Italien

Nu har jag precis packat klart och åker om ca en timme till flyget som tar mig och min familj till sardinen i en vecka, ska bli hur skönt som helst och slappa och ta det lugnt från skolan.

Igår var jag på musikcafé, det var trevligt med många bra band som spelade. när vi till sist spelade när typ alla hade gått som tur var så gick det ganska sämst men vi hade bra anledning och det var att vi hade spelat tillsammans i tre dar och jag hade aldrig spelat trummor förut.
Efter musikcafét så gick jag kalle, harry, frida och jonte till macdonalds och käka lite innan det bar av hem.

Kista galleria

Idag efter skolan när jag jonte och kalle väntade på bussen så såg vi att det kom någon ny buss 685 som gick till kista galleria, vi så kallade "äventyrsgänget" tvivlade inte utan hoppade på kista bussen och så var vi på väg på nya äventyr. Väll framme i kista så gick vi på rundtur i gallerian, ingen av oss hade varit där innan. det var riktigt stort men inte större än täby c, men dom bygger om och ska göra det till Sveriges största.


Äventyrsgänget :D

I onoff affären hände det mest, vi höll på ett tag med en macbook som hade en skit cool spegeleffekt med kameran som vi hade mycket roligt med. spegeleffekt delade upp bilden i mitten så det blev lika saker på båda, när vi tog bilder så såg dom ute som skitgrymma animerade figurer. Vi tänkte spara dom på usb men vågade inte riktigt och sen kom någon tant och en tjej och frågade om vi var klara med datorn, det blev pinsamt då :P
 Som om det inte vore nog så pep det om mig när jag skulle gå ut ur butiken, så han i kassan började fråga saker om jag nyligen köpt något och så, sen ringde han i sin telefon och så kom det en annan kille, han sa att ajg skulle gå ut utan väskan och då pep det fortfarande så då skulle jag gå ut utan jackan och då pep det inte. Han började leta igenom den efter som där larm sak men dom hittade den inte så dom bara avlarmade den där, Medans han letade så var det skitstor kö som ba stod och glodde på mig som om jag var en utomjording, grymmt pinsamt.

måste bara länka den här http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM grymmt skön unge som talar klassisk brittiska


Sovmorgon

Idag hade jag sovmorgon hur skönt som helst att sova ut och inte stressa på morgonen.
efter matte lektionen stannade jag jonte och shane kvar i studion, dom skulle repa inför fredagens musikcafé sen så ringde dom kalle och så kom han ditt och var med och hjälpte dem. sen kom jag med på trummer också :) så ska alltså köra mitt först uppträdande på fredag, är riktigt nervös.
Btw på lördag dra jag och min familj till Sardinen över lovet :) ska bli super skönt att sola lite innan man går i ide här i kalla Sverige.

hejsvejs

måndag

idag hade vi redovisning av våra radioreklamer på musiken, http://www.youtube.com/watch?v=C3flIC2HVrY
det var skoj att höra alla andra och vissa var riktigt bra :) annars har dagen varit ganska lugn förutom på morgonen när man skulle upp. längtar tills imorgon då jag börjar halv 1 så jag verkligen kan sova ut.
ikväll ska jag kolla tv sen måste jag 2 dagboksaker på engelska:(

slutkörd

Nu har jag äntligen kommit hem från dalaran även fast jag bara var borta en natt så är det alltid lika skönt att komma hem :).efter dagens jobbigt långa bana så är jag ganska trött nu,
har inget mer att skriva om och orkar inte häller.

 här är en liten bild från tävligen


Dalarna

Nu sitter jag här i ett klassrum i Falun med mina klubbkompisar, har precis varit ute och kört dunken och liknade lekar vilken var kul :) Jag sprang orientering idag på morgonen här, det gick sådär som vanligt. Läste nyligen "tintin i Kongo" som innehåller grymma teckningar av de Kogoanska människorna. Imorgon ska jag springa en bana på 9,7 km :(  innan det bär av hem.

Hejsvejs

Fredag

Idag var jag hos tandläkaren och spände tandställningen så har lite ont i tänderna nu :(
Efter skolan stannade jag jonte och shane kvar och spelade lite i studion vilket var kul, vi körde hej monica, fin låt det.
Imorgon ska jag åka  "utomlands" till dalarna på orienteringsläger, det kommer blir grymmt kallt men också roligt hoppas jag. nu ska jag packa tror jag kanske träffar gamlaklassgänget ikväll :)

bye

Tråkdag

I dag regnade det och det gillar jag inte så då blir hela dan automatiskt tråkig. Hade engslkaprov idag som var busenkelt eller så var det jag som var bra :P
Min orienteringsträning idag var jäkligt lame så jag pallade inte satsa, bara åt bullar as usual.
Nu ligger jag här och kollar bussar tilltandläkaren imorgon medans jag väntar på att scrubs ska börja.

Bye

Ny design

nu har jag gjort en ny design som blev lite fail men den får vara så tills vidare för nu måste jag plugga engelska

...

...

RSS 2.0