Rock Gård mm.

hejsan igår var jag på rock gård, det var nice, jag kom in gratis också för att tore avgudar alla itg-mum elever, Det var lite dåligt att bara tre band spelade men dom var bra, och ett band körde en ukuleleballad, riktigt grymmt vare!

(Bilden lånad av Jocke)

Efter rockgård traskade vi till donken där käkade några jag smällde en milkshake av den chokladaktiga typen.
Sedan skildes vi åt och jag begav mig med jonte och harry hem till jonathan.

Idag har jag sovit och suttit lite i photoshop och fixat om endel från jontes grund till affischen som skall vara till våran rockgård vi ska arrangera. Imorgon ska jag gå upp kl 9 har jag bestämt, ska småkolla på vasaloppet och göra historia det suger men måste göras



Sådär kommer den ungefär se ut tror jag :) har ni någon kritik eller liknade skulle det vara nice att få den så den kan bli ännu bättre. tyvärr är inte några band klara men shane och jocke jobbar "aktivt" med det

tolahej från mej

Skidåkning i Säfsen!

aloha! Nu har jag kommit hem från Säfsen, en ganska liten skidort i dalarna. har åkt skidor med simon i tre dar där. Lagom mycket på ett sådant ställe. Det var riktigt skojigt hade längtat till att stå på ett par slalomskidor eftersom det inte blev något förra året då resan gick till malta istället :D Resan ditt tog ungefär 3-4 timmar, ganska segt, gillar inta att åka bil, så trist så man får försöka sova och lyssna på musik alt, kolla film som vi gjorde. Det blev endel filmkollande på kvällar så det var skojigt, förutom en som var lite otäck. Vi bodde i något stort hur på övervåning med mina kusiner från göteborg, dom är väldigt små så det var lite stohej och bus helatiden men sånt är bara roligt :)
I backen var det fullt med (ursäkta uttrycket) negrar, Det var säkert 40 st och alla kända alla. Dom var sämst och bidrog till alla liftköer. Det var även dom som stog för det fullkomligt sjuka vurporna i liftarna, det tackar vi för :D
Jag beklagar att jag tyvärr glömde ta med kameran, skall inte hända igen, hade inte med mobilen till backen för hade ändå ingen täckning.



Nu ska jag snart iväg och gymma och sedan ska jag till felix. Sedan måste jag plugga lite men det är inga problem, har pluggat lite i huvudet medan jag varit borta så nu vet jag vad jag ska skriva. Kan tala om att farmor har gjort ett grymmt arbetat med lars-olof ifs är det inte så svårt att mata en fisk men ändå.

teater pero

hejsan, igår var det möte med tore, det var skojigt i och intressant tycker jag, vi gick igenom vad som skall göras och sånt, vi tilldelades även några arbetsuppgifter som det är lite bråttom med, shane och jocke är ansvariga för bandbokningen och jag och jonte för marknadsföring och affisch tillverkning.

Idag skulle vi till teater peros, där skulle vi vara med på upprigkning och soundcheck, vi fick även snacka endel med fillip som var ljudtekniker. Shane och jag gick på elarnas webbdesign så vi kunde åka in tidigare och hänga lite där. Vi gick runt lite och shane köpte en penna. På jam så såg vi Anders lundin som leder allsång på skansen för dom som inte vet. det var ballt och vara så nära han om jag inte ens rörde han vå dte var ganska trångt.

Sen så träffad evi dom andra i klassen och susanna utanför teatern. Väll där inne satt vi mest och lyssnade och sånt vi fick inte göra något vilket var tråkigt men det var kul iaf och badet som soundcheckade var riktigt grymma! sen drog jag hem med några för att jag orkade inte käka där inne i stan.

fick ett brev från seglarskolan idag att dom ska ha träff den 7 mars och gå igenom förra årets säsong och nästkommande det är iaf säkert att man får jobb då om man blir kallad så det är positivt.
Imorgon kanske jag ska köra motorväg för första gången eller rättare sagt jag ska, får för pappa iaf, hans förslag. Vi ska åka och fixa en sak i bergshammra så då e tanken att jag ska ta oss ditt, kommer bli kul och spännande tror jag :)
har ingen aning vad som händer ikväll, tror jag blir hemma men man vet aldrig

Kanal Skandal!!

ohoj kamrater idag har något ganska fruktansvärt hänt, dom har stängt av våran kabel tv från norrgårdsvägen. Nu har vi bara 1,2 och 4:an! Det suger verkligen jag som brukar kolla ganska ofta på tv, även om jag inte kollar helatiden så står den på så jag inte missar något :P och nu kan jag inte kolla på scrubs innan jag går och lägger mig, så nu måste jag komma på något nytt att göra, tänkte kompensera det idag med att läsa igenom senaste bamsetidningen och KP tidningen, ser lite framemot bamse tidningen faktiskt ; P
Idag har jag skrivit klart min andra låt, känner mig lite nöjd och dom blir lite bättre och på engelska också :P

Imorgon har klassen möte med Tore på bergagården, vi ska vara där i 3 timmar typ och planera till då vi ska arrangera rockgården, det kommer bli kul och jag ser framemot det : )



lämnar er med bilden jag får ta och vänja mig med nu då, fast vi kommer förstås skaffa boxer snart men det går väll inte på 2,34 min direkt skulle jag satsa min gris på iaf.
hare gött allihop

4 ½ håltimme

I dag hade vi introduktion av idrott a som vi ska ha efter lovet första gången, det kommer bli riktigt kul och läraren är riktigt schyyst tycker jag. efter den hade jag oturen att få en ruskigt lång håltimme, det är så himla segt med för långa såna och jag orkade inte gå hem heller. VI spelade lite dataspel och sen så spelade vi lite saker i studion. sedan var det lunch. vi fick rostat potatis och några biffar med bearniesås. tycker det blir så himla sliskigt med bearniesås så det blir snudd på äckligt.
Sen så var det bara en timme kvar till lektionen och då satt jag och sappade runt på lite hemsidor. hädanefter kommer jag ha sovmorgon till 13:15 vilket är nice men ändå inte.
När jag kom hem så somnade jag nästan på en gång, var ruskigt trött så det var skönt. Sedan fick jag gå upp emot min vilja för att äta  lite och sticka iväg på träning.
Det blåste kallt så det var inte så nice. sen körde jag hem ifrån den med pappa, var kort bit men gick bra, man känner av mängdträningen nu att det är väldigt nödvändig.
När jag kom hem drack jag en stor kopp med varmakoppen, riktigt gott kan jag tala om, lär bli några såna nästa vecka när man åker skidor.

Det har uppstått ett problem har jag kommit på, när jag är upp och åker skidor nästa vecka så vet jag inte hur jag ska göra med lars-olof kan ju inte ta med han lr något, men tror jag ska fråga farmor och hon kan ta hand om den och mata han två ggr per dag, får hopps hon kan det för annars vet jag inte vad jag ska ta mig till

Dagen som varit

Jag kom i säng försent igår, fast jag var fast bestämd om att jag skulle gå och lägga mig tidigt. som effekt på min sena läggdags så försov jag mig pga av att jag somnande om när jag skulle gå upp. missade bussen och fick löppa till skolan så har fått mitt straff för att jag inte gick och la mig i tid.
Idag fick jag mitt första slutbetyg, det var i programmering och fick mvg så det är riktigt fint de. Idag har jag kört och hämtat elvira från dansen, sen efter det åkte jag till gymmet och där bytte pappa och jag plats i bilen så hoppade jag av och träffade budny och shane där. Jag kom lite försent för elvira var så seg ut från dansen men det är sånt man får leva med.
 Nu har jag precis kommit hem från gymmet, det var trevligt som vanligt och vi var sist som vanligt också.

lång tur

hejsanhoppsan igår kväll var jag hos julia, där träffade jag shane, lina och erik. det var riktigt trevligt. vi spelade spel, ett av dom var lite tråkigt men det andra var desto roligare, då fick man ha på sig ett par häftiga glasögon. de spelat kanske blev roligare också eftersom jag och lina vann, det är ju alltid kul att vinna : P
Idag var det uppgång ganska tidigt för jag hade bestämt med några från O-klubben att vi skulle ut på ett långpass idag. så vi sprang typ till golfbanan och sen in en skit lång bit i skogen så vi kom ut nästan vid brott by och sen sprang vi tillbaka på ett annats ställe och kom ut vid dommarudden och sedan var det bara å kötta tillbaka, vi var ute i nästan två timmar så man är lite mör i benen. Ikväll ska jag gymma med shane också men då får man väll ta det lite lugnare med benen.

Har precis kollat klart på Patrik 1,5. Den var riktigt bra tycker jag och kan rekommendera den : )
den handlar om att ett homosexuellt par av den manligare varianten ska adoptera ett barn och så står det knasigt i pappren så dom får en 15 åring som är lite kriminell istället för ett litet barn. Ni hör ju själva att dte är en bra story :P

Igår fick jag en jättefin överraskning av Elvira, hon hade gjort en liten papperslåda och fyllt den med geléhjärtan och skrivit Elias på den. Jag blev väldigt förvånad och glad, att hon satsar så är imponerande men hon gillar att hålla på att pyssla och sånt där.


Alla Hjärtans Dag

Hejsan idag är det alla hjärtans dag, det är en trevlig dag som man ska spendera med sina vänner tycker jag. Igår så spelade jag jonte, kalle och adam på musik café det gick bra tycker jag förutom att kalle var för bra för gitarren så ena strängen höll inte för trycket. Det var ganska mycket folk där så det var kul. Jag och jonte kom tvåa i musikquizet och vann varsit ganska stort hjärta som är jättemjukt och skönt och så står det I Love You på det. Kalle kom etta och van två ukeleles, en rosa och en röd, ett stort grattis till honom. Jag känner att jag vill ge bort mitt hjärta till någon men vet inte vem, några förslag någon?
det är ju trots allt alla hjärtans dag och då ska man ju vara snäll :P

Nu ska jag äta lite lunch tror jag hare bra och grattis på alla hjärtans dag lr vad man säger ; ) ♥
lämnar er med en bild jag gjorde för två år sen exakt.



Tappat min älsklingvante!

Halloj, imorgon är det fredag och det innebär helg och det innebär massor med skojigheter :D En vecka kvar och sen är det sportlov och då blir det skidåkning, ska bli kanonskoj. Idag har det varit skojigt i skolan, vi fick reda på massor om våran prao, och studiebesök och såndant, det kommer bli skitskoj vill jag lova, vi kommer träffa endel ljudtekniker killar vilket är bra för min del, då kan jag snacka in mig så har jag bra chans till APU sedan. Den 27 mars kommer det att vara rock gård och då är det vi som kommer att arrangera den, så boka in det datumet redan nu :P
Idag har det varit dubbelträning, hann inte äta något imellan men det är smällar man får ta, är ganska trött i kroppen så kommer sova som en daggmask som inte sovit på 3 dar, alltså bra!

Idag hände något förfärligt, jag tappade bort min ena vante, och inte vilken tante som helst min favorit, som man kan ha på både höger och vänster hur smidigt som helst. brottsplatsen är vid hackstastugan runt 8 tiden så håll ögon och öron öppna.
Det känns inte bra att miste den så här tätt in på allahjärtansdag heller, vi hade liksom något speciellt. Får be farmor sticka ett par ny, snäll som hon är så gör hon förhoppningsvis det : )

Nu ska jag läsa lite och sedan sova, hare bra allesammans och glöm inte bort musik café imorgon kl 19:00 då jag kommer göra min entré som basist och sjunga lite, två låtar kommer det att bli.

Cöffe

Dagens sovmorgon var hur skön som helst, efter att kollat på raw igår innan jag somnade så blev jag sugen på att se johan glans world tour of skåne och jag kom på att jag hade den på andra datan. Så jag kollade på den medans jag åt frukost, en riktigt höjdare kan jag lova. Matteprovet gick sådär idag å vill helst inte prata om det : P
Efterskolan stannade vi kvar och repade lite inför fredagens musik café som jag tycker ni ska komma och kolla på.

Dagens springträning gick bra även fast jag åt 30 min innan vilket var jäkligt osmart. Sen så sprang jag med spikskorna idag eftersom det är så halt, kan säga att det sög, sprang ändå på asfalt helatiden och en timme med försmå spikskor på det är ingen hit direkt , har riktigt ont i fötterna nu.

Hejvejs i lingonskogen!

ett litet inlägg

I går bjöd jocke hem killarna i klassen till sig, det var trevligt, vi spelade gh och lite gitarr typ. Sedan vid 1 så blev vi ut kickade, då gick jag jonte och harry förbi ella. Hon var hos en kompis, där dom hade "tjejmiddag" typ. Alla hade slokat nästan förutom ella och lisa, vi ville ha lite färdkost eftersom vi skulle gå ända hem till jonte från österkär, så vi frågade om godis och läsk. Snälla som dom var så fick vi en godispåse och en hel läsk. Det uppskattar vi och tackar så hjärtligt för : )
 När vi kom hem till jonte så låg vi och snackade i 4 timmar innan vi somnade, dte var ett intressant snack som hör allt med livet till.
Dagen därpå så serverades det ägg och bacon till frukost av mästerkocken jonathan, eftersom alla deras annan mat var slut så blide de det. Sen på eftermiddagen så gymmade jag och tog en långbastu med simon, dte var skööönt.

Idag så kom jag en kvart försent till skolan, inte så bra, men jag missade bara lite musikteori och det är jag ändå så bra i : P
Det var en kille som hälsade på idag han hette daniel och bodde i Upplands-Väsby, han skulle börja itg men visste inte om han skulle börja i sundbyberg eller här i åkersberga.
Idag var både shane och jonte sjuk och simon skulle inte gymma, så jag fick gymma själv duktig och ambitiös som jag är, det var helt okej, kände några folk där lite.
Måste bara berätta att mamma har köpt en ny saft smak, jordgubbe,hallon och kiwi. Den är spännande att smaka på vet inte om den är god eller inte men tror att den är det. tycker ni ska prova den annars får ni komma hit och prova den : P

Så här schtekig kan man vara fast det är vinter



Här alla som var med under lördagen, förutom niclas som drog lite tidigare tyvärr.
(fjortisvarning)



Nu ska jag plugga satans matte b, har prov imorgon men det posetiva är att jag har sovmorgon till halv 1. Ska nog gå upp tidigt så man verkligen känner av att man har sovmorgon.

Film fredag

Halihallå Igår var jag in till stan och kollade på bio med shane, amanda och julia, det var trevligt. Vi såg I taket lyser stjärnorna, den var riktigt bra tycker, bara det att dom kunde gjort den lite sorgligare i slutet  tycker jag. Efter det så åkte vi hem. amanda och julia skulle upp tidigt på morgonen därpå så det blide inget på kvällen.
När jag kom hem så låg det en lapp på min säg, det var elvira och en kompis på orienteringen som hade skrivit ett övertalningsbrev om att jag skulle åka med och springa orientering tidigt på morgonen. snäll som jag är så gjorde jag det, men jag försov mig så hann knappt äta frukost. Det sög ganska hårt att springa, det var blötsnö och jag halkade rätt mycket och var helt dingsur när jag kom tebaka så det var urskönt att ta en dusch efter.
Jag tror att jag bet sönder en del av min tandstängning precis när jag åt lite torkad frukt, inte kuul, så jag får ta och slå en pling till tandläkaren på måndag

Nu ska jag byta vatten till lars-olof ,så tjohej sålänge!

Min morgon

Idag skulle jag gå upp kl 6 riktigt tidigt alltså, och det gjorde jag men jag hann somna om utan att reagera så det slutade med att pappa väckte mig 20 i 6. Jag fick panik och slängde på mig kläder och hävde i mig frukosten och rusade till bussen. När jag kom till tandläkaren fick jag sitta och vänta i en halvtimme så hade inte behövt stressa så på morgonen men det kunde ju inte jag veta :P
 När jag fick komma in så bokstavligen sågade de bort en tandställning jag haft bakom tänderna i gommen, sedan så byte dom lite saker och då var samma lärling med som varit med förut så det gick riktigt segt och hon fick knappt på en sak. Men hon ska väll ha sin chans här i livet hon med så det är bara att gilla läget.
Sedan så gick jag till bussen och tog 629 hem som tog en timme och jag kom perfekt lagom till skolan, det var riktigt skönt å sitta och lyssna på musik medans man halvsov.

Vi har börjat fått mycket plugg i skolan nu, det suger verkligen, vet inte vad jag ska börja med först, Sen så har man massor med bestämda träningstider också som jag prioriterar i förstahand, men det löser sig, bara lite orolig för jag har matteprov i morgon och på tisdag och matte är inte direkt något kul ämne om jag säger så.


Men skämtar du!?

IDag fick vi våran engelskaboken som vi ska läsa, det är kalle och chokladfabriken så det kommer bli skojigt. Idag när vi skulle ha lunch så stog alla i matkön typ och väntade på maten allt var framtaget förutom potatisen, Sen kommer en matkille in och säger att dom har glömt potatisen på restaurangen. Fattar inte hur fan man kan glömma det viktigast! okej om dom hade glömt salladen, men potatisen! det är ju skandal, vi fick äta köttbullar och sås istället, inge vidare smakade det. Sen på svenska så kom potatisen, men då var det lite försent. Fattar fortfarande inte hur man kan glömma dom.

Ikväll ska jag gymma med shane som vanligt, den ända skillnaden är att vi ska köra kl 7 idag istället för åtta som vi brukar, så man kommer hem lite tidigare vilket jag kan behöva som måste gå upp kl 6 imorgon, jag ska nämligen till spec tandläkaren i danderyd. min buss går liksom kl 7, det är ju också en skandal det är ju jätte tidigt.

en lyckad fail

Ohoj kamrater, idag på morgonen så skulle Jonte och jag gymma, han skulle komma förbi mig vid 9 och det gjorde han trots att passa tid inte är hans starka sida direkt. När vi anlede till gymmet mötes vi av den häppna nyheten att dom öppnar kl 10 idag. Vilken fail tänkte jag, men man ska inte gråta över spilld mjölk som jag brukar säga? Så vi gick till ica och köpte lite färdkost och så gick vi ner till tåget och åkte till täby. På tåget möttes vi av en mycket trevlig överraskning i form av Ellen och Anna. Vi satt och snackade med dom och sedan bytta vi tåg vid viggbyholm och åkte tillbaka och gymmade.

Skolan var ganska nice först matte som man satt själv och pluggade inför provet på fredag, inte kuul. sen hade jag gitarrlektion, vilket var nice, vi fick lära oss att sola lite.
Sen på kvällen vare det löpträning som gick bra, bara att det var kallt om halsen, borde haft en halsduk. Jag gjorde världens snyggaste vurpa när jag sprang också!  det var inte skönt men snygg var den : D

Suprize

Idag har jag tagit det ganska lugnt, på morgonen så har jag typ lyssnat på musik.
jag och pappa skulle övningsköra och handla på willys, men då fick jag reda på att jag skulle till gymmet då. lite synd, var taggad på att köra. Väll där träffade jag Jesper och Jonte som köpte gymkort, så jag tog det lugnt och visade dem hur maskinerna funkade och hur man skulle göra för att få maximal effekt och inte skada sig typ, får köra hårdare imorgon så jag tar igen det : P
Efter så gick vi till centrum och köpte lite dricka, och så gick vi och kollade när Jespers buss skulle gå, det var 45 min kvar. så vi hittade en bänk i centrum och satt och snackade och åt choklad tills bussen skulle gå.
nyss när jag satt på mitt rum och kollade tv så kom Elvira in med en skål med chokladpudding banan och grädde i. Gissa om jag blev glad :D  det var pappa som hade varit på bakhumör, sånt uppskattar vi : )

kommer inte på en rubrik

nu har jag precis bytt vatten för lars-olof, hade fullt upp så glömde igår, inte bra. Hursomhelst har denna helg varit riktigt rolig. Det började med att jag var på rockgård i fredags, det var väll helt okej band, några dåliga och några bra och ett som var riktigt bra som hette Tantrum to blind.
Efter det så åkte Shane och jag hem till Amanda, där konverserade vi endel och sedan bjöds de  på en utomordentligt god fruktsallad  : )  Kan också berätta för Amanda att semeldagen inte har varit som du trodde, den är den 24 feb tror jag, längtar tills dess.
Sen så sov jag och Shane där och det var uppgång vid 9 för Amanda skulle repa, vilket jag tycker var bra för då kom man upp tidigt så man inte sover bort dagen. VId 12 tiden typ kom Simon hem till mig och vi begav oss ut och sprang 7,5 km i spåret, sen så bastade vi i hacksta efter, det var riktigt skönt, och vi hade hela bastun för oss själva eftersom den hade stängt egentligen men jag har lite kontakter så det spelade ingen roll : P
Sen så gick Simon och jag hem till mig och lyssna på musik och sjöng lite singstar. På kvällen så träffade vi Felix och tillsammans så åkte vi till Natalie där träffade vi träffade Amanda. Först så försökte vi tända en brasa, sen när vi lyckades så åt vi lite popcorn, det var smaskigt. Efter det så gick vi ut och badade i deras nya jaquzzi, det var helt otroligt skönt, vi satt där i två timmar och bokstavligen njöt.
sen gick vi upp och duschade och åt lite kvällsmål för att sedan åka hem med sista tåget. En riktigt trevlig kväll.



Och för att jävlas lite med Felix så bjuder jag på denna bild : P
Sexyfece!


RSS 2.0