Tippa EM

hejsan igen ville bara tipsa dig om att tippa hur EM ska sluta det gåra snabbt och du kan vinan fina priser men  gör det mest för att se om du är lite bättre än dina kompisar du kan göra en grpp där du bjuder in dina kompisar och så kan ni gå in när som helst under EM och se vemsom har tippat bäst och leder i antal poäng hittils, du börjar genom att gå in på den här hemsidan www.intersportfotboll.se och sen till höger står det "ny tävlande" och sne trycker du på "starta", själv tippade jag på att sverige åker ut i kvarten mott Holland och att Tyskland vinner. Det här kanske likanr reklam ganska mycket :P

image6

underbara vädret :D

idag har jag inte hunnigt plåta något men jag har klippt mig idag :D tcker det är lite töntigt att ta en bild på dte så ni får se det om ni träffar mig anars har jag varit på en trevlig studentmottagning hoss min kusin Elina grattis på henne. imorogn ska jag på orienterings läger så hinenr inte skriva men men.

onsdag den lättnade dagen

Halloj igen idga fick jag reda på mitt no prov jag gjorde igår och jag behöver inte göra om prov så har inget kvar i skolan nu :D. När jag kom hem så skulel tydligen hela familjen på någon uppvisning som min lillasyster hade (Elvira) mne jag följde inte medm istället så åt jag en lite speciell middag bestående av filmjölk med trokad frukt i och 4 rost mackor med pihladelfias vitlök och örter en super kombination. lånade även min andra lillesyras nya ipod högtalare och lyssnade på mitt nya favorit band MGMT. här är två låtar med dom.

http://youtube.com/watch?v=XVnRzEjpUmE

http://youtube.com/watch?v=w7JthgTMHDU

sedan på kvällen så åkte jag och mamam och min Elvira till åra båtar för at jag skule hämta ett fiskespö och mamam också till min klassresa till finnhamn på måndag, jag tog rullen från mitt spö som var hel vilket spöt inte var och  det motsatta med morfars spö. oljade även in 4 saker på båten så den blir lite snyggare.

              Min utsökta  middag i solen                                                      Mitt nya super spö :P

image4image5

händelserik dag

idag hade jag terminens sista prov, det var e lättnat som jag fick uppleve efter. När jag kom hem fick jag ett glatt besked att jag skulle tjärna 11 000 kr i sommar när jag ska sommarjobba som instruktör på seglarskola. men ganska snabbt fick jag det mycket bistra beskedet att min gammelmormor hade gått bort på förmiddagen och så sent som i söndags var hon här och hälsade på mig. hon dog i sängen en natrlig död och blev otroliga 97 år.

under kvällen så hade jag träning (orientering) och det gick bra tills jag snubblade på en gammal röstig tråd från ett gammalt stängesel och ramlade och slog huvudet på en sten, det gjorde skit ont. sen så har jag övningskört från och till träningen och det gick väldig

image2
t bra och var roligt.

Studiedag = slappt

Idag har jag studiedag cilket är skit skönt. Var förbi centrum och kollade om det fanns klipptid men det fanns det inte idag så jag begav mig ner till båten och städade och tvättade den lite. jag har bara ett problem att jag inte hittar bomkapellet och mattan till ruffen, nu sitte rjag hemma i lungnet och har kemiprov imorgon men orkar inte plugga och så är det landskamp idag så provet komemr i andrahand.

image1


Söndagen

söndagen började med att jag skulle åka på orientering och så skulle jag och pappa tydligen åka med en annan gubbe ditt annars skulle jag fått övningsköra. cäll där gick det piss och jag blev typ förskyld. kom hem och chillade lite sen bar det av till näsbypark slott för en trevlig klasspicknik. Jag och simon tog med en engångsgrill och korv och grillade vilket resulterade i svart korv. sen så spelade i boll och sånt medans dom andra satt och smuttade på deras vattenpipa. sen tog jag felix, flaaksen, sebbe, micke och patte en promis (inte så lång) till en brygga och kollade på solnedgången, det var fint.
Sen spelade vi lite fotboll till och från och jag gjorde dagens fuynd när jag hittade ett par fotbollshandskar i ett mål. sedan satt viner och hade lite allsång till min mp3 och retade jill och emy. sen så fick jag felix och adam skjuts av natalies föräldrar till viggbyholm då vi precis missade tåget så  vi gick och ritade smilisar på enbetongvägg. väll på tåget stötte vi på sebbe, flaaksen och micke med blodsprängda ögon av någon anledning. sen när vi kom till åkersberag så gick några av  och jag så tog jag bussen hem kollade på survivorman

Nu så

Jag tänker prova blogga ett tag pga uttråkighet vid datorn. så jag börajar imorgon och tänker kortfata min dag typ eller något sånt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0