En dag i Norrtälje

God eftermiddag :) Nu har man ett litet minilov i 4 dar, det uppskattas och imorgon är det valborg. Det ska bli kul hoppas jag om man hittar på något roligt att göra :) 
Idag har jag varit i Norrtälje med några i skolan, vi har marknadsfört den lite. det var skojigt. Jag å Shane hängde med en kille från södertörnskolan som bor i Trosa. Han heter Patrik och är supertrevlig och smart :P
I och med att det är ledig dag imrogon så blir dte som en ledig dag idag också, så då kan man hitta på något på kvällen om man vill så det är bra. Bara synd att jag ska till tandläkaren anktidigt imorognbitti.

Nu ska jag återgå till det jag gjorde innan, alltså ingenting :P

En molnig måndag

Hallojsan! Idag var det en riktigt skön dag. Först så var det lektion med Mackan då jag inte gjorde mycket alls. Efter det var det historia som är lite halvsegt, jag jobbar inge bra i skolan så äre bara. Sedan hade vi en extra lektion i webbdesigen då gjorde jag inte så mkt häller. Så en skön å slapp skoldag. 
Efter skolan gick jag direkt å klippte mig, elle rinte jag det var någon annan som gjorde det. Det blev för kort tycker jag, men det tycker jag alltid, men nu blev det förkort tror jag :P Jag är så jäkla kass på att säga hur jag vill ha det men man kan väl inte vara bäst på allt.

Imorgon har jag matteprov det gillar vi inte. Men på onsdag så ska jag Shane å två till på konferans med rektorn och en till ansvarig person för Mulitmediaprogramet som heter Martin i Norrtälje. Det kommer bli grymmt kul och trevligt, och dte bästa är att jag missar engelskan :D

Nu ska jag pömsa God natt!

SommarSöndag

Tjolahopp idag kunde man tagit sig ett dopp, så varmt var det :D det var förbannat skönt om jag får lov att svära. Nu kommer en liten sammanfattning av helgen.
Iördags så hade jag arbetsplikt, det betyde att jag skulle infinn amig på båtvervet kl 07:45 och vara med och sjösätta några av båtklubbens båtar, det var segt men man fick ha en blå arbetshjälm på sig, riktigt fräsig varen. Det var lite svårt å få in dom störta segelbåtarna för det är så lågt vattenstånd i dessa dar så vi fick dra i dom och trixa och sånt men det gick!
När jag var klar med det vid 12 så cyklade jag hem och gjorde lunch för mig själv som jag sedan satt och njöt av på altanen. en någon timme där fick jag för mig å cykla ner till centrum och beställa klippning så det gjorde jag. Efter det var gjort så tog cykeln mig hem igen för ännu mer glassande på altanen. 

På kvällen så träffade jag Shane och Julia. Vi var hos Julia och där fixade jag och shane deras nya modem så den ville sammarbeta med deras router. Efter en timme typ så gav den med sig och vi konstarade våran vinst :D Som sagt går man IT-gymnasiet så gör man :P

Idag vakna jag sent för jag kom hem tidigt, på morgonen. Jag käkade min frukost ute vilket var skönt som ni säkert vet :P 
Jag skulle egentligen behövt åka till båten i dag å vaxat lite men så blide det inte, jag orkade inte cykla ner så tar det någon kväll i veckan kanske.
Sedan har jag varit å hämtat Elvira i stan för hon han nämligen varit på min kusind födelsedagskalas i Göteborg över helgen. Så jag har kört bil i stan idag, Det var lite små coolt tycker jag men dte är inte så läskigt som man tror. Det var ganska köigt och mkt folk så vid plattan där vid övergången till åhléns så var det kö. Sen när jag kom till övergångstället så blev det grönt för dom, så folk började gå runt om bilen både framför och bakom, undertiden som det blivit grönt så hade kön framför mig släppt så jag kunde köra. Fast dte kund ejag inte alls för folk stormade fram och tillbaka framför bilen, jag å pappa bara satt där å chillade, ass skummt. sen när det blev en liten lucka så körde jag bort därifrån.

Så kan det gå om man har otur. nu ska jag gå och pömsa snart men inte riktigt, fast jag säger god natt iaf :)



.

Godafton, jag har blivit så jäkla dålig på att komma på överskrifter så det nästan är sjukt, men inte riktigt. ville bara säga dte som försvar. Jag har precis ätit glas med massor med strössel :D utsökt. innan dess så var jag på rockgård, det var faktist jäkligt nice, och ett band var riktigt grymma! Imorgon sk ajag gå upp halv 7 för jag ska jobba och nu ska jag gå och sova för jag är trött så hejsvejs :)

Å HEJ!

Morsningkorsning!!... Jag är ganska nyligen hemkommen från ett mycket kallt ställe å det är inte norrut jag har varit, jag nämligen varit på fotbollsmatch, stog i klacken :D Det var Amanda & Julia som hade match, dom van med 6-1 tror jag, ingen visste riktigt vad det blev.  Det var väll en bra match eftersom dom vann men andra laget (rissne) var kassa, men någon måste ju vara det också. Men dom var duktigt :) Shane och jag också som var så uthålliga och stog kvar.
jag hade grym tajming till fotbollen kom direkt från orientering som gick grymt bra kanske bara för att jag joggade, men jag tror jag kommer bli förskyld snart så det suger men dte är bara att krya på sig.

Skolan idag var ganska nice, först engelska som är trist men det måste göras, typ som å äta spenat. Sedan bjöds dte på lunch som var gott. Sedan var det engelska då vi bara snackade om filmer å lite debatt saker som vi ska ha någon gång. Efter det hade vi håltimme då gick vi å köpte glass och var ute och var lite jackass och hade det trevligt.
Det blev inomsintid dax för idrott då körde vi kickboxing vilket var grymmt jobbigt efetr som jag och Shane hade pumpat mage och armar på gymmet kvällen innan och dte var just dom muskelgrupperna vi använda, så nu har man fått sig en riktig genomkörare :)

Jag sitter och "pluggar" lite matte för jag har prov imogon inte kul, sen som en bonus efter det så är det nationella i engelska vilken jäkla fredagscombo!!

Jag upptäckte en sak idag, eller två och dom failar i varandra som världenstjockaste man skulle åka chao på stavahoppet i 60 km/h alltså en ganska stor fail som ni förmodligen förstår. Jo men så att nu är det så att det som följer är så här som jag skriver snart, jag är ledig på torsdag... och jag har tandläkar tid då 07,45!! Det är så jäkla otäckt men jag orkar inte boka nytid, det är väl bra att man kommer upp tidigt den dagen, men lite för tisigt är det allt. så nu måste jag typ åka natt buss! eller inet riktigt men  kvart över 7 bussen och d¨å måste jag gå upp kl 6!! usch å fy fabian.

nu sk ajag återgå till mitt "pluggande" cya

PS. är det någon som har ett bra namnförslag på en festival som ska vara på ekbacken i sommar ? skulel verkligen behöva ett bra namn :)


En onsdag...

Hejsanhallå! Idag har det varit en vanlig dag skolan förutom att vi inte hade någon svanska för Kembler inte var där, så det var skönt. Så då istället för svenska så hade vi Popautomaten rep, så nu har vi en låt på gång som vi hoppas på å spela på nästa musikcafé, Vi var kvar ganska länge och gjorde annat. Seden bar dte av hemmåt för lite käk och relaxing, jag har lite ont i halsen och varit allmänt trött pga av att jag skjutigt upp skolasker till det sista jag gör innan jag hoppar i säng, dumt men sån är jag. På kvällen vare gym som gällde med Shane och Frida, det var trevligt som vanligt.

Dagen till ära har jag två lännkar till er som ni ska ta en titt på

Min nya hemsida den är ganska ful och texten är inte så bra, men prova klicka på bilderna i photos så ere lite coolt tycker jag iaf :P

Rösta på mig Jag har gjort om en bild och är med i en tävling så lägg en 10:a på mig så lovar jag att sjunga en sång och dansa en dans för dem som gör det :)

nu ska jag pömsa hare!



Sommar värme på gång!!

Heyysan, I morse skulle jag gå upp å kolla på Mackan när han spelade på nyhetsmorgon och käka en "lyxig" frukost, nu kommer jag till punkten då jag berättar att jag inte orkade gå upp men där ljuger jag lite. Jag gick upp i tid och kollade när dom spelade först låten sen medan jag väntade på den andra så gick jag och gjorde en härlig frukost, men det blev inte som planerat pga av att vi inte hade röd paprika, det MÅSTE man ha även fast det inte är jätte gott. Det blev 4 mackor med ost å lite tomat med gurka, en stor kopp vanilj te, ett glas juice, en tallrik med fill. Så jag är lite missnöjd men ändå nöjd :) Spelning för mackan gick bra tycker jag ljudet var okej, det var bara jonthan som kunde sett lite gladare ut.

Nu hade jag 4 timmar som jag inte visste vad jag skulle göra så jag lyssnade på lite musik, spelade gitarr å sjöng lite. pluggade lite och åt lunch sedan åkte jag till skolan. Det var siom en vanlig tisdag med matte och gitarr. Nu på kvällen har jag haft träning, det gick bra men var rejällt trött efter men de är dte man ska vara :P 
Nu sitter här å skriver min bokrecension på engelska om kalle å chokladfabriken som ska vara inne imorgon. Det är ganska drygt men det börjar arta sig och den är snart klar, ett tack till Julia som skrev en halv sida åt mig för hon var skyldig mig ett arbete :P

Jag har kommit på att jag måste klippa mig snart kanske på fredag om det finns tid, det börjar bli för lågnt och jag vill intye har långt hår, det är snart sommar och då ska man ha kort hår. fast inte för kort, dte gälelr att veta vad man håller på med så man vår den där gränsen mellan kort å långt och lagom :P
I helgen ska det blir riktigt varmt och fint väder, 20 grader, då måste man hitta på något roligt utomhus något lite äventyrligt ; D men vad är ju självklart frågan hojta till om någon har en snilleblixt.

Nu ska jag göra klart boksaken god natt allesammans

Måndag...

ooohHej! Idag var första skolandagen på ett tag, det var kul att komma till skolan efter det lite osociala lovet, kort sagt kul att se alla igen. Vi hade musik då vi hade en tråkigt genomgång på sånt jag redan kunde, men genrep är väl alltid bra men inte kul. sedan så gjorde vi lite arbete med filmerna från rockgården.
Efter lunchen hade vi historia, vi kollade klart på columbusfilmen som var otroligt, förvånadsvärt, onödigt, obehagligt och nervgripande. Det var figth med blod för mycket blod och folk miste livet och hög av händer och stog och plågade folk, USCH. Så jag satt å låtsasläste ett papper en heldel, men man får göra lite uppöffringar i vardagen ibland.

När jag kom hem så har jag inte gjort annat en å småpluggad lite webdesign fast jag vissade min sida idag och den var klar mvg nivå sa calle så det är bra så nu håller jag på med en egen på halvtid. Sen på kväll tog jag och Shane den vanliga rundan förbi friskis å gymmsade lite. 
Imorgon har jag sovmorgon till 13,15 :D sug på den karamellen ni! det är bara för min å Harrys gitarr har blivit uppskjutan för Mackan ska spela på tv4 nyhetsmorgon så han hinner inte hit till 11. För er som vill kolla så spelar dom kl 8,23 & 9,22. Själv sk ajag gå upp tidigt å kolla hade jag tänkt, plannerar även å göra en jätte satsig frukost med rostmackor med grönsaker på, jucie (fick skriva det ordet ca 8 ggr innan jag kom på hur det stavades), koka ägg och en tallrik fil med goda flingor :) hoppas inte det kommer misslyckas som jag tror så håll tummarna, fast jag kan ju ljuga och säga att jag gjorde det för ni kan ju inte riktigt vet hur det gick till ;P

Nu ska jag lyssna en liten stund till på lugnafavoriter som är överlägset den bästa radiokanlen för att dom har bar musik och det är lätt å sjunga med.

God Natt!

på äventyr i skåne...

tjolanhejsansa! Nu har jag verit på äventyr igen, vilket förstås har varit grymmt kul. jag tänkte berätta vad jag gjort, får se om det blir kortfattat eller en något längre variant.
Själva tävlingen var i Perstorp i skåne, vi åkte tåg ditt, sånt där ligg tåg som man sover på. Fast det gick inte å sova på dom för det lätt bass högt och gubbade helatiden + att sängarna var hårda som trä. När tåget kom fram så kötde det in på ett stickspår på stationen där dte stog hela tiden. VI gick upp vid 9 typ och käkade frukost som bestod av mackor och lite smått å gott som man hade med sig.
Efter det begav vi oss ut på en promenad i "stan" vilket gick ganska snabbt, vi tog en fika och lite glass innan vi satte oss på en buss som går mellan Perstorp och själva tävling inne i skogen, Dom gick varje halvtimme i ett dygn typ. Väll där satte vi upp vårat tält och käkade lite lunch som bestog av lasane (stavningsvarning?) vilket var förfärligt gott. Med mätta magar  kollade på damstaffet och chillade, det var så varmt att det inte alls var något probrem å ligga i bar överkropp å sola :D 
Damstaffeten var ganska intressant faktist men när den var slut några timmar senare så åkte dom flesta av oss hem, inte pappa för han var lagledare pga att han inte kan springa för hans krämpor vinner över hans skalle :P så han skulle vara upp hela natten och hålla koll på alla i laget så dom vaknade mm. 
När vi andra kom tillbaka så gick vi direkt in på en restaurang och krubbade lite middag, jag körde på pasta, alltid bra. Efter det vid 8 tiden ungefär så gick vi tillbaka till tåget  och gick å la oss å sov, alla skulel upp lite polika tider å springa, jag skulle upp vid 4 så jag ville ha lite sömn eftersom jag inte direkt slog vaärldsrekord i det natten innan. Först så låg alla typ å snackade i någon timme, sedan lyssnade jag på musik å försökte sova vilket sket sig. Vid 12 så var jag fortfarande pigg som en mört, så jag tände lampan och började skriva å lyssna på musik igen, vad jag skrev kan man inte riktigt vet ;P Sen efter någon timme gav jag katten i att jag skulle sova, men det var så farsligt varmt så jag kanske somnade vid 2 tiden, inte okej! 

Vid 4 sen ringde min klocka och jag traskade upp och begav mig bort i mörkret mot bussarna. På bussen lyssnad ejag på lite tilltagningsmusik och festade på min nödfrukost bestående av vatten, valnötter, russin och mandlar. lite tort men helt okej ändå. När Jag kom fram så se jag pappa ligger och halvsover i tältet, som är egentligen är ett vindskydd, man får lätt plats 30 st stående personer i det. Det vissade sig att gubbarna innan mig inte gjort så väll ifrån sig som annat så det skulle dröja typ 2 timmar tills jag skulle springa så jag och pappa gick ich käakde en vällbehövlig grötfrukost där. Sedan efetr ett tag stack jag ut, det gick ifs ASS dåligt men jag har inte orienterat med karta sen i höstas men man kan inte bara skylle på ursäkter, men jag kände mig osäker men otroligt pigg i benen vilket var posetivt. Efetr det var det dusch som var iskall men inet mycket å gära åt såhär i efterhand.
Nästa gång i sommar då det är stor staffettävling i finland ska jag sprinag först atror jag även fast det är natt å läskigt men då har man gott om folk runt sig så då är det bara å hänga någon snabb ryss hela banan så blir alla nöjda.

På hemresan som man typ för man var jävligt trött. När tåget kom fram i sthlm vid 18 så åkte pappa och jag till danderyd och där hämtade mamma och restan av familjen upp oss för vi skulel som kanske tidigare sagt till mina kusiner för hanna fyllde 18. pappa och jag körde raggardusch i bilen och switcahde om till skjorta så vi var lite fina iaf.
Väl där vare trevligt och god mat nu är jag trött och ska sova bjuder er på en ända bild som blev och är tagen av pappa med ett snyggt motiv utan min ryggtavla.



Fail

tjenixen, tänkte berätta om att pappas och mina planer failar ganska hårt inte pga av mig för jag var upp i tid och har käkat frukost och tillochmed borstat gadarna. Nä det är pga pappa han ligger fortfarande i sängen och har "ont" i huvudet säger han. Han tror sig har druckigt för mycket vin igårkväll när han kollade på långfilm. 
Så nu sitter jag här pig och rastlös med en pappa som aldrig dricker iprincip men som nu ligger bakis i sängen och säger att du kan väll åka till täby nu på förmiddan så kan vi åka till tippen sen.
Men jag är iaf stolt att jag kom upp, även fast jag låg vaken å grubblade om allt mellan himel och jord, fast det är inte riktigt sant för det gjorde jag inte, jag grubblande bara om min "planerande standup kariär" så kan tala om för er som är intresserande så är den löst nu.

Nu ska jag skynda mig med ett tåg, men först så vill jag påpeka två saker. Jag har namnsdag idag :D inte för att det är något speciellt men ändå. Den andra saken är att min kusin Hanna fyller 18 idag, grattis till henne se till att kötta sönder tommys nu.

Shetlandsponny Comedy Club

Hejsanhallå denna dag har varit en dag som heter torsdag, jag misslyckades återigen att gå upp tidigt pga av absolut ingenting, hade helt enkelt ingenting å göra så tänkte att jag lika gärna kunde sova :)
Sen så satt jag på Omegle som är en otroligt rolig sida för både den sociala och den icke sociale personen. Man klickar på en knapp och så kopplas man upp med någon helt random person och så börjar man snacka som msn typ, jag har snackat med bla. kineser, skit kul, synd bara att man måste prata engelska men det kan vara kul det också :D

Sedan idag så har jag varit på stand-up med Standup duon Ellen och Anna, vilket var ruskigt roligt, det var ett litet äventyr att hitta ditt men så skall det vara. Det hete Shetlandsponny comedy club, och det är två elever från kulturama som dragit igång det, det äger även rum där också. Det var riktigt bra och gratis :D Det var roligare än jag förväntat och det är kul att se några helt oerfarna försöka sig på, sånt uppskattas :) Jag har bestämt mig att jag ska skriva en stand-up sketch någongång baraför att prova, jag gillar som sagt att starta nya projekt eller utmaningar så vi får se hur det går, då ska ni få hörra den om den blir bra.
Tillbaka till Kulturama- Roligast var David Druid, men Ola var honom i hällarna. Det var synd bara att det var lite folk kanske 15 st, men dte gjorde nästan saken bättre för man kom närmare komikerna då, men nästa gång åker ni med varelse ni vill eller inte. Nästa gång är 7 maj så boka in det en torsdag tror jag.
En sak som gjorde mig glad var när vi gick på sigthseeing tur på kulturama så såg vi massor med affisher om shetlandsponny comedy club och då hade dom skrivit ut min logga som jag gjort åt dom och använt och dom har den även på facebook eventet mm. det gör mig lite stolt faktist : )




En till sak som jag måste berätta eller två föresten, Ett är att jag har åkt tvärbanan, Det är en spårvagn i stan, det var ballt :D, Den andra saken är att vi åkte tunnelbana tillsammans med några komiker efteråt, det var ballt :P

Hursomhäst så är det en ny dag imorgon och då ska jag minsan gå upp tidigt det ska pappa se till, för vi ska göra en gammal soffa till tippen lr rättare sagt jag ska, sen ska vi åka till donken å käka sen direkt till båtarna och vaxa dom lite och sen få in present till Hanna där någonstans. Så morgondagen är fullsmockad ungefär som en myrstack av barr. Imorgon åker jag också till skåne det blir trveligt 

nu ska jag pömsa lite hare gott och hoppas ni får en hejdundrade trevligt helg.

Hejsanhoppsan!

Tjolahoppsan Det sket sig med min uppstigning vid 8, gick upp vid 12 istället :P Men jag hade en bra anledning så det så. Jag drömde jätte mycket och jag kunde bestämma vad jag vill drömma om och tänka på det och sedan blunda med ögonen och så drömde jag om det, sen vaknad ejag en timme senare och kunde välja en ny sak, det var supertufft :D 
Tillslut gick jag upp och käkade frulle sedan tog jag cykeln och lite saker och åkte ner till båten och stog och polerade henne i drygt två timmar, det var ruskigt robbigt men säkerliggen bra träning.

Kom hem vid halv 4 och käkade och drack gudomligt gott te, med precis rätt mängd håning och mjölk, det var vanlijte :D
Vid 8 tiden drog shane och jag till gymsade lite, det var nice längesen vi gjorde det pga förskyllning. Det blev mycket prat men det är bara trevligt. Sedan skedde det en liten olycka vid bänkpressen men den är jobbig å berätta så ni får fråga om ni vill veta.

Jag kan med stolthet berätta att Elvira och hennes kompis Ebba har startat eget företag, tyvärr kan ni inite köpa aktier där  än men ska fixa det. Det är för övring ett bageri och det heter Ebbas & Elviras Tandembageri och allt levereras på tandemcykel. Jag kan berätta att dom har en ganska snygg logga faktist som dom gjort själv. Dom startade det igår och gjorde lappar dom sattigt upp och så knackade dom lite dörr och dom har redan fått en beställning på en blåbärspaj så det är vad dom har gjort idag :P
Ni är alltid vällkomna att beställa ni också :)

Fick reda idag på att jag kommer att springa sista sträckan på den där 10mila tävligen i skåne, skulle först springa sjunde sträckan på 10 km men nu har någon blivit sjuk, en av dom där 35 år gubbarna som tränar helatiden och har ont i alla knän, så nu ska jag troligen köra sista som är 16 km. Kommer bli jobbigt så här efter förskyllning men utmaningar är ju till för att klaras eller hur :D

Nu ska jag krypa till kojs hare bra.

Bo ring

Jag har så grymmt tråkigt nu och ingen popautomatenträff blire heller, har inegn anning vad jag ska göra. Måste göra någonting så jag tror jag ska gå upp kl 8 som vanlig skola och sen käka frukost och cykla till båten och putsa lite på den å sen åka hem och käka lunch och komma på något å göra resten av dan.
Såg det här listan på min kusins blogg och tänkte att det kanske är läge å göra den nu när man har tråkigt å vill göra något, men lite fult äre tycker jag :P


Lovar du att vara ärlig? Arrå.

Du heter: Elias Axel Johansson.

Smeknamn: Ille av någon anledning.

Har du något utländskt påbrå? nix.
Låt som när du är ledsen sörjer till? Bridge over trouble water, bra låt för såna tillfällen.

Beroende av: Att ha Personer runt mig.

Vem behöver du mest just nu: Något roligt lite utmanade uppdrag.
Vad tror folk om dig? hoppas en social trevlig person.
Stämmer det? Om ovanstående är rätt så, Ja.
Vad får du oftast komplimanger för? hmm, vet inte om jag får så många komplimanger, men typ att jag är busig.
Vad säger du för att imponera på någon? Jag vet inte, att jag har Mvg i Bild och dans.
Hur imponerar man på dig? Berättar att man har gjort/kan något som jag vill göra/kunna.
Brukar du skratta för dig själv? Det händer i bland att man ler upp men inget skratljud.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Vart är du någonstans /mamma.
Var bor du? Åkersberga.
Trivs du där: Aadå det är trevligt, lagom nära stan och nära till skärgården.
Äger du några converse: nix men typ några likande.
Sprit, cider, vin eller öl: cider.
Brukar du bli för full: nix.
Vad har du för mobil operatör: 3 och jag gillar det inte sjukt dålig täckning.
Är du allergisk i mot något: nej som tur är.
Har du haft sex idag: nä du.
Nästa mål i ditt liv: fixa ett jobb efter sommaren.
Hur svarar du i mobilen: beror lite på vem men oftas Hej det är Elias.
Vem ringde dig senast? De gjorde Shane.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att han var på skolvägen.
Antal timmar sömn inatt: 10 timmar, rekord tror jag.
Sov du ensam: japp.
Brukar du komma i tid: Aa tycker det är vikitgt och ansvarsfullt, beror ifs på till vad.
När mår du bra: När allt flytter på, mycket å se fram emot och jag spenderar min tid med vänner.
När blev du fotad senast: I söndags i samband med tandemcykling.
Hur känner du dig nu: Trött, förskylld men ändå lite glad.
Vanligaste färg på dina kläder: Blå tror jag, en fin och glad färg.
Vad tycker du om fötter: Är väll ganska bra å ha när man ska gå, springa eller sätta på sig strumporna.
Vad saknar du: Det är mycket jag saknar, ett äventyr i skönt solsken utan något stressigt man måste göra.
Hade du en bra kväll igår: Näe den var dyster, men alla kvällar kan ju inte vara BÄST.
Favorit dryck på morgonen: Lätt te med håning.
Rakar du benen: Nej Nej man är väll lite manlig av sig.
När brukar du oftast gå och lägga dig: 23 försöker jag hoppa i säng men det blir kanske vid 24 och framåt tyvärr.
Är du blyg? Lite beror helt på men oftast inte 
Sysslar du med någon idrott: Japps orientering men inte jätte aktivt mest skönt å hålle en fin form.

Vill du hellre ha mail än brev:  Man blir supermycket gladare av att få ett brev än ett tråkigt mail
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Aa det måste jag nog säga att jag gör.
Har du spytt offentligt: Det tror jag inte/hoppas inte.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ingen anning faktist, beundra mig själv :P man kanske skulle shoppa, det verkar så grymmt mycket roligare om man tjej.
Är du nöjd med ditt liv: Självklart man har ju självförtroende
Är du bortskämd: Nää
Vad gör du i morgon: Uppe med tuppen, tar cykeln till båten och gör lite rubbing, cyklar hem käkar och chillar i värmen förhoppningsvis.
Vad är det värsta du vet? När folk mördas.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? ca 50 kr på lite glass å sånt smaskens.
Vad behöver du just nu? Något roligt spel å några å spela det med.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Hmm vet ingen bra men Mackan är bra förebild tycker jag.
Vad längtar du till? SOMMARLOV för då häder det massa skoj.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Aa jag har väldigt bra såna men även mindre bra.
Vad använder du för shampoo? Det brukar vara två olika mamma köper, Head and shulder och barnängen.
Vad är det finaste du fått? Fått mycket fint men på senaste tiden är det nog Lars-Olof hahah :P
En speciell dag du minns: Jag har för bra minne för sånt här men om jag måste välja en så när första snön kom i vintras, då blev man fylld med glädje.
Hur gammal är du: 17 varv runt solen.
Tycker du om någon just nu: Ja
Om fem månader: åå fan inte matte, hmm då äre september tror jag. då går jag i skolan.
Du samlar på:  Pengar, det tror jag är smart. Men samlade på kapsyler förut, Tror jag aldrig jag skrivit kapsyler förut så vet inte hur det stavas.
Gröna eller röda äppeln: Gröna men röda kan vara otroligt saftiga ibland.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jag är en glad person.
Gillar du golf: Aldrig provet men miniglof är satanskul.
Vilken tid gick du upp idag: 13-00 och det skäms jag för.
Har du sovit i din egna säng inatt: ja och dte var så sköönt så.
Har du strumpor på dig nu: ja vita är dom.
Vad ska du göra ikväll: Sova och förhoppingsvis dröma, det är roligt.
Är det okej att gråta: aa det visar att man är känslosam, men man ska inte vara för känslosam. 
När grät du senast: På min gamelfarmors begravning, det var outhärdligt kunde knappt andas.
Laddar du ner musik och film från Internet: GJorde lite men nästintill ingenting.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Skulle gå å shoppa och unna mig massor med saker tillsamamns med vänner och sedan spara.
Bär du glasögon eller linser: Nej 
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej det tycker jag inte.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: vid 10-11.
Har du piercing: Nej och ska inte skaffa.
Vill du gifta dig: Aa
Vill du ha barn: Ja
Solar du ofta:  På sommaren blir det endel solning, klart man vill vara brun.
Är du bra på att laga mat: Jag tycker det iaf.
Gillar du att dansa: Aa brukar ta lite spontana danssteg, det kan vara trevligt att dans med någon också.
Är du flygrädd: Var förut men nu är det ganska lugnt.
Hur vig är du: Jag är ganska vig faktist.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten gärna svalt.
Vilken är din favoritglass: calippo en varm sommardag är en grym kombination
Tror du på ett liv efter döden: Vet inte men måste säga ja, känns roligare så.
Tycker du om sushi: Aldrig prövat, kan inte beställa det.
Vad äter du helst när du ser på film: Eget plockat lösviktsgodis.
Bor dina föräldrar tillsammans: Jajamensan
Har du tandläkarskräck: Jag har grym tandläkarskräck, men börjar vänja mig nrä man går ditt en gång i månaden.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: nog mer kvällsmänniska men kan även vara morgonmänniska.
Vilken ögonfärg har du: Blå.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Nej, men en klump i halsen jag nog haft, men aldrig gråtit.
Biter du på naglarna: Neej
Röker du: Nej seriös idrottare här.
Hur ofta tränar/motionerar du: 7 gånger i veckan när jag är frisk.
Senaste låt du hörde: Som Katakomber med Zackarias
Vad gör du på helgerna: Umgås med vänner och har det så trevligt så.

 

Äntligen slut!! villee ge upp efetr ett tag men men, nu har jag gjort ett tållamodstest till er kan man säga, orkar ni läsa igenom det så har ni ett bra tållamod :P

 

God natt


Mera lov

Hejsandejsan, jobbigt att lovet är slut nu..... eller vänta?! Jag har ju lov en vecka till :D mouhahah. Synd bara att alla andra går i skolan typ. Sen är det ju en helt annan femma vad man ska göra resten av lovet, kanske jobba lite? näe eller jo kanske.
Imorgon är det iaf sagt att det är popautomatenträff, då vi ska dra igång bandet och samla lite matrial, det kommer bli skoj.
På torsdag har jag ingen anning om vad jag ska göra på dan men på kvällen hade jag tänkt åka in till stan och kolla på shetlandsponny. På fredag vet jag inte helelr vad jag ska göra förutom att jag ska till det avlägsna landet bortom horisonternas horisont nämligen skåne. Ska ditt å springa "tiomila" en stor orienterings sak då man springer i lag.
här är lite bilder från förra året, då var det inte i ingemanslandet skåne utan i stockholm någonstans, mycket skönare. 







 Kommer hem på söndag kl 18 typ och då är det hem igen för ska på " kalas" för min kusin hanna fyller år 18 bast.

Nu ska jag gå och göra igenting tror jag, hare gött å lite sött.



Bus strapatser

Tjolahopp, Nu ligger jag och glassar som bara DEN helt sjukt varmt och skönt som en varm sommardag i juli. Hoppas det fortsätter så här hela nästa vecka då man är ledig och bara kan ligga å slappa dagarna långa.
Igår var jag med Felix och Simon, vi mötes vid videobutiken och hyrde en film, kommer tyvärr inte ihåg vad den heter men den handlade om en kille som skulle komma in på Stanford och bli en författare men hans studievägledare hade blandat ihop hans betyg med en anna så att han inte kom in men den andra gjorde. Så åkte han till Stanford och försökte komma in och dte slutade med att han träffade sin förebild till författare och fick han och inse att man inte behöver gå till en bra collage för att bli författare för det är insperationen som spelar roll och den hade han i hamstaden. Så där fick ni en liten kort sammanfattning :P den var riktigt bra iaf :)
Efter det gick vi och mötte upp två vänner till nämligen Ben & Jerry som också fick följa med hem. 



Sen var vi på traskar humör så vi tog med oss Lisa (Felix hund) och gick ut på lång promenad blad alla "coola" gangsters Åkersberga har att bjuda på. När vi närmade oss centrum så upptäckte vi att fönstret stog vid öppet till bergagården, vi kollade in och såg att dom hade något lan där och sitter 2 meter från fönstret och spelar tv-spel. Självklart får alla samma idé att vi ska kasta in saker där. Det första vi gör är att vi kör sten, sax och påse om vem som ska  ta den halvfulla colaburken som står på fönsterbrädan. Det slutade med att Felix förlorade och fick offra sig. SÅ han sträcker sig fram i buskarna och tar den, inget händer, vi bestämmer oss för att Simon måste kasta in en gammal festis förbakning som ligger på marken, sagt å gjort. Han tar upp den och slänger, ett perfekt kast som någon garanterat fick i huvudet. Vi springer iväg  snabbt som ögat med Lisa i täten. När vi stannar 50 meter bort känne rman hur adrenaliet pumpar. Vi traskar ner på torget och förbi där vi pressbyrån och då hitatr vi en gammal rockgårdaffish. Vi viker ett grymmt flygplan av det och traskar tillbaka upp mot det öppna fönstret. 
Nu vare min tur att stå för underhållning, Jag smyger fram till fönstret, avaktar lite och vips så har jag slängt in planet som för övrigt flög skit bra. Jag inser att jag redan har börjat springa som en antlilopp med en jumbojätt hack ihäl. Vi stannar på samma ställe och står och njuter av adrenalinet ännu en gång. Sedan kollar vi bakåt för säkerhets skull, det är tomt. Vi traskar upp på torget, vi går fortfarande på adrenalinet. Felix ser en gammal glasförbakning sån där som man brukar dela med en kniv på mitten så har man två st. Den flyger skit bra och får följa med. Vi fortästter ner mott pressbyrån och sätter oss på en bänk bara för att, Lisa börja nafsa någon tjej brövid som står och väntar på att bli upphämtat. 
När vi suttigt klar så går vi upp runt vivo igen mot bergagården. Där tar Simon upp cola burken som Felix tog första gången. Han häller ut colan och går fram emot fönstret tillsammans med Felix och han glassförbackning, vips så har vi donerat två till föremål till lanet. Vi springer igen och Lisa verkar njuta lika mycket som vi när vi tar våra snabba kliv.
Vi Stannar och pustar ut på samma ställer utanför Roslagenshögskola. Vi traskar sedan ner mot tåget och ser samma personer stå kvar där som först agången vi kom ner där, dom tror säkert vi är ett par idioter med hund, men det är vi ju också så vi sket i det. Jag har turen å hittar en hel hög med DN Bostad tidningar, typ 20 st och dom ligger fint in en genomskillig platspåse, ser ut att komma direkt från tryckeriet. 
Jag tar dom och vi laddar om för vår sista insats för kvällen. Simon vil också vara med och hitatr en Teknikbibeln från Teknikmagasient. Vi går upp som vi alltid har gort ohc närmar oss fönstret, Smart som jag är tar jag av min röda mössa för dom har säkerligen märkåt att det är en snubeb som går förbi med röd mössa några sekunder innan något har kommit inflygande genom fönstret. Efter det fattar jag mod och springar fram med tidningsbunten i högsta höj och slänger in den med ett hejdundrade kast, tätt efter mig kommer siman och dunkar in Teknikmagasinet katalogen. Vi djurar iväg som ett par djur mott säkerhet, När vi kollar bak skådar vi några komma ut. VI blir lite rädd, mest jag. och vi går raskt mot tåget och över järnvägen mot kanalen och för att sedan fortsätta vägen hem till Felix där filmen och Ben & Jerry väntade ivrigt. Kan berätta att adrenalinet satt kvar när jag cyklade hem och tog vägen förbi bergagården :P

Nu har jag skrivit jätte mycket så en applåd till er som orkar läsa igenom det.
Nu har jag legat ute och solat i 3 timmar så det får vara nog hejsvejs och GLAD PÅSK

Fredagskväll hos Farmor & Farfar

Nu är jag precis hemkommen med en rejäl kagge känns det som, har ätigt som ett djur för enligt farmor så är det fint och äta mycket :D 
Det serverades potatisfratäng med rostbiff och nybakatbröd,  det blev tre portioner tror jag :P
Sedan var det blåbärspaj med vaniljsås och kaffe (jag är så duktigt och driker kaffe ibland) Där blide det hela fyra portiner när framor tvingar på :P

Sedan kollade jag på Så Ska Det Låta, det var riktigt bra synd bara att Ola och Molly inte var i samma lag eftersom dom har sjungit mycket tillsammans i bla. High school musical och lite disney sånger också, det hade varit grymmt. Fast det var riktigt bra ändå :D Blev bara lite sur när dom sjöng Fileds of Gold på svenska! varför gör man det?? den är mycket bättre som orginal och då kan man sjunga med också det är det som är halva grejen med Så Ska Det Låta.



Så vare lite Påsk

Igår var jag hos jutta och hade det lite trevlligt med Harry och Jesper vad vi gjorde låter jag bli osagt pågrund av några önskemål och för att vara lite anonyma :P Idag har jag mixat klart musiken till filmen från rockgården och så har jag synkat samman dom typ så allt är klart så den kommer ni få se efterlovet någon gång.
SItter just nu och lyssnar på min ny grymma spellista som jag har varit lite gangstrig när jag skaffade den, Den innehåller  lite Zackarias, Dear Me och Junie Who.









Som ni kanske märker så är videorna gjorde av samma kille sen är det samma trummis i båda, Robin :P Menn riktigt grymma låtar gilla Chirtmas In July bäst sen har den också lite att den har så fina färgglda färger i sig också sånt gillar vi!
Ikväll vet man inte ritkigt vad som händer men en sak som är säker är att jag ska till Farmor och Farfar och njuta av lite god mat, sånt gillar vi! speciellt efterrätter!

Tjohej från mig :D

En dag kvar!

Nu ska jag gå och lägga mig, idag har det varit en chilldag med Mackan i studion, vi har fått filmklippen och ljudfiler från Rockgården som vi ska klippa ihop och göra en fin film av under lovet.
Imorgon har vi ledarskapsdag från 9-16 jobbigt men sen ere lov i 11 dagar :D
det var längesen det var en bild så här bjuder jag er på en fin :)



.

TjenaTjabaHallå, nu vare ett tag sen jag skrev något men som alltid så har jag ursäkter att skydda mig med, denna gång är det min hälsa (jag är fortfrande sjuk men mår lite bättre) och så har jag haft fullt upp också (svårt och göra två saker samtidigt). Nog om det. 
Nu sitter jag iaf här och och förtär chokladpuding som Elvira har gjort tror jag iaf. Ikväll är jag grymmt taggad på å sova! Fick bara lite drygt 3 timmars sömn igår för att min skola är dum i huvudet när det gäller vissa saker, men jag har hålt mig ganska bra från sovadet för att jag just ska kunna sova gott, somnade bara en timme för en liten stund sen.
Idag har jag gått i skolan och tagit det lugnt halvovit lit ei början innan man kom igång, sedan kom Amanda och Julia ditt och gjorde en liten spontan koll sedan var det lunch med kyckling och ris, det var helt okej för kyckliggrytan hade en liten exotisk touch av ananas å sånt gillar vi. Efter det så vare historia vilket betyde filmdax, vi kollar en film om Colombus den verkade be i början men blev jäkligt bra och spännande i slutet.
Efter skolan åkte jag Shane å Daniel till stan och tog en glass vid slussen tillsammans med Julia och Amanda, det var smarigt, skööönt å trevligt. Jag fattar inte riktigt att det är så varmt varje dag typ, verkar som det bara kommer bli varmare och varmare men det ska det ju också.
Måste berätta att Pappa och Elvira har suttigt upp trampolinen också så då kan man ligga och sola på den/hoppa.

Nu ska jag ta ut min efterlägtade sömn för alla kan ju inte ha lov samtidigt det vore ju för snällt.
God natt 

"Spring" promenad

Tjenixeen, hoppas någon förstog sig på min "otroligt" fyndia rubrig med inslag av engelska :P
idag vaknade jag med en otrolig stikande boll i min hals, kunde knappt få fram ett ord fast det går realtivt snabbt över bara man får i sig något. Jag insåg vid frukostbordet att jag inte skulle hinna med bussen, så jag tog det lugnt och tog en morgon promis istället, det var skönt och jag tror det hjälper lite mot förskyldningen. Har bestämt mig för att gå när det är fint väder, ganska skönt och behagligt avstånd :) 
Efter skolan köpte jag och Shane glass och tog en promenad hem. Såg att sportaffären har sin utförsäljning som blev inställd förut imorgon, så då blire att gå förbi där och shoppa något onöding eller nödvändigt för mitt presentkort.

Jag har hamnat i ett jobbigt sovschema. jag går och lägger mig strax efter 12 typ, ligger och försöker sova men kan inet för att jag är för pigg så där ligger jag och filofiserar om allt möjligt, ganska intressant i bland men nu har man hunnit med och tänka igenom allt så då är det ganska boring. sen somnar man vi två någon gång, sen upp kl 8. På eftermiddagen så är man ganska pigg och nu efetrsom jag är förskyld så kan jag inte träna så då har jag ingen viktigt sysselsätning hemma och då efter middagen  så somnar jag i 2 timmar. Det leder till att jag är pigg nu på kväll och det är riktigt jobbigt. Men hoppas på att komma ut från det här schemat när man blir frisk sen och inte har tid att sova efter middagen även fast det är bland det skönaste som finns :P

nu ska jag lägga mig och filofisera lite tror jag kanske har tur och somnar direkt :) natti natti

Sjukstuga

Ohoj idag har jag varit hemma och slappat, har varit lite tråkigt men grymmt skööönt att sitta på verandan och käka frukost i solen, Annars så har jag sovit, kolla tpå kalle och chokladfabriken och skrivit bokrapport på den, Förberett en svenska redovisning som jag ska ha imorgon. Sen har jag inte gjort så mkt mer av intresse. 
Hittade en rolig sida idag iaf :P

http://www.luradittbarn.se/

Iphone!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Halihallå, jag är sjuk och det suger men jag är ändå super glad :D Såg just att jag har fått ett mail från Telenor där de stod att jag är en av dom lyckliga vinnarna i deras tävling då man skulle spela något spel och skriva någon motivering  och så vann jag :D Det had ejag aldrig kunnat tänka mig har aldrig vunnit förut. var bara med i tävling på skj och skrev ett rim som motviering sånt är alltid kul och det verkade dom tycka också :D
 SÅ jag har vunnit en IPHONE med abonnemang betalt i 24 månader :D:D
Dom ska skicka den på posten så får den på fredag lr torsdag längtar som fan tills dess :D:D Sen kan jag schteka med den i sommar :P 



Nu ska jag sova är sjuk och ska vara hemma imorgon och plugga och krya på mig, lär ju gå lite lättare nu med en iphone tror jag :D

 godnatt
 måste tacka gud också, Tack!

RSS 2.0