Hej i vinterlandet!

Jag ber om ursäkt om det är lite segt med uppdatering... men jag har liksom inte lust längre å skriva, mycket annat å tänka på. Men jag ska ge er en liten summering tänkte jag och lite bilder för sånt gillar jag. Sen får vi se hur ofta jag kommer att skriva, men ett stort tack (om jag nu kan säga tack?) till er som besöker den här lilla bloggen av någon anledning :) Det är kul!
Förra helgen hade jag turen att få följa med upp till fjätervålen, som är ett litet "skidparadis" nära idre. Vi åkte på onsdagen så turen att missa två härliga skoldagar också! ni får lite lånade bilder av ellen i slutet så kan ni se hur kul vi hade det!! :D orkar inte gå in på detalj varje dag för jag måste nämligen plugga lite. Sen på tal om plugga så när man är borta från skolan så brukar man få göra det! och det har jag gjort!! så jag gillar inte Engelska eller Samhälle, som jag trodde jag skulle gilla men jag håller nog ut till sommaren. 

Jag har också gjort körkorts teori som jag kuggade med 1 ynka poäng så ja... livet är hårt! sen så har jag haft uppkörning som inte heller gick vägen men jag är nöjd iaf, det gäller att ha rätt inställning tror jag!
Jag har missat lite skoldagar pga. min lilla vän tandläkaren. har gjort lite nya avtryck mm. som inte är det roligaste kan jag lova!! det gäller att du kan hålla andan i en minut, om du är täppt i näsan dvs. Så på torsdag kommer min värld vändas upp och ner då min älskling kommer att tas bort från mig.... men det får gå i alla fall, det måste det!














Så nu får det räcka, många eller endel, kanske någon har säkert redan sätt bilderna men det kan inte hjälpas!
Over and out, I rest my case... Hejdå!

Nu jäklar!!

Hejhallå vilket spekat schema jag har nu!! men jag gillar´t otroligt mycket, man ska ha saker i görningen hela tiden, så kan man vila någon annan gång tycker jag ibland. Ibland är det nu. Pajerna är i ungen och jag har börjat slöpackat lite så det är under kontroll! Så slipper Jag skolan två dagar och få njuta av härlig skidåkning i 4 dagar med dom bästa. Sen efter det är det förhoppningsvis körkort om jag nu har tur och är tillräckligt duktig! som jag hoppas att jag är.


Vet inte om jag behöver berätta något mer, eller om jag hinner!! men jag får återkomma isånna fall
på återseende

Lite nytt

Jahapp idag var man i skolan då, det var faktiskt väldigt kul, kan bero på lektionen vi hade. Jag hade glömt hur bra och skön våran klass är så jag ser nästan lite framemot en termin nu.
Jag gjorde om lite här också som ni kanske ser? jag tröttnade på den andra även om den hade fina färger. Så nu fick det bli något simpelt. funderade på att lägga in några dolda budskap i texten men kom inte på något bra :P

God Natt!

18 år!

Något måste man väll skriva om sin födelsedag och inte minst sin 18 års dag! kan inte låta den gå förbi sådär! Men jag har haft en toppen dag! tack alla som har bidrag till det! Nu är det tillbaka till skolbänken ingen och invänta sommaren :D

Gott nytt år!

Gott nytt år på er allihop! jag tycker det är tråkigt att det har minskas det här med raketerna, även fast vi aldrig har några behöver inte alla andra sluta skaffa det. jag har egentligen inget vettigt att säga mer än att jag har bokat tid för min uppkörning! :D  Den 21 är det teori prov och den 27 uppkörning. det är tråkigt att det var så lång kö. och jag som inte har koll på när det är sport lov men tror inte att det är innan för då ska man ju ta bilen upp till fjällen å skida lite :D 
Det var allt jag hade på hjärtat idag gott nytt år igen!



RSS 2.0