lite update

HEJSAN, HALLÅ!! Vilke underbart väder vi har, Jag är brun som om jag har varit utomlands i en vecka men jag har bara seglat några dagar i sverige.
Jag har seglat med Shane i ett antal dagar i skönvädret, vi had emed oss en filmkamera för at kunna t akort men vi filmade även och gjorde en fokumentär. Den kommer komma upp på facebook om någon dag när den är färdigklippt. Så jag berättar inte vad som hänt och allt såndat, ni får helt enkelt hålla er. Kan avslöja att den är grym. 

Denna vecka jobbar jag, Sedan ska jag till väddö och ha det grymmt kul för att sedan bege mig till hultsfred på måndag :D



Det  var galet varmt även fast man badade!! mycket tröttsamt....

Jag hoppas ni njutit lika mycket i solen och haft det trevligt denna "solvecka"


Idag har jag


inte gjort särslikt mycket alls, har tränat och solat lite. Nu först på kvällen så gjorde jag något för att jag hade ett  behov av att komma ut och göra något, så jag cyklade till båten och fixade min vattentank som den funkar prima!
Imorogn ska jga ut med båten, vi får väll hoppas att shane har kommit hem då och är taggad annars får jag ta in någon/några reserver. Men vet inte vem, men det är ett senare problem.

god natt 

Midsommar ute bland kobbar och skär

Halloj, Glad midsommar kanske man ska säga. Hoppas n ihar haft en underbar helg, det har nämligen jag haft!
Jag tillbringade min midsommar på ljusterö men 4-5 familjer till. Det var super trevligt och kul men tävlingar och otroligt mycket och god mat. Jag tror seriösst att jag gått upp 2 kilo under helgen.
Jag vann en tävling då man skulel skjuta straffsparkar på en målvakt. så nu har jag en norrlandsguld mössa med tillhörade halsduk. 

Igår seglade jag hem och möblerade om i min packning lite, efter det så träffade jag Felix Simon och Alex så åkte vi ut med båten och solade och hade det för skönt. Vi stannade vi d en ö och sov För att sedan fortsätta sola morgonen därpå. MAn måste gå upp vid 8 om man sover i Felix båt för det blir som en bastu efter det, Jag tycker det är bra för man vill ju komma upp tidigt när dte är fint väder!

Den här veckan kan jag tipsa er kommer bli hur grym som helst. Sol varje dag så passa på att njuta själv ska jag ut med båten och kolla på starten för volvo ocean race vid sandhamn. Kan säga grattis til dom som ska till P & L i veckan satan vad fint ni kommer få det!!


Jag trycker det blir så tråkigt utan bilder och mitt batteri dör alltid när jag är på sjön av någon anledning så det är ganska tråkiga bilder, men två ska ni får iaf.




(Bilderna är utan inbördes ordning)


Hejsvejs 

Så brutalt trött

HejHejsan, Idag har jag jobbat är är därmed väldigt trött, det är svårt att gå och lägga sig i tid dagen innan. Idag så har jag och jocke seglat lite, det var skit kul eftersom dte blåste mycket. Men båtarna är så dåligt planerade för 2 st så vi välte :P 
Det var inte jätte kallt så vi välte upp dne och seglade viddare. 
Mina kids har blivit jäkligt mycket bättre så idag låg jag och sov i båten med dom, Sen tyckte dom att dte blev tråkigt så under en kisspause så hämta de jag lite blad från vass så gjorde vi båtar och sjösatta och namngav :)

Nu ska jag göra massor med varm choklad för jag fyrser hejsvejs

Nu så...

Tjenare, Idag regnade det inte, men det var ändå väldigt blött ute. dagen började inte bra. Först hoppade min cykelkedja i en lång brant uppförsbacke, sedan på andra sidan den så är det naturligtvis en brant nerförsbacke, där man ska svänga 90 grader mitt i backen. jag bromsar och får världens sladd!! jag sladdar i typ 1o meter och upptäcker att jag håller på att glida för bi vägen jag ska in på! jag svänger med bakhjulet för att cykeln ska byta riktigt och då ramlar hela cykeln och jag med!! så jag fortsätte rglida i någon mete med cykeln.
Så det var min morgon :D 
Jobbet idag var Roligt och nice, lite långtråkigt kanske. Sen blev dte action när två båtar med barn välte samtidigt. en jäkla fart blev det så man fick gasa ditt med båtarna och plocka upp dom och segla in båtarna.

Imorgon ska det bli bättre väder så det ser jag fram emot :)

hejsvjes

åter regn

Hejsan :D Jag är på ganska glatt humör för man kan ha kul även fast det regnar! Till och börja med så fylle rmin mamma år idag, Lite tråkigt att hon får så tråkigt väder denna dag. Igår hade jag det trevligt hos Felix med Simon Vi kastade kort typ och spelade kort. Fick gå hem i regnet kl 3 och var helt dingsur när jag kom hem :D det är en skön känsla att vara genomblöt faktigt :P

Idag jobbade trodde det skulle bli en lite tråkig dag pga av vädret återigen. men vi var inne hela dagen och lekte lekar och hade teori så det var väldigt lyckat och otroligt kul :D Det är sköna ungar som vanligt men några har energi som bara den! och några kan inte få in saker i sitt huvud, så dte går som det går :)

Nu ska jag iväg och spela tennis och basta med Simon och Felix, sånt ser vi fram emot.

Imorgon väntar mer regn och mer jobb men då ska vi vara ute och segla hela dagen.

Hejsvejs!

Sommarlov!

halloj, tycker ni verkligen att det känns som man har sommarlov? det tycker iaf inte jag, inte ens i närheten. Imorgon händer två saker, Jag ska jobba och sen fyller min allra käraste moder år :D bara ett problem och det är att jag inte vet vad hon ska få. Jag fundderar på någn slags båtsak eftersom hon gillar sånt :)

Idag ska jag tråka och jobba tror jag, vädret segar verkligen ner en så jäkla mycket!!

IT-Mum tack för sig och ta nya tag efter sommaren :)


som som som sommaren!

Tjohopp! gummi sn**p man får tänka på att det kankse är mindreåriga som läser min blogg.denna da ghar varit en slapp fast jobbig dag och varför ska jag berätta. Det börjad emed att jag vaknade i tid men orkade inte gå upp, så skönt när man känner att man egentligen måste men egentligen måste man inte :P så jag sov en stund till och tog det lungt när jag åt frukost, läste tidningen lite till och med.

Väl i skolan så hade alla börjat repa på Clocks som vi skulle spela så jag hoppade in i slutet och körde synth. sen så spelade vi upp det frö elarna och danne sjöng sin låt och jocke sjöng hallejula (stavning?)  Det var kul. Sen fick vi världens fest mat i skolan nu när det var sista dagen, nämligen hamburgare :P vem vill äta hamburgare som avslutningsmat?? inte jag iaf.

Sedan hade vi lekar på röllingbybackar, klassvis. Det slutade med att Mumarna vann sammanlagt när vi ägde sönder dom i fotbollen :D

På kvällen har jag sprungeit en bana på dommarudden, sen när jag hade slitigt klart så blev jag på tvingad att plocka in dom flesta kontrollerna igen, det var drygt! bara för att jag sviker dem i helgen när dom ska till finland och springa. jag ska stanna hemma och jobb jag :P

Till sist så måste jag bekänna en sak, jag tror jag är beroende av en kopp te varje dag. Det tycker jag är ett mysigt och bra beroende och framförallt gott :D

Imorgon är det skolavslutning, jag är inte speciellt taggad för jag tycker skolan är rolig :P



en torsdag sisådär lagom många dagar innan lovet

Tjenamors! idag kollade vi på film på engelskan, Spiderman blev det. Idag har jag fixat så jag får MVG i både historia och svenska så jag är nöjd. Har varit och tränat en stund också det var skönt och lugnt där :)
Nu ska jag gå och sova och inte vakna förns det är sol och 25+ ute :D

god natt

Last week!

Hejsan ! nu äre sista veckan och imorgon har jag min sista redovisning. Igår var jag till Alby med Shane, det var ett äventyr man aldrig gör om!
Idag har jag gjort klart min låt i skolan och lämnat in, det blev en stämningsful låt som fick namnet "Rainy Day" så ni vet :P
Mackan har fixat ihop alla rockgårdsfilmer på en dvd och gjort en snygg meny. Så  dvdn är klar och ska skickas ut till banden och några andra, självklart får alla i klassen en också :D

Jag har inte hunnit återhämtat min sömn från helgen pga. pluggande, så idag prioterade jag bort träningen och sov i två timmar istället grymmt skönt! sen när jag vakande kändes det som om jag skulle gå och äta frukost och gå till skolan. Ingen var hemma precis som det brukar vara på mornarna.
Sen fick jag lust och göra en något kreativt så tog upp ps och skapade en något känslig bild som ni kan se nedan :P


Båttur till Grinda

Hejsan Hejsan!  Nu är det bara en tråkvecka kvar. Och jag har endel små saker jag måste göra, inte kul men ohygligt skönt när allt är gjort. Igår var det lördag och österåkersmilen. Jag åkte ner vid 1 och hämtade min nummerlapp och kollade när Zandor (Fredrik), Gustav, och Adam lirade på torget. Dom var duktiga och schtekiga i deras pilotglasögon :P Efter dom var det Lages bands tur, dom var också väldigt duktiga :) 
Sedan tog cykeln mig hem.

En timme senare var starten till milen, och det gick sämt jag frös som en taliban i sibirien, alltså väldigt mycket. så jag blev inte svettig och hade bara ont i magen. inte kul så det lämnar vi bakom oss. Siken tur att jag är en så underbart bra förlorare så jag var glad efteråt nästan jätteglad :D
Vi kom tre i lagtävlingen och vann varsin vit mössa som ni kommer se mer av :P


Efter drog man hem och gick och la sig och drack en stor god kopp te. sedan var det dags för nästa äventyr, nämligen en sväng med båten. Efter som det hade blivit kryss ut och var ganska sent så tog Jag Felix och Simon motorbåten. Vi hade med oss massor med mat, kyckligspett, bulgursallad okej det kanske inte var så mycket fast det var mycket i mängd så att säga.

Vi la oss på grinda och hade turem att träffa en trevlig balettklass som var på klassresa där. Så vi gick och hade det trevligt med dom tills dom inte stog ut längre, då tog vi en pause för att sedan gå tillbaka. dom ville gå och sova på sin klassresa!! det ska man inte göra för då kansk eman missar något roligt och det vill man inte. Det var iaf kul å träffa nytt folk :)

Vi kom kanske i säng vid 4 och vakanda vi 6 och njöt av solen för att sedan gå en morgon promenad och fylla på vatten eftersom det var så varmt. Resten av dagen så solade vi och matade fiskmåsar. VI åt också en förskräkligt god kladdkaka som Felix mamma hade bakat :D kan vara världensgodaste lunch!

Felix hade mycket i görningen som ni ser.



Simon doppar sitt spet i chilisås, jag gillar inte chilisås :)



Jag i min "coola" mössa, den varmde



Svenungarna var otroligt söta, man ville nästan ta en.



Den här bilden hade blivit snygg om jag hade haft en bra kamera :)



Sen tog mitt batteri slut så ni får inga kort på den trevliga klassen eller från idag då det var jättefint schtek väder.


När vi åkte vid 1 så skulle vi hämta felix storasyster i djursholm så vi åkte ditt, vi tog det ganska lugnt och solade När vi kom ditt så hämtade vi henne. Jag upptäckte att kl var halv 3 då pch jag skulle vara hos min kusin som bor i bergshamra, alltså ganska nära. Så jag tänkte hoppa av där då och gå ditt. Men det fick jag icke för då skulle inte dom hitta hem så jag var tvungen å hoppa av i vaxholm så kom mamma och hämtade mig där så kom vi lite försent.

Vi hade en polisbåt efter oss i vaxholm också det var jätte läskigt för vi kanske körde för snabbt och så vände den håll helt tvärt och började köra mot. vi slängde på oss flyttvästarna illa kvickt av någon anledning, även fast det inte är lag på de. Sedan nnär dne börjat närma oss så bytte den riktning igen som tur var och vi kunde fortsätta :P






mmm Marabou



Den kanske inte stämde in så bra på just själva dagen, men ruskigt god vad den :D Jag undrar vilken min favorit marabou är, tror det är digestive. Vilken är eran? :P
Nog om det. Hej föresten, Idag var vädret som sagt inte med oss så jag och Simon åkte in till staden och traskade runt lite. Sen åkte vi hem för att kolla på utspring, Simon för hans bror och jag för min kusin.



Det jag inte förstog mig på var varför dom hade utspringet från sporthallen. man måste ju ha det från skolan det är ju lite av självgrejen tycker jag. Jag lider med dom att de har su dåligt och kallt väder. speciellt alla tjejer som har korta kläningar utan armar. Jag var rejält frusen när jag kom tillbaka och jag hade jacka och allt.

Imorgon är österåkersmilen och jag är superduper tagadd till 1000, ska bli riktigt kul :D
Nu ska jag sticka för jag har bokat tid med en personlig säljare :P
hejsvejs

Jag ogillar regn

Så att ni vet det. Idag försov jag mig lite men egentligen inte för vi skulel börja tidagare för att repa och det var inte med på schemat :P Kl 15 hade Jonte och jag bokat möte med Åkersbergalås för att visa lite hemsidor vi tagit fram och diskutera vad som ska vara på hemsidan osv. det var trvligt och det blev mycket prat om annat orelevant. En av dom heter Ari och är sjukt biffig, inte tjock utan bodybuilder typ.

Nu på kvällen har jag varit iväg till rotebro och spruingt orientering i skit vädret, fattar inte att jag gjorde det! det var skit blöt och kontroller satt på fel plats så det var inte så bra.

Nu ikväll har jag endel jag ska göra, boka om tandläkartid, lite historia, och kanske lite svenska om jag orkar det. Ska gå å sova tidigt så jag kan vila hela dagen imorgon :P

Student mottagning

Tjohej! Denna dag är en trevlig dag, I skolan var det som vanligt tycker jag. Jag och Shane satt kvar en timme och pratade om allt ovesentligt med Calle, vi är bästisar med han typ :P 
Efter skolan så skulle jag på studentmottagning söder om stan, Det är min syssling som tog studenten. Hon heter Clar, har en bilden på henne från idag men orkar inte fixa den nu. 
Det var trevlig och mkt folk där. Vi känner inga där typ men man försöker vara social, blir roligare på det visset :P 
Maten där för fruktanssvärt god specielt efterrätten som jag är specialist på :D

Sen körde jag hem där ifrån och när vi kom hem så kände jag ett behov av att spring innan det blev helt kolsvart. Så fick det bli. Nu har jag precis hjälpt Ella att göra inbjudningar till hennes konfirmation.

Natti Natti!

tiisda

Näväl nu är det bara en tisdag kvar tills det är sommarlov känns bra :D Idag har jag typ inte gjort så mycket, var i skolan sen skulle jag gymma men när jag kom ditt så hade jag tagit en t-shirt som var i samma färg som shortsen så det blirde inge gymmade.
Vid 6 tiden gick jag och simon på någon visning av en antidrog film som ska användas i lärosyfte typ. Den var jäkligt bra och handlade om en tjej som gick i röllingby för ett par år sen som dog av en överdos. Efter filmen så satt vi och diskuterade vad som var bra och vad som man kan gör bättre. Så det var kul och satsigt sån tgillar ja. Den kommer ha premiär i höst.

Sen när jag kom hem så gymmade jag med Shane och den här gång kom brallorna med :)

Nu ska jag sova snart om jag orkar.

Mondag

Hejsan Hejsan! idag är det nästan lättare att räkna upp vad jag inte har gjort, jag har inte e-deklarerat, inte heller gått in på apotekests hemsida och läst lite mer, jag har inte inte badat näck i en sjö norr om överkalix som egentligen är för kall. Jag har inte åkt taxi med mackan.... eller jo det har jag :P 
Okej dte där var en sämst inledning. men på morgonen var jag hos tandläkaren, på bussen ditt träffade jag maco, det var trevligt och länge sens man sågs. Hos tandläkaren var dte som vanlig, segt, jag har fått en gummisnod mellan över och underkäke så nu är det jätte jobbigt att gapa och sjunga. 
När jag skulle hem så gick såklart inte tåget hela  vägen hem, utan stannade i roslagsnäby. jag stog där ett tag sen knackade Mackan på min rygg, han hade stått här i 30 min så då frå man rese garanti. Det börjar gälla om man är försenad med över 20 min som vi var. Så Mackan ringde en taxi och så åkte vi till skolan. sen är dte bara att skicka in kvitit och fylla i en liten sak så får man tillbaka pengarna för taxin från SL. Skit bra!!

Efter skolan hade Popis lite rep, det var nice men gick sämst.

På kvällen bestämte jag och simon att vi skulle springa, så vi träffades vid hacksta vid 9 typ och så bar dte va på vår mil runda. vi sprang en konstig väg pga. mygg i hackstaskogen. Vi sprnga in i skogen vid skånsta och sprnag en stig ett tag tills vi kom till maragaretelund, så sbrang vi runt det och sen till öterskär och hem.  en riktigt bra rund som kändes bra.

Nu ska jag sova för jag är trött :d

Super solig-rolig helg!

Hejsanhoppsan allisammans! Denna helg har det varit sol nonstop vilket har varit helt underbart, vem behöve råka utomlands egentligen? 
Hela helgen börjar väl på fredagen då det var jätte soligt och vi hade endast en lektion i skolan den dagen, det var sista matteprovet. Sedan gick Jag, Harry, Jonte och Kalle till kanalen och låg och solade i någon timme. Otroligt skönt, nästan för skönt till och med. Vi fick för oss att hitta på något skoj vädret till ära så vi bestämte oss för att dra ut i min båt. vi gick till baka till skolan hämtade saker gick å gymmade och sedan bar det av till sjös.
Solen schtekte precis som vi. 



efter ett tag kom vi fram och gick direkt till en fin klippa för att börja göra upp en eld som 



sedan skulle assistera våra korvar (misstolka inte det där :P)



Vi upptäckt att det var helt sjjukt mycket mygg där så vi var inte där så länge utan drog oss tillbaka till båten.





Anledningen till att det blev en spontan segling var för att jag inte hade tänkt att åka ut eftersom jag skulle på seglarskoleträff kl 11 på morgonen därpå. men vi gick upp kl 7 på morgonen, eller upp och upp vi la oss typ aldrig. Men vi hann hem i lagom tid.

Träffen var rolig och samtidigt trevlig, kul att se alla igen. Det var fortfrande otroligt varmt och jag tror min nacka häll på att dö där. 

Direkt efter det så tog Shane och jag tandemcykeln till tåget där vi turligt nog träffade på först Linn och sedan Amanda. Vi var på väg till Skrattstock för att träffa Anna, Ellen och Victoria och självklart för att se massor med bra komiker. Linn skulle till sin älskling och hoppade av i täby och vi andra fortsatte glatt. Väl i stan så kom vi på att det var Stockholm marathon då. Det var fult med lunkade människor, ganska häftigt att se men jag led verkligen med dom denna otroligt varma dag. måste varit jätte många som bröt. jag ska aldrig springa ett marathon det är för långt!
Sedan var vi framme på långholmen där vi hade det super trevlig och jätteskojigt.
Det var mycket folk där.



Många bra komiker!



En extremt rolig person från england! han hade stil



Ellen och anna hade med sig vattenmelon dagen till ära



Här nedan är komedifreaksen Anna och Ellen.


(Bilderna från skrattstock är lånade från humorforhelaslanten.blogg.se)

Idag så gick jag upp tidigt för att hinna springa innan jag skulle vara vid Julias båt vid 10 för en heldag på sjön. Vi var myket folk och jag tänker rabbla upp alla även fast det är onödigt. Jag, Shane, Julia, Amanda, Julias pappa, Julias mamma och Julias storasyster. Det var super skönt i solen och väldigt trevligt (jag vet att jag överanvänder ordet tyrevligt till allt men det är ett fint ord :) 
Båten seglade fint trots lite dålig vind och efter några timmar la vi till på Linanäs på Ljusterö. Vi åt en supergod pastasallad med kyckling. Sedan kom Amandas kompis Joel framtuckade i sin buster. Vi satt och schtekte en stund innan vi kom på att vi skulel gå och köpa glass. vå går och letar en stund och frågar runt på serveringar och sånt efter glass, men det finns inte vilket är jättekontisgt denna dag tycker jag.
Vi gick tillbaka och låg och schtekte en stund till. Sen kom Joels kompis Eric och vi fortsatte och schteka. Vi blev så "heta" så vi börjad efundera på och bada men ingen hade något ombyte förutom Eric som bodde 500m där ifrån. Men det gick inte att stå emot hetan så till slut så hoppade jag och Eric i och lekte en stund i det kalla svalkade vattnet.

efter det tog vi farväl av Joel och Eric och åkte hem igen. När vi kom tillbaka så stannade jag och Shane kvar på bryggan vid mastkranen och kollade på när Shanes kusiner mastade på. Det var skönt i solen och vi satt där i någon timme och kom överens att vi skulle göra det oftare när vi inte hade något att göra.


Nyss var dte ett nice strömavbrott i norra stockholm som orsakades av att en kraftledning rasade och skapade överspänning så att två ställverk fattade eld. så ni vet.

Imorogn ska jag till tandläkaren jättetidigt så jag ska gå coh sova nu, god natt!

RSS 2.0