Tråkväder Torsdag

Halloj, Idag efter skolan så hade Popis ett grymt rep, tyvärr utan harry för han drog. Vi har en hel låt klar nu saknas bara text som saknas. Vi spelade in en slask speling som låter helt okej.

Jag gjorde misstaget å träna i detta väder inte nice, springa i en blöt skog och bli blöttare än själva skogen, usch och fy. men lite träning vare iaf. Kan säga att det var lite lagom skönt å sätta sig i en bastu efter det..!!

Sitter med min tråkiga tjocka matte bok och suckar ihop. Men det är mitt sista prov och det sista jobbiga som händer i skolan så bara å bita ihop och se fram emot helgen som bjuder på massor med skojigheter :D

Klart slut

2 sugrör i rad!

Hallå, drack nyss blåbärssoppa :D otroligt gott sen var dte lite synd att jag fick två sugrör (man måste dricka blåbärsoppa med sugrör) i rad som var trasiga inte kul. Nu till dagen, hmm den var bra. Jag och Jonte var till börsen och lira lite gitarr på webbdesignen sen så slutade vi dagen typ.

När jag kom hem så åkte pappa jag till båten för vi hade gjort upp att vi skulle masta på idag trots att det blåste sjukt mycket. Allt gick väldigt bra tills motorn inte ville starta när vi skulle där ifrån vilket var very konstigt efter osm den alltid funkar. Vi väntade en stund innan vi provade igen. det ville sig inte alls. så jag meckade lite och drog ut tändstiften och hoppades på att mortorn bara hade surnat lite, som motrer kan göra ibland. Problemet nu var att både pappa och jag var på kungsängen sidan av kanalen och bilen stog kvar på andra sidan, vi kunde se den hur tydligt som helst typ 40 meter rakt över var den. Vi skulle egentligen åka över med båten och last ai lite kuddar och sånt, men nu skulle pappa gå och hämt a bilen till andra sidan.... bara ett problem. Jag körde så jag skulle ha bilnyckel, jag har inte bilnyckel längre som jag hade i min ficka. AARG vilken jäkla otur vi har !!

Jag ringer Elvira och säger att hon sk acykla ner med en extra nyckel. När pappa då ska möta henne på andra sidan hittar han nyckeln på marken där vi bar masten. Satan vilken tur och jag som hade ansvaret och allt men är far och son orienterare så är man bra på att hitta saker :P

Pappa gick ändå och hämtade bilen så lastade vi i. sedan hade mortorn surat klart och startade om man var skicklig på gasen. Sen när vi lämnat båten stog bilen fortfarande kvar vid ip så det blev en promis ditt innan vi kunde köra hem.

Jag var uppe en sväng i mastkranen och satte på vindexen, det blåste läskigt mycket där uppe!




Det var ganska högt också :D



Nu ska jag plugga lite hejsvejs

Slut på sol i några dar :(

Hejsan, idag hade vi matteprov och det gick grymmt bra blir nästan mvg :D Efter skolan så gick jag Jonte och Harry till Tore och pratade om Popsommar och han var väldigt posetiv och kunde lov aoss pengar efter som han och en annan tar beslutet om vi får något eller inte, så nu äre bara att köra på!

Idag på träningen så fick jag en film från min kompis Emil, det är en Action/Drama lång film på en halvtimme som dom spelade in förra sommaren. Den var faktist riktigt bra och jag gillar den. Ni måste se den någon gång! Jag ska sluta skriva så jobbiga långa inlägg så nu blir lite bilder, en liten sneakypeaky från filmen. Btw filmen heter Skärgårds Ö.











Tack för mig :)

SSOOOLL!

Finns det något annat man kan säga än SOL idag?? näe trodde väl det.  Vädret idag var helt enkelt underbart!
Hej kanske man ska säga också, Hej. Idag skulle jag in till DN-huset å testa datorer in för nästa år på skolan. Det började ej bra eftersom min buss kom aldrig och sen när nästa buss skulel gå 20 min senare som kom det två st efter varanda. Bra jobbat SL, fast det fanns en anleding och det var förstår att min buss hade gått sönder och det kom en ersättningsbuss lite sent.

Vid danderyd träffade jag Amanda som hade åkt samma buss fast den bakom min. Vi gjorde sällskap till TC där jag var tvungen att bytta. Jag han precis med nöd å näppe även fast bussen kom 20 min försent. Vi var typ högst upp i Dn huset. våning 22, och jag må säga vilken utsikt det var denna dag! vattnet glittrade och det seglade förbi båtar, jag blev alldeles lycklig. 

Sen typ delade vi in oss i tre grupper och satt å lekte och undersökte datorerna, det var helt okej och ganska nice. Vi käkade Buffé på någon stor resaturang i närheten och det var inte fy skam. dom hade en jättegod lemon ligth dricka där som man var stammis hos.

Sedan så diskuterade hela gruppen och lite sånt innan vi fick sluta. då drog jag jag till kungsträdgården och satt där å schtekte som bara den! det var nästan så man tog av sig t-shirten men man måste tänka på att dom andra killarna måste ha lite självförtroende kvar :) Jag plugga också eller snabb läste en bok å letade efter bra citat. Jag väntade på att Amanda skulle sluta så man hade någon att åka tåg hem med för åka tåg själv utan batteri på ipoden är något som jag avskyr. men hon dissade så jag fick ta smällen iaf.

Märker att det blir ett långt inälgg igen så om ni vill kan ni sluta läsa här... not
Efter en plågsma varm tågresa så kom jag hem å satt å schtekte på altanen innan simon ringde å undra om jag ville hänka på fotboll. så en kvart senare så befann man sig på röllinbybackar å lirade med simon och hans brorsas kompisar. det var varmt men även riktigt kul. Efter de stack jag ut å sprang en liten sväng efter som jag ändå var ombytt och pigg.

Nu äre slut god natt!

Lång helg = Lång inlägg

God Afton!! Jag vill börja med att säga att detta inlägg vill jag utav hela mitt hjärta tillängna den upprörda läsaren :)
Nu har det varit en till sån här härlig långhelg och då har förstås massvis med saker inträffat. I torsdags så var jag hos Jesper med massor av trevligt folk, det var vilt och otroligt extremt kul också :D På fredagen så vakande jag upp hos Jesper och åkte sedan hem och spenderade restan av dagen hemma. Jag hade fått i hedersuppdrag av en kille att stänga bastun vid hackstastugen och snäll som jag är så gjorde jag självklart det och passade även på att ta en springtur och en fin bastu på det.
På kvällen så roade jag mig med lite av varje för att sedan avsluta med att kolla på yesman, lagligt.

Sedan anlände lördagen och jag vaknade med ett skutt och kände ett behov av att göra saker, bra saker. Så jag började med å damsuga å städa och allt som hör till eftersom hala familjen var i dalarna så skulle jag öneraska dom lite av någon konstig anledning, men dte är ganska roligt å göra det fint. usch vad konstigt dte låter att jag säger så :P
Sedan fick jag för mig att baka bullar, men vi hade ingen jäst så jag cyklade å handlade de + att jag storhandlade lite för kvällen och i allmenhet lite frukt och de som sakandes hemma. När man är i en affär en längre stund så träffar man alltid någon bekant, det gjorde även jag, 3 st faktist. Man träffar aldrig såna man träffar ofta utan tvärt om sådan man aldrig träffar. Så det är väldigt trevligt :)  
Sen så klart så är det alltid en sak som man aldrig hittar, i det här fallet var det jästen! jag kunde bara svika den så jag gick runt en stund innan jag gav vika och frågade en tjej i fiskdisken. Så fanns det förstås där man trodde att den skulle finnas. alltid samma sak ! man måste verkligen lära sig affärerna innan man kan handla på dom.

Efter jag tillsist fått hem allt och allt upp packat så började jag baka, medans degen jäste så passade jag på att gå ut å kötta träningscykeln, sedan duschen för att sedan baka bullarna. kortsagt så var jag extremt hurtig denna dag, men sådana dagar måste det finnas också.

På kvällen kom först Shane, Amanda å Anna, Ellen och sist men inte minst Julia. Vi grillade och hade oss i början innan  alla kommit. Sedan blev det banan å choklad :D
Juste vi kollade på Robinson ute också det var trevligt och actionfyllt!

Sedan kom Ellen och lite senare Julia. vi bestämte oss för att ta en promenad in i kohagen i hopp om att klappa dom men det ville sig inte. men! vi sig inte helt lott lösa där ifrån, Amanda lyckades med nöd å neppe få med sig lite eller lite.. det var ganska mycket ko skit på henns nya skor.  
När vi kom in så åt vi bullar (nybakde) och drack mjölk med sugrör så man kunde bubbla jättemycket.
Sen blev Julia sur för alla andra hade varit busiga så då fick vi spela en egenskriven låt så blev hon glad, så kunde vi gå och kolla på Sunes jul, dom som ville iaf :)


På morgonen var det jättevarmt å skönt, så vi alla satt och åt frukost på verandan, förutom Anna för hon åkte hem på kvällen för hon skulle provjobba på golfresaturamgen så vi får hoppas det gick bra.
På eftermiddagen så gymmade jag och Jonte, så det är bra. Jag har börjat men super löpträning inför österåkersmilen. så det blir inet jätte mkt gymmade nu tror jag om det inte blir både och.

Imrognon ska jag in till DN- huste på något slags "möte" då vi ska testa lite datorer inför kommade år på IT-gymnasiet.

Nu när det blev ett så långt inlägg skulle jag haft en glad fin bild....men dte har jag tyvärr inte :D så ni får klara er utan det

So long!


EN dag då det inträffar mycket

Hej hopp! igår var det fullt hela dagen, så jag tänkte räkna upp allt i punktform. med lite bilder :)

Först hade jag engelska, det var inte så kul så jag och Shane gick till lärarerummet å satt där å pratde istället.

På webbdesigen så gick Jonte och jag till The Pimpz, alltså låssmederna som vi ska göra hemsidan åt. Vi tog några bilder som vi ska använda på hemsidan :)






Efter det var det lunch som var helt okej.

VI gick in i studion och spelade lite efter och jag lekte fotograf.














Efter lite jamade så hade vi tydligen svenska, vi gjorde ingenting på svenskan bara satt å snackade.








Efter en liten svenska lektion så skulle vi kolla på teater. Det hade kommit en teatergrupp ifrån IT-Gymnasiet i Uppsala. Dom var på turné med den teatern som för övigt var bra med grymma skådespelare tycker jag :)



Sen blev det pause.



Ni får ursäkta den gayiga/konstiga bilden.

Sen drog dom igång igen.





Sen var den något onormalla men otroligt roliga teatern slut.

Jag Shane och Rasmus gick å lämnade lite saker i min båt innan vi skilldes åt för att Sedan träffa Julia på tåget. Jag Shane å Julia skulle in til stan och gå på stand-up.

Vi börjad emed att äta mat i kungshallarna.

Sedan åkte vi till hammarby sjöstad där stand-upen var. Efter ett tag kom även Ellen, Anna Victoria och Emil och kollade också.

Det avr riktigt roligt och en av komikerna var en pansionär som var väldigt rolig :P

Efter allt detta åkte vi till Gullmarsplan där vi tog farväl av Victoria och Emil och sa hej hej till Amanda och Joel. Det var ett litet lag byte kan man säga. 

Vi åkte till Café60 och tog en fika/åt. Det var trevligt. 

Med mätta magar traskade vi till östra för att ta tåget hemmåt.

När tåget anlänt i Åkersberga tog vi farväl av först Ellen och sedan Anna.

Joel hade en gamal klasskompis (Erik) som nyligen hade flyttat till skolvägen men han visste inte vart på skola vägen och Erik sov så han svarade inte när vi ringde.

Det hela slutade med att vi gick runt och kolalde in vilka som bodde i husen men vi hittade aldrig hans namn så vi slog läger vid en trotar kant och väntade tills Joels och Amandas buss skulle gå. 

Fick lära mig av Joel att man alltdi sk aha en boll i väskan ifall att dte blir tråkigt så ska leta upp en boll sen å lägga i den :)

Jag är ensamhemma hela lång helgen och när dom andra åkte så lämnade dom kvar mig med feta disken så det är bara å börja jobba snart. Ikväll ska jag till Jesper vilket ska bli kul verke sig vädret vill eller inte!



Grattis Ella!!!!!!!!!.........

Hej hopp!! Idag fyller min syster år 15 bast, inte illa. Så vi säger grattis till henne. 
tog den finaste bilden jag hittade :)



Idag hade jag nationellt prov i matte, det gick bra tycker jag så det är bra. Efter provet så slutade vi alltså väldigt tidigt :D
Vi stannade kvar i skolan och repade, det börjar arta sig kan jag säga :) 
Efter skolan så åkte vi till täby för Kalle skulle köpa en ny gitarr, en Hagström. Imponerande och snygg var den kanske lite bögig men det passar Kalle. Vi hälsade lite på Putte som jobbar där också :P
När jag kom hem så slängde jag i mig lite mat och sedan så träffade jag Björn (Julias pappa) Shane var också med ofc. Vi hade lovat att hjälpa honom att masta på deras båt. Väl där så träffade vi Uffe också Björns kompis, en grymmt skön kille som stog stadigt på jorden till skillnad mot Björn vissa stunder :P

När jag kom hem så blev det Paj till middag, precis efter det så var det efterrätt men det gick ner ändå, det finns alltid plats kvar för lite tårta ;P

Otroligt synd att jag missade träning idag jag skulle få en fin egen gjord långfilm av Emil som jag sett fram emot men vad offrar man inte för Björne.

Imorgon ska jag på Shetlandsponny comedy club med massor med trevligt folk vilket ska bli skit kul :D

hejsvejs!

Studiobesök :D

Idag var en ohygligt rolig dag, vi var i Martins hemma studio. Han bord på en ö i Svinninge med "sjötomt" riktigt nice. Han vissade oss lite saker han gjort och som man kan göra i hans studio. Han berättade om historien bakom Martin Andersson också. ganska imponerande får jag säga. Vi fikade där också sedan så grillade vi lunch på hans altan. På "rasten" så spelade jag, Shane och Danne fotboll, Det var nice men danne blev råägd. Sedan kom Martins ena hund som jag tyvärr inte tog bild på, men det var som en liten buldog, väldigt, hur cool och söt som helst!

vi sitter å lyssnar på Martin precis efter fikat :)



Martins biffiga mixerbord och lite annat smått å gott :)




Efter allt fick vi skjuts tillbaka (som tidigare) å så väntade vi på bussen :) 




Jag kallar den "blicken av ömsesidigt illdåd" Av Elias Johansson



Tack å hej leverpastej, imorgon är dte nationelt prov igen jippi (not)!


17/5



Tjolahoppsan!! Idag har jag gjort...hmm igenting. Shane och jag gick å la oss kl 5 i morse vaknade kl 12 och när vi vaknat som skapade vi lite musik till Popautomaten kan man säga. Jag fick för mig å göra en "bakgrundsbild" med lite piano tema. Ni ser resultatet åvan, tyvärr så blev den inte så bra väldigt dålig skärpa och jag hade fler idér som jag ville genom föra men orkade inte fixa dom bra.

Imorgon kommer bli en super rolig dag, då ska vi på studiobesök i en studio som ligger på svevelsö. Det kommer bli skojigt och lärorikt hoppas jag :D

Jag har upptäckt ett problem och problem är aldrig bra. Skrattstock är nämligen samma dag som Seglarskolemötet. Det är ganska viktigt att man kommer på det men man måste inte men jag tror att jag går på det och kommer senare till skrattstock, men ändå jobbsaken slutar kl 15 och då tar det en timme in och då har man missat halva skarttstock typ. aja inte mkt å göra.

Nu ska jag gå ut å göra något i den fina kvällssolen :D hejsvejs


Kunde inte låta bli att lägga till lite noter och en anan effekt, men vet inte vilken som är snyggast av dom, kanske är det den utan noter med alls. vilken tycker ni är minst fulast? need to know.

        

Lördagkväll

Hejsan, idag har jag "chillat" fanns inte så mtycket som behövdes göra, å det lilla jag kunde göra gjorde jag. Nu sitter jag här på mitt rum med Shane, jag har hjälpt han med en hemsida så han förhoppningsvis får MVG i webbdesign nu :)

Vi har kollat på robinson och melodifestivalen. Det är lite synd att Sverige alltid kommer dåligt i den, oavsett vilken låt vi skickar känns det som. Så det är lite synd. Men Norge vann iaf det är alltid kul. Och killen som sjöng såg ut som jonny depp :p Men låten var ganska dålig första gången i semifinalen me nnu var den helt plötsligt grym, konstigt det där :D

Nu är dte snart säng dags ska bli skönt för jag är trötter, god natt

Så vare helg :D

Tjenixen!! nu var det minsan helg igen och nästa vecka kommer bara flyga förbi med kristihimelsfärd. Igår efter skolan skulle jag gymma med Jonte och Harry, och Jesper trodde vi. Så vi gick ner å skulle mötta Jesper vid tåget och då fick vi syn på Danne sittandes i tåget. Vi gick på och skulel säga hej och så ville han något, men precis när vi går på så komme rtåget från stan på andra sidan och dörrarna stängs direkt och vi som hade tänkt hinna av innan dess. Så vi fick åka till Åkers runö och gå tillbaka. Sedan vissade det sig att Jesper inte skulle med å träna för han var på begravning, mycket tragiskt. Så vi hade inte behövt gå till tåget alls så otroligt onödigt.
Sen så skulle jag förstås glöma min handduk på gymmet så jag fick cykla tillbaka å hämta den, så kost sagt blev det en hel del fram å tillbaka igår.

På kvällen var jag på musikcafé, det var bra och band som spelad ehela tiden, även om alla inte var lika bra så var det roligt. Danne spalde upp sin låt också och han hade turen att bli kompad av Martin på gitarr för annars hade det låtigt förfärligt.
Efter Musikcafé drog jag Shane å Julia hem till Julia och åt kanelbulle och drack mjölk, det var trevligt.

Sedan var det bara å bege sig hem vid 3 Å ingen anna var hemma här för alla andra är ute med båten så det är nästan lite läskigt men egentligen bara skönt och jag är ju så modig så det är inga problem :P 
Ikväll är det Melodifestivalen, får se om man kollar på den, det lutar mot det eftersom det är en klassiker.

Nu ska jag gå och göra något för jag börjar få tråkigt, hare gött

Slut på allt plugg.... Snart

God afton, idag har varit en bra dag. Den började med Engelska och då kollade vi på Narnia, Jag har nästan sett den filmen kan man säga för jag har sett Epic Movie som är en grymmt rolig parodi på Narnia :P Jag tror/vet att vi inte har något plugg kvar för utom ett/två matte prov. det är väldigt skönt men ändå inte. Idag på Svenskan så hade vi som kanske tidigare sagt debatt det var riktigt roligt och ganska intressant faktist. Jag och Jonte vann kött debatten så det känns bra, även fast Adam var sjuk och han hade alla argumenten på sin dator.

Efter svenskan hade vi håltimme innan idrotten som vanligt, då följde jag med Jonte till Täby för han skulle inhandla present till sin kära broder. Han köpte en film en lite läskig sådan så jag brydde mig inte om att memorera den. På hemvägen köpte vi lite färdkost i form av marabou amigo, den var bilig av någon anledning och god också men inte den godaste.
På idrotten spelade vi beach volleyboll det var rätt segt för alla är sämst men mitt lag vann överlägset iaf :D det var även ohygligt skönt å vara barfota i den sköna varma sanden, en liten sommarförvarning var det nästan. 

Nu på kvällen har jag skjutsat Elvira till Enebyberg för hon skulle springa orientering, sen så schtekte jag runt där å vara lite coach å såg till så kidsen värmde upp. Sen bar det av hem med en nöjd Elvira, tror jag iaf :)

Nu är det helg igen, bara en lektion imorgon å slutar halv 12 känns skönt :D 

hejsvejs!

Grattis Mormor..

Hejsanhoppsan! idag var det nationellt prov i matte A, det var så trevligt så tycker jag. Efter provet så vissade det sig att vi hade två timmars rast till nästa lektion så vi bestämde oss för att gå till centrum å köpa glass. Det slutade med att vi fick syn på tåget och hoppade på det till täby, där åt vi på donken och träffade även Jesper där också av rena slumpen. Sen kom vi tillbaka lagom till lektionen. På svenskan så "förberedde" vi oss inför våran debatt imorgon, det ska bli riktigt roligt tycker jag.

Idag fyller min mormor Maj år, det ville hon fira genom att bjuda familjen på middag på dommarudden. Jag åt kycklingspett med klyftpotatis, det var helt otroligt makalöst gott!!!! Det var riktigt varmt å skönt där i lä också :)
Till efterrätt åt vi tårta hemma. Sedan var det tänkt att jag skulle till solna och kolla när Anton skulle spela med sitt band, men det failade först för vi skulle inte hinna, sen så skulel jag å Shane åka men han missade tåget för han pratade med sin farsa.. Så vi hängde kvar på stationen och bestämde oss för att skita i allt å ta en cykelsväng i berga istället. Det var trevligt och skönt i vädret.

Jag har ett litet dilemma. Jag ska jobba första veckan på sommarlovet och då börjar jag jobba på en söndag och jobbar till torsdagen för det är midsommarafton på fredagen den veckan. Men jag åker till Finland den helgen och springer orientering och träffar folk som pluggar som man bara träffar en gång per år så det är jättetrevligt. Förra året var samma problem men då kom båten in tidigt på måndagmorgon så jag missade bara en dag och det funkade, men iår så åker båten från helsingfors och då kommer den in senare på dagen så då missar jag två dagar och det känns inte okej, speciellt inte att få hela min lön då också. Så frågan är Ska jag åka till finland och skita i jobbet eller ska jag skita i att åka till finland och jobba, elelr sita alternativet då jag pratar med min chef och kollar om jag kan komma senare efter två dagar. Så det där får jag klura lite på  men jag tror jag vet hur jag ska göra.

Kom på nu att jag tog en sommar bild till er idag, bara till er. Det är från några manipulerade gullvivor från våran tomt.



Nu ska jag sova snart, elel rinte riktigt :P men jag är ganska trött. God natt säger jag iaf

Nationella prov!!

Goddagens!! idag var det nationellt prov i matte b det gick jäkligt dåligt, men dte måste ju göra det ibland för att det ska kunna gå bra någon gång ibland :) Jag skyller allt på att jag var sjuk förra veckan och aldrig fick papper å plugga på och att jag hade en dålig dag idag också. Imorgon är det nationellt prov igen men i matte A då så det blir en bagis vill jag lova. 
Imorgon fyller min mormor år då ska vi äta på dommarudddens restaurang tror jag, sen blir det tårta också :D  sånt gillar jag. 

Jag börjar känna av sommarlovet nu :D bara den här veckan kvar sedan är det bara 3 dar skola nästa vecka pga av jesusflygning sedan är det juni och då säts betygen så då är det inge jobbiga saker kvar :D

Kan berätta att Sverige gick viddare till final i Eurovisionsongcontest 2009 idag eller nyligen, för övrigt var det ganska sämst bidrag bara några få bra till, den andra semifinalen är på torsdag, jag visste inte att det var två st men dte är tydligen så nu för tiden.

Hejsvejs

Måndag

Hejsan!! kort inlägg nu jag är trött å vill sova, idag var en SYV i vår skola det var trevligt och hon är duktig och trevlig. Jutta och jag har fått ett jobb, vi ska göra en hemsida åt ett låsföretag här i åkersberga. Vi var å snackade med dom idag och det kommer bli bra och kul dom var skit trevliga.
Imorgon äre prov det gillar jag inte alls


Båten redo för ännu en sommar.



Inleder dagens inlägg med en fin bild på hägg som har börjat blomma nu och det gör att luften börjar fyllas med en härlig doft!! Kan berätta att jag var på dans igår, Elvira hade uppvisning på berga teatern eller det var hela danshuset rättare sagt. dom var väldigt duktigt och det var kul å kolla på eftersom det var äldre med också. Grymmt vare när dom små kockarna hade breakdance battle :P
Idag har båten kommit i sjön!! käns ganska skönt men så stort äre inte. Måste städa och tvätta den nu bara men det får någon annan dag ta hand om. Motorn startade också direkt så det var nice men är man teknisk så är man liksom inte mycket å göra åt den saken.
Idag har jag varit i stan med Simon vi har "shoppat". På drottninggatan var de en kille som gjorde en skit cool rolig dans då han hade ett par halva skyltdockor på ryggen och sen så möjde han sig på alla 4 så dom kom rätt upp så såg det ut som dom dansade och tog steg och så ( hans ben var mannens men, hans händer var kvinnans ben fast han höll i ett par stövlar då)
Vi gick runt i en mataffär skit länge å letade efter mackorna så när vi hittat dom efter 20 min typ så var vi inte sugna längre inte så smart av butken för då förlorar dom kunder. Vi var hur nära som helst på att köpa chiquita smootie men ångrade oss i sista stund, och efter dte var jag jätte sugen på den gah är så sur nu över det!! Det hela slutade med att vi gick till donken, där hade simon turen att få fel hamburgare så han fick en till så hade han två stora biffburare helt plötsligt! sån jäkla tur killen har ibland man han fick å andra sidan inte en gratistidning som jag :)

Här är en bild från förra året, såg typ likadant ut.



Jag tar å tackar för mig där, God natt


Hultan here I come!!!



Nu är Hultsfred'09 betalt så det känns otroligt bra och jag längtar som bara den!!:D

sak göra

Jag har varit på soptipen, vid mitt gamla hus och på växtförsäljningen på förmiddagen, så det har varit jäktigt.
På eftermiddagen har jag haft lite motormeck så det har varit skojigt, ifs har jag bara bytt oljan :)
Jag har hunnit vara vid båten också och gjort lite nytta.

Ska berätta en liten skum sak, det är några tjejer som har slagit upp ett stort tält här på ängen precis utanför mig. Varför i allsindar tältar man här?? det är jättekonstigt tycker jag men säkert skit kul, man kanksa ska ta sig en sväng förbi där sen ikväll :P

lovade ju en bild också :P



4 veckor kvar.....tror jag

Hejsanhallå! idag har jag blivit väckt illa kvikt och blivit körd till doktorn, det var inte nice. Sedan fick man sita och halv sova där i någon timme, fyfabian för det. Jag fick blandat med nyheter tycker jag, det bra var att jag inte hade lugninflamation, det dåliga är att jag typ kommer ha kvar min hosta i tre veckor och då kanske jag missar österåkersmilen som jag är otroligt taggad på, jag kommer i varefall inte vara i fin form då.
Annars idag har jag sovit lite för jag sov ingen blund alls på natten typ. Jag har ätigt massor av piggelin och så har jag kollat på sällskapsresan SOS, det är fortfarande så underbart rolig och kommer alltid att vara!! :D

Jag känner att skulle behöva ha någon bild med snart men har ingen bra, men lovar att jag ska ta en imorgon iaf :P

Fick ett samtal idag....

Hejsans idag har varit upperligt tråkigt, och vinnaren av dagens frågatecken går till Ella som tar med sig värsta kompishögen från skolan när jag försöker vila så ska dom börja baka för att sedan hoppa trampolin i 20 min 4 m ifrån mig. Hur tänker man då?
Idag eller på kvällen så ringde Erik från seglar och sa att jag hade fått jobb, så tre veckor ska jag jobba där, vilket är skönt å veta :)

Imorgon kanske man tar en tur till skolan och gör provet men tror inte det, orkar inte, pinssamt att man kan vara så här jävla svag.

god natt :)

första sjukdagen

Halihallå, Jag är på bättringsväg tror jag iaf så försöker jag själv tilltala mig det. Idag har jag för flyttat mig mellan lite olika ställen i huset som man kan ligga å sova på otroligt tråkigt och ej så skönt heller. Det är jättetråkigt att missa skolan och öppet hus och trumträffen vi hade idag men det är bara att komma igen. Jag har fått mamma å göra pasta sallade som var ohygligt god och som även räcker till lunch imorgon, ser fram emot det.

Jag tror jag kommer missa nationellaprovet på torsdag, jag vet inte om det är bra eller dåligt. Visst kan det vara skönt å slippa men jag missar samtidigt en chans att vissa hur otroligt bra jag är på engelska :P

Nu ska jag gå och krya på mig lite till hejsvejs

Riktigt besvärligt

God kväll, jag är sjuk, har ont i huvudet hostar lika mycket som som skinigt i helgen. Dagen började med att jag vaknade i tid och kunde inte resa på mig för jag hade sån fruktanvärd huvudvärk. Jag skrek på Ella att hon skulle hämta en alvedon (världensbästa uppfining?) och medans så messade jag Mackan och sa att jag hade ont i huvudet och skulel komma när jag mådde lite bättre. Så jag låg i sängen och chillade i en timme innan jag kämpade mig upp. Jag vet att jag borde stannat hemma men jag gillar skolan :P sen så var det sista inlämningsdag för en historia uppgift som jag knappt börjat med. 
Shane och jag satt kvar i skolan och gjorde klart den samtidigt som vi hade snackade med Calle å Kembler i typ en timme, det var trevligt :)

Jag skulle egentligen åkt ner till båten idag också men det sket sig brutalt efter som jag vinglade fram med plåga. Jag har gjort klart historian och webbdesignen idag också känns otroligt skönt måtte jag säga. Jag har haft något konstigt behov av att jag måste dricka olika saker idag, vetten, mjölk, apelsinsaft, svartvinbärssaft, jouice, loka, påskmust, blåbärs/björnbärs smootie. Det var typ det.

Det är så irrioterande att vi har träff i skolan med trummisen som spelar med Robyn och dom som sökte till mitt program. Som tur är så börjar jag 13:15 så jag kan nog gå, och på onsdag har vi öppet hus och det är också grymmt kul så jag kan inte vara sjuk förns på torsdag. 

Nu skall jag sova, Natti Natti

Trötter

Hejj! Jag kan berätta att jag var på teater igår "Sandor / Ida"  Ella spelade Ida så man var liksom tvungen att kolla, Den var riktigt bra och framförallt väldigt rolig. Lite trist bara att jag var där helt själv å kollade men det kanske bara var bra för då konsentrerade man sig mer på teatern.
På kvällen åkte jag till Amanda och kollade på Robinson med Julia också, Sedan kom Shane också. Robinson är för övrigt det västa programet på tv just nu tror jag, fast det finns några konkurenter. Efter Robinson gick vi ut och gick en promenad det var skönt och ruskigt roligt för vi tog med om en fotboll :D 

Jag kom hem vid 3 igår kväll och när jag vaknade vid 9 var jag otroligt trött men jag ville ändå åka iväg å tävla fast jag var sjuk. Så jag gick/ joggade lugnt hela banan men det gick bra. Känns som allt går i slowmotion då. Jag körde också fram å tillbaka till tävlingen så gick lite innan Norrtälje på 276:an Som är grymmt långtråkig att köra speciellt om man har en bil framför som tror att det är 70 hela tiden. Vägen in till tävlingen var världens rallyväg med hur mycket skarpa kurver som hälst var skit kul å köra tycker jag, men inte pappa och den andra personen som åkte med oss.
När jag kom hem höll jag på att dö av trötthet så jag slängd i mig lite käka och gick å la mig å sov i 3 timmar. Så nu kommer jag inte kunna somna i natt så de e ju kul. Känns som det vore bra med ett tips då från "Underminmossa" :P

Kan sammanfatta det här lilla "lovet" som otroligt roligt och supertrevligt tog lätt påsklovet med hästlängder även fast det var mycket kortare!

Jag måte också bara be om en liten hjälpande hand när det gäller båten, någon som har tid och lust, imorgon eller på tisdag passar bäst  :)  om inte får man kämpa på och skylla sig själv att man sa att det vore kul med en båt :D

Nu ska jag dricka te och försöka sova medans jag fortfarande är trött :P
Hejsevjs

Valborg

Jag är och firar valborg hos Ellen med amanda och Anna. Nu bakar vi bullar, det ska bli smarigt! vi har ätigt massor med god mat som du bara kan dröma om eller äta här. Vi har spelat pictionary jätte mycket och amanda och anna har förlorat HELA tiden alla 5 gångar, till och med när vi körde med charader istället för å rita.
Vet ni man tror att det är varmt ute men det är det inte för att solen luras idag för att det är 1 maj, det är jätte kallt.

vi åt ute, det va kallt å gott



Vi spelade lite pictunary, Jag å ellen vann



Grillningen utav kyckling gick prima!



Ana gillar inte att förlora, speciellt inte 5 gånger i rad.



Vi orkade inte gå ut å grilla marchmellows så vi tog brödrosten



Axel stog för en vidrig underhållning på köksbordet. det lätt när han bröt av huvudet.



Hej då.

RSS 2.0