En måndag kväll

God afton! nu är det kväll och jag som sover middag ganska ofta eftersom jag ger gärnet i skolan, elle rär uppe för länge på kvällarna för att jag...juste sovit middag innan. Så nu till saken. Tänkte tipsa om en riktigt bra sida (förutom min egen) quicksilverscreen heter hemsidan och den har ett stort utbud av alla sorters nya filmer och gamla. Den har bioaktuella filmer och alla säsonger av dom bästa tv showerna.
Så där kommer jag börja hänga endel eftersom jag inte kollar tv och behöver min tid då jag kollar på något i rörligbildform.
God natt och hoppas ni får en trevlig vecka!!

imorgon börjar hösten..

Hejsan! imorgon är det måndag och i den veckan blir det september och då är det höst :( Jag saknar verkligen värmen, de långa kvällarna och all glädje sommaren kommer med! Men dte är bara att gilla hösten och dricka mycket te.
Igår var jag och simon på en herrans cykelpromenad i österskär å lite andra ställen, dte var en väldigt fin kväll kan jag säga speciellt vid vattnet där man kunde höra ljuv musik från fester. Sedan åkte vi till statoil och köpte varsin benn & jerry's som vi förtärde medans vi kollade på madagaskar :)
Idag åkte jag och pappa på orientering i järfälla, jag körde som vanligt när jag sitter i en bil känns det som. Tävlingen gick helt okej, jag hade ledning en lång bit in i loppet sen så sket det sig lite :P men man får ta med sig de som gick bra till nästa gång.
Nu på kvällen har jag kollat när felix och simon spelade korpen vid sporthallen, det blev vinst båda matcherna. Sen åkte vi till magretelund till nya konstgräsplanen, där vi spelade fotboll med Linus, och Alex. Sen så körde vi match mot några andra, som var rätt kassa så vi spang och skratta lite åt dom :D
Idag fick jag en konstig känsla, jag blev helt plötsligt förfärligt sugen på kantarellsås!! men dock kunde jag inget göra åt saken, får hoppas på det i skolan imorgon
Nu ska jag gå och göra rent på diskbänken det jag stökat ner så mamma blir på bra humör imorgon bitti :P
God natt!

Helg

Hejsan! Just nu är den här helgen väldigt trist, har inte gjort någonting bara tråkat. Igår regnade det lite också och då blev man inte mer tagad direkt. Imorgon åker jag förmodligen till järfälla och springer med pappa. Har inte så mycket mer att säga, är inte på skriva humör, men vi har fått vårat schema och jag gillar't! Sen igår gjorde jag en liten hemsida som jag tänkte skriva med på mitt cv så kan arbetsgivaren gå i och kolla om han/hon så vill. Ni får gärna också gå i där "klicka här" Ni behöver verkligen inte läsa texten som står där!
Nu ska jag försöka sysselsätta mig med något, wish me luck.

.

Hejhå! Nu drar veckan igång efter en ritkigt fin helg kryddat av lite coldplay (lite) och igår stan-up vilket var super kul!! Idag var det skola vilket också var kul, vi har delats in i grupper med ettorna och ska göra en musikvideo. Efter skolan så var jag och Shane och bokade riskutbildning 1 hos Kerstin. 
I dag har pappa och jag vår körning i och med att Elvira ska köras till dans och sen vara där en timme. Idag blev dte lite annorlunda för mamma förljde med eftersom mamma och pappa firade bröllopsdag idag 18 år har dom varit gifta (Grattis till dom + mig för vi åt tårta idag också), så vi tre åkte till Tommys och firade :P allt annat var stängt.
Fick sånt här brev från min bästis pliktverket idag, så jag ska väll vara snäll och svara på lite frågor ikväll hade jag tänkt, det blir spännade.

Imorgon ska Fuglesang upp i rymden, 07,36 är avfyrningen planerad, jag funderar på att gå upp och kolla på det, brukar vara kanske intressant att kolla på. men får se hur pigg man är :)

Åhoj!

Hejsan, här är en vacker film/musikvideo som jag har hittat, ganska annorlunda men inpererande tycker jag och skön att se och lyssna på.

Skolan så här de första dagarna är ganska trågika när lärarna försöker vara roliga och hitta på lekar osv, men man får låtsas ha kul då för att göra dem glada och smöra lite :P
Nu ska jag sova god natt!


Nu börjars det!

Då var första skoldagen avklarad, det var kul att sätta sig bakom skolbänken igen, och se lite nya ansikten bland personalen. Imorgon har dom fått för sig at vara på ekbacken hela dagen så är väll tvungen att pallra mig ditt också :)
Idag var jag hos tandläkaren, det var ett kärrt återseende kan man säga om man vill. Det vissade sig att gummisnodden som jag haft mellan under och över käken i 2 månader hade jag sattigt på fel tand så det var bortkastad tid :D Så nu för att kompensera det så har jag två gummisnoddar på båda sidor, så nu kan jag knappt gappa. men det kanske är bra om jag är lite tyst.

Nu ska jag vara snäll och snöra om Elviras skor så hon kan gå till skolan imorgon för hon kan tydligen inte det annars :P
juste glömde att säga att en lärare Rikard ser exakt ut som tom hanks i forrest gump :D

lite sumering

Nu så har man jobbat sista veckan, det var skönt men samtidigt lite tråkigt, Simon har fyllt 17 år också, så det hade han en klassfest, dte var riktigt trevligt och kul att se alla efter ett år. Idag har jag och Shane varit på en liten kort dagstur med båten, det var trevligt synd bara att det kom lite moln så vi åkte in igen ganska sanabbt. Jag skulle egentligen käkat kräfter med en bekant familj men det skulle bli regn i kväll som det också blev, så vi satt i vårat ute rum och körde infravärme. vi pyntade det i ett snyggt seglingstema också så det var lyckat.

Nu taggar jag inför skolan på torsdag!!

ett såntdär superhärlig seglingsäventyr

Halå! under son här ledighet blir dte inte så mycket skrivade kanske ni har märkt men så är det iaf. Den här veckan har jag Seglat med massor av trevliga och mycket roliga människor :D Vädret har varit strålande och vattnet har väl inte direkt varit täckt av is. Sen inträffade lite spännade saker som att vi gick på grund så dte var lite pinsamt men snabbt löst och ingen skada skedd :)
Tyvärr har jag inga bilder för alla andra tar massvis med bilder så det behövs inte, synd bara att dom är lite sega på att lägga upp dom men man kan inte få allt som grisen sa till bonden.

Nästa vecka jobbar jag vilket som alltid ska bli kul, hoppas bara på bra väder för annars bli kidsen så griniga.

Hej då, och kom ihåg att verkligen ta till vara på dom här sista veckorna/veckan av ssommarlovet vårt!

RSS 2.0