hade sällskap av simon. VI gick först till österskär från mig, sen var vi där sen gick vi till oxenstiernas, och sen gick vi varsin väg hem. typ en mil ungefär. det var trevligt men kallt.
Idag har jag inte gjort något alls, försöker fortfarande vända tillbaka dygnet men lättare sagt en gjort.
Såg precis ett otroligt roligt klipp på AFV, ( Måste ses)


Förra Året

hejhopp, nu har jag inget att skriva om så jag provar något jag aldrig gjort förut men sett på en del andra bloggar.
just den här är tagen från min kusins blogg, Hanna.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Man gör alltid nya saker.. I år har jag tex. flugit första gången, kört bil, sommarjobbat och cyklat in till stan på en tandemcykel.

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Kommer inte ihåg något nyårslöfte, brukar bli så att jag glömmer dom under sommaren

3.Dog någon som stod dig nära?

 Min kära gammelfarmor...

4. Vilka länder besökte du?
Finland, Malta och Italien.

5. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha 2009?
En till super sommar skulle inte skada : D

6. Datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Är så dålig på numer och datum kommer bara ihåg händelserna... tycker det är viktigare

7. Vad var din största framgång 2008?
Mitt sociala umgänge har blivit mycket bättre!

8. Största misstaget?
alla gör vi misstag, och dom flesta ångrar man alltid till en början, men sen så kommer man över det.
men jag råkade göra på ett litet grund med felixs pappas båt, ångrar det.

9. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har aldrig skadad mig mer än virkat foten, sen sjuk är man någon gå då och då.

10. Bästa köpet?
Måste vara min cykel som tar mig överallt.

11. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och underhållade saker, typ bio

12. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Av danne får man alltid ett gott skratt : D

13. Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008?
Kommer inte ihåg enstaka låtar blandar ihop dom med gamla så vet inte vilka som är nya ^^
 just nu är det the killers nya album jag kommer ihåg.

14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Definitivt gladare, inte för att jag varit ledsen andra år : P

15. Vad önskar du att du gjort mer?
Träffat ännu mer med nytt folk.

16. Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit mindre vid datorn och varit ute och träffat vänner istället.

17. Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen/ lite av släkten.

18. Blev du kär i år?
japps

19. Favoritprogram på tv?

Vet inte, mycket bra på tv men också mycket dåliogt, men discovery har intressanta program.

20. Största musikaliska upptäckten?
danne the man, nää skoja lite där men måste vara mackan min mentor.

21. Något du önskade dig och fick?
Vet inte riktigt på den, men en trevlig sommar och en bra korvklass

22. Något du önskade dig men inte fick?
Några tjejer i klassen hade inte suttigt fel ^^

23. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre
Nja tycker 2008 var ett bra, men det kan alltid bli bättre.

24. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Ungefär samma, börja tänka mer på vad man har på sig.

25. Vad fick dig att må bra? 
en varm solig sommar bra med bra dags planer.

26. De bästa nya människorna du träffade?
Träffat många nya, tex Amanda och jocke, sen endel från ITG

Gott Nytt 09

Gott Nytt År allesammans, hoppas ni haft en superduper början på det nya året, det har iaf jag tycker jag.
Min afton såg ut så här ungefär, första så kom simon till mig sen gick vi till julia där träffade vi felix shane och två nya trevliga människor som jag inte träffat innan, fredrik och lisa. Efter att varit hos julia och firat tolvslaget och snackat en del så gick vi med felix hem till sig för att möte några andra. Men han bor i österskär och julia i margaretelund, och vi orkade inte gå runt sätterfjärden, så vi chansade och gick på isen över, det var riktigt läskigt och kändes riktiogt onödigt ifall vi skulle gå igenom men dte gjorde vi inte.
väll där träffade vi adrian och hans kompisar, vi typ hängde lite där snackade och lite sånt, vi underhölls av raggar johnny som visste hur man blandade drinkar och hade fått i sig för mycket själv. Efter kanske två timmar där  gick vi hem till julia igen och kollade dunderklumpen men jag somnade.

jag känner att jag måste börja gå och lägga mig tidigare och gå upp tidigare så man kommer i form till skolan och, nu hinner man inte se så mycket ljus när det är vinter.

RSS 2.0