Hitta lite på youtube

Tänkte bara dela med mig av två fina klipp jag hittade på youtube som min kära vän/klasskamrat medverkar i. Riktigt bra och proffsigt gjort! musiken är riktigt trevlig den med :)





Här är andra delen



Höstlov!

Nu är höstlovet i fullgång kan man säga, fast det börjar nästan avta lite tyvärr. Jag har varit på väddö med Amanda, Anna, Joel, Eric och Ellen fast hon begav sig hem en dag tidigare. Igår när jag kom hem var jag så trött så jag trodde jag skulle "DÖ"! fast det gjorde jag inte riktigt, hade ont i huvudet efter den vilda bussturen. Så jag gick och la mig nästan direkt. Lite oturligt att pappa hade köpt lantchips och hyrt en film då också, sen kom mamma och Ella hem  och dom hade också hyrt film (benjamin buttoms) som jag tyvärr inte orkade kolla på. för jag hade verkligen velat se den men får ta den någon annan gång :)
Idag är alla borta typ, Elvira är i göteborg sen i tisdags, hos våra kusiner, Mamma och Pappa är i Waxholm, dom ska ha det trevligt och sova på hotellet där i natt och sen åka in och möte Elvira. Så idag blir det nog en lugn dag.
tyvärr så har jag inga höstbilder trots att det är en sån fin årstid, får jobba på det
Hejsvejs!

Minnen från förr

Hejhallå! Idag är det riktigt dystert väder riktigt tråkigt, man tappar liksom lite lusten. Jag har mest läst ett jättejobbig, tråkigt engelska bok idag! Nu orkar jag inte med den mer. Sen mamma har burit i alla båtsaker i vår skrubb i mitt rum så har det ploppat ut en låda som tydligen är min, så jag har tagit mig tid att kolla igenom den nu. Jag visste att det var saker från min skoltid, men jag trodde jag hade sett allt i den redan men det hade jag inte.
Så jag har suttit och skratt för mig själv här nu i någon halvtimme :D det var sjukt roligt att se, förstår inte riktigt hur jag tänkt i vissa situationer och mina berättelser för 12 år sen var fina, med mycket fin illustration till!
Nu kanske man måste läsa lite till igen :(

Inlåst

Nu har det banne mig hänt två måndagar i rad! Jag ligger i min säng halv vaken och hör hur Ella springer upp och ner för trappan i evigheter, Sen så hör man hur hon till slut stänger dörren. Sen helt plötsligt så hör man först första nyckel vridas om, men det är lugnt för den kan man låsa upp innefrån tänker jag, sen hör jag hur det händer igen. Hon låser det översta låses också!! och det kan man bara låsa upp utifrån.
Det var samma sak förra veckan då jag hade bråttom och skulle gå ut, då jag upptäcker att jag är inlåst. då måste jag ta med mina skor till altan dörren och sen på med dom och gå till ytterdörren och låsa upp för att sedan gå tillbaka till altan dörren för att låsa den inne från! tar en sin lilla tid. men nu har jag ringt och påpekat det så det inte kommer hända igen :P
Ha en trevlig dag

Halliko

Hej, jaså då har man varit i finland då. Det har varit roligt, lite långtråkigt med mycket väntan på bla. båt och buss. Själva springandet gick väl inte så bra, men det kan det inte alltid göra :) kan säga att det var ruskig kallt endast några få plusgrader och sen lite vind på det, då fick man en riktigt skön utomhus dusch. Aldrig frysigt så mycket tror jag.
Det som var bäst med resan, eller bäst låter tråkigt att säga men det var inget fel på det kan man säga, Jag syftar på smörgåsbordet på hemresan. Vad fanns inte på det??!! Dom hade ju allt och jag bara åt och åt. Trodde jag skulle spy när jag till sist skulle resa mig och gå därifrån, inget trevlig känsla men det var det värt.
Jag tycker det var ett litet tag sen det var någon bild här så jag slänger upp en jag hittade, ingen vacker men alltid något! det fanns ingen från finland men en från förra helgen :P
Jag anlände till sverige kl 6 på morgonen, alltså ruskigt tidigt och när jag kom hem så kan man ju inte gå och sova! så min dag har varit lång. Alla segel är vikta och inpackade och alla dynor och dylikt också så nu ska bara båten täckas sen kan jag ta jullov.
Sen var det en trevlig sväng till gymmet. Efter det blev det mycket dötid! det slutade med att Elvira och jag fastnade framför sunes jul :) Sen kom farmor så pratade vi om alla roliga saker man gjort som liten bråkstake :D
Sen skulle Elvira och jag baka då vi upptäckte att margarinet var slut typ, så vi gjorde maränger :P
Och imorgon ska jag köra halkkörning :D:D:D!! det ska bli super kul och så raggade jag skjuts av farmor så jag inte missar skolan. Så det är en spännande dag jag har fram för mig.
Nu ska jag kolla lite på håkan bråkan och sedan gå och knyta mig till kojs :) Nattinatti

Vinter

Hejsan!! Jag tänkte att det var dags å skriva lite igen, men vad? tror inte det har inträffat något viktigt att berätta. Kan ju berätta att om det var någon mot alla odds som missade att det var världens snöväder idag :D Snö är kul, synd bara att det var lite för varmt. Om vi i sverige ändå tvingas ha vinter så kan vi väl iallafall ha en riktigt vinter. Den här veckan har jag inte varit mycket i skolan för det är gymnasiemässa i österåker, så jag är där nästan hela dagarna vilket är superkul :D
I helgen åker jag till Finland för att springa lite orientering det ska bli kul men kallt.
Det får vara nog för nu tror jag. så hare bra så ses och hörs vi allesammans :)

Kryssning

Morsnongkorsning! I torsdags direkt efter skolan begav jag mig in mot den stora staden för att träffa några mycket trevliga kompanjoner. Efter det tog vi en buss till båten. Vi skulle nämligen på Comedy Cruise. De ni + att vi missade en skoldag, inte illa må jag säga. Det var en riktigt rolig kryssning även om det inte kändes att man var på en, så det är lite synd för vem trivs inte på vattnet!? Vi såg många roliga komiker, bäst var den galna kanadensaren/gitarristen.
Nu har hösten kommit jättemycket, Sjukt kallt ibland bla. igår kl 07,00! Men det är bra för då blir det snabbare sommar igen, det där lätt o logiskt :)
Idag har jag åkt och hälsat på mormor på danderydsjukhus, det är inget märkvärdigt. Jag trivs inte på sjukhus, får bara ont i kroppen överallt då som om det skulle vara något fel på mig så jag måste stanna där och bli opererad och få massvis med sprutor. Sen när man hälsar på sådär så ligger de ju för det mesta flera i samma rum, i det här fallet gjorde de det. Det känns så orättvist när man kommer och hälsar på och har med sig lite fika och dukar upp så pratar man och ha det trevligt, så ligger de andra helt tysta och tråkar man får nästan dåligt samvete då och vill bjuda dom också.
Nu så ska jag snart kolla på playa del sol, tycker det är ett sevärt program. Sen i veckan har jag lite att stå i för jag har endel saker + att båten ska upp på söndag :( så jag måste hinna masta av den i veckan, får ser när det blir.
Hejsvejs!

RSS 2.0