sjuk?

Det är inte kul att ha ont i halsen, snora och hosta. Speciellt inte när det är nyårsafton imorgon, sista dagen på året och allt. Det ska bli roligt att se fyrverkerier och umgås med vänner och allt som hör till, så därför så käkar jag strepsils :P
även om dom kanske inte hjälper så bra fysiskt sätt så hjälper dom mentalt : )

så nu ska jag krya på mig lite, hare bra
PS. lämnar er med en liten bild så ni kommer iform


det nalkas nyår

Man märker verkligen att det det snart är nyår, alla skjuter raketer överallt, och små gangsters springer runt med sina små raketer och busar.
Jag tycker nästa att det har blivit mörkare istället för ljusare som det borde bli, vet inte varför det känns så men så är det bara och det gillar jag inte, så blir man trött och lite dyster av det.

har egentligen inget vettigt att skriva ville inte att det första man såg skulle vara något om kattpiss : P

Klart slut

kattpiss som luktar

hejhopp nu sitter jag här med shane vid jeppes köksbord, det luktar kattpiss. det kommer i omgångar liksom för kommer värsta odören som luktar så in i helvete, sen när man vant sig kommer en ännu värre och så håller det på.
har spelat ett skit skojigt spel som heter "war rock" men det bluescreenar min data så skiter i det nu : )

hare bra och hejsvejs

Julaftons kväll, ingen vanlig kväll

då var julafton slut för i år : (  Tycker alltid att det känns så tomte efter jul när alla gäster och så åkt hem, vet inte varför men det bara känns så. Tror det är för man alltid har förväntningar om att julen ska bara så underbar sen så är den det  också
men så så helt plötsligt så är den slut, det är då det känns tomt, sen så är det ett år till nästa gång liksom.

Min jul har varit jättebra tycker, folk har blivit jätteglade för deras presenter och jag för mina : )
Jag fick en gitarr och en massa tillbehör, lite kläder,och lite ett par saker till datorn : D
Sen var jag jue jultomte för alex vilket var jätteroligt, tror jag skötte mig bra, det får shane avgöra om jag gjorde. bara svårt att dricka julmust igenom ett skägg ; )

(jag precis innan shane kom om hämtade mig, ser ni hur fokuserad jag är? eller är det bara vantarna som är svåra att få på?)



(Min fina blåa gitarr)


Hej svejs, hoppas alla haft en riktigt trevlig jul : )

FELIZ NAVIDAD!! EVERYONE

GOD JUL på er alla :D hoppas ni får en jättetrevlig julafton med era nära och kära :)
tänkta att alla skriver GOD JUL så jag tänkte vara snäll och ge er lite omväxling/passa på att briljera med mina spanska skillz :D

JAG Tomte?
Jag är alltid pirrig innan jul, det har liksom blivit en tradition, och det blir inte bättre med pirret när jag ska vara tomte hos shane och hans släkt :P
I morse fick jag ett samtal av shanes mamma som frågade om jag skulle kunna tänka mig och vara tomte åt dom eller speciellt åt alex och hans familj som dom ska fira jul med, alex är en liten pojke. SÅ jag tänkta att det skulle kunna vara roligt och tackade ja :)
 Annars idag och jag spelat lite gitarr med elvira och vi/ jag har kommit på hur låten ska gå och kommit på texten till refrängen och lite på versen, sen har jag klätt granen också, det blev bra. men alla svenska flaggor,(som vi typ är ensamma om att ha typ) hade trasslat ihop sig. Sen en sak som vi definitivt är ensamma om att ha är nog som orienteringsskärmar XD
Men det har blivit en tradition det med liksom så dom får stanna år efter år, gjorde dom när jag var liten har jag för mig.





Sen har hacker shane hittat en tråd på flashback där det stod hur man fixade ett gratis spotify konto, det gick snabbt och var väldigt enkelt så hjälper gärna till om det är någon mer som är intresserad, det är ass grymmt :D
HÄr kan du läsa vad det är om du inte vet det

funkar precis som itunes fast här har du all musik eller alla artister som har skivbolag och det tar ingen plats på datorn och är lagligt  : )
Tänkte bara skryta om att det är två killar som gått it-gymnasiet som har kommit på det här och dom har dragit in 15 miljoner euro, ganska lagom med pengar om man säger så ; P


En liten fråga också, är det bara jag som kollar på julkalender? känns som det, den måste man liksom bara se det hör till och så känns det som om tiden går snabbare då ; )

Hej då och GOD JUL hoppas ni får besök av någon tomte : )
själv så vet jag att mamma kan man alltid lita på, en riktigt bra jultomte :P

Klapparna inslagna

Nu har jag precis slagit in alla mina julklappar, är skönt när man har det gjort. Jag körde på lite freestyle det här året, så tråkigt att göra exakt likadant med snöret varje år så provade lite nya saker iår och blev ganska nöjd faktiskt :)



hoppas era klappar blir/är inslagna fint, det är faktiskt inte trots allt bara insidan som räknas, 0,01 % är utsidan :)

1 day left

Idag har jag varit handlat dom sista julklapparna med julia, det är skönt att ha det gjort nu. Man träffade många bekant där :) bla, budny och en gammal klasskompis. sen hem var det världen kö med bussen, skit jobbigt.

nu ska jag kolla på The santa claus på 5:an en riktigt bra julfilm

har inget mer att berätta nu tror jag så hejvejs så länge

4:e advent

Jahapp nu är det fjärde advent och idag har pappa och elvira köpt julgran så imorgon flyttas den in. Då kommer det dofta ljuvligt här inne och då blire julstämning, kollar just nu på grinchen också, då får man också lite stämning :D
Grinchen har typ blivit en ny jultradition tycker jag, kommer inte ihåg att man såg på den när man var liten men nu så kollar man alltid på den.



Denna helg har jag först varit hos jonte och spelat lite tmnt, sen var jag hos adam och där gick vi på promenad typ, det var trevligt, sen när jag skulle hem så träffade jag på mattin och co från medelklassen. Så hakade på dom till statoil, där tydligen alla coolingar hänger, sen gick vi hem till han, som bor granne med adam. kom sedan hem kl 7 och gick och sov direkt. en hädelserik kväll kan man säga.

Imorgon ska jag åka och inhandla dem sista julklapparna sen så kan man slappna av

paarty??

Nu har det gått ännu en dag  och därmed är den en dag mindre till jul. Idag  har vi inte gjort så mycket i sko9lan förutom att vi fikade och kollade klart på"phantom of the opera" på engelskan, vi fick ha med oss fika så eventyrsgenget bar sig av mot ica i morse och köpte det, jag köpte en 50 cl julmust och lite godis :)

på kvällen vad det "avslutningsfest" på orientering, det var lite halv tråkigt eftersom jag är äldst :P men det är sista gången jag går på den, sen blir man för gammal ^^
eftersom min pappa är tränare så var jag och min lilla syster där tidigare, då spelade vi pingis,inte för att skryta men jag var ÖVERLÄGSEN. Men hon var förvånadsvärt bra :)
Vi hade en frågesport som var ass svår med ord inom olika sporter man skulle para ihop, sen åt vi mat och sen gjorde lite annat sen åt efterrätt och så var det prisutdelning.

BTW imorgon är det avslutning, men vi kanske har datorkunskap prov men hoppas verkligen inte det.
juste fick tebax musikteori prov idag och jag hade ALLA RÄTT är jäkligt stolt så ni vet.

Filmdag!

Idag blev det typ en filmdag i skolan :D på engelskan så kollade vi på "phantom of the opera" det är en musikal med bra sång men med en skum handling, ganska seg. På svenska så kollade vi klart på "the war game" den är bra men man ska helst ha haft lite kontakt med datorer, om man är pensionär är den nog inte så rolig.

( phantom of the opera) ni får erkänna att den ser lite små skum ut  ; P


I dag har jag spelat lite gitarr också, skriver en liten egen låt, någon gång ska vara den första.

Hejsvejs

Julshopping

Idag var jag ledig vilket var hur skönt som helst. Dagen spenderades i täby, stan med harry. Det gick lite trögt i början innan man köpte den första klappen, då kom man igång. det blev några riktigt fina saker bla, en stor fin tomte lyckta till farmor och farfar  :)



En sak som är fint på julen är inte bara snös utan också att det är mörkt, alltså behöver man mycket ljus vilken innebär lampor. Alla lampor som pryder stan är väldigt fina och gör verkligen det till en mycket trevligare miljö :)

Don´t do

Jag har ett litet tips till framtiden, ät inte kall glass och sen drick varmt te direkt efter, ingen höjdare blir som en kemisk reaktion mellan ens frusna tänder och det varma te:t . Tänderna spricker nästan känns det som, och så ilar det något fruktansvärt.
bara så ni vet

Hejsvejs

3:e Advent med lite julkänsla

Idag är dte då tredje advent alltså en vecka kvar till JUL, fast det systemet stämmer inte alltid bara vart 7:e år typ. Men men julafton är iaf på nästa onsdag. I Dag har jag sprungit en gammal tradition i orienteringsklubben "skinkloppet" heter det, det går till så att det finns tre olika långa/svåra banor att välja mellan. Sen gissar du den tid du tror det tar för dig att springa banan, den som springer närmst sin gissade tid vinner, alltså blir det en vinnare på varje bana. Jag tror jag var 2 minuter från min gissade tid, men jag skyller på att en kontroll satt fel som den gjorde. Dom som vann på respektive bana fick en julskinka där va namnet.

Resten av dagen har jag varit hemma och ätit lussebullar och lyssnat på julmusik. Nu har jag precis kollat klart på en film "the flight before christmas" eller NIKO som den också heter typ. En riktigt grymmt bra film tycker jag, ett storslaget äventyr med en bra handling och överhuvudtaget bra och noggrann gjord film med söta och alla andra personligheter som alla karaktärerna hade. Rekommenderar den skärpt. men sen kanske inte alla är lika förtjust som jag i animerade filmen :)



Nu ska jag kolla på lite disneys julfavoriter :P
God natt

Idrottsdag

Idag hade vi idrottsdag i skolan, det var konstigt för vi har aldrig haft någon idrott än men nu hade vi det iaf. På morgonen så bakade alla pepparkakor, det var roligt, harry och jag var flitiga men inte lika duktiga som danne som gjorde minst 30 st grisar :P Här kan du se mitt och harrys verk, förutom gubben till vänster som är dannes musepigg men öronen gick sönder :(



Sen efter lunch så var det idrott i söra, man fick välja om man ville spela bandy eller volleyboll. Jag körde volleyboll lite coolare och så behövde man inte ta med innebandyklubba, lat som jag är.
Nu äre så att jag hatar detta väder, blir så jäkla less på den så kallade "vintern", det är jättekul med snö och man bli glad av den men man blir så missnöjd när det inte är snö och speciellt när det regnar också.

Nu hör man att dom testar musiken till luciacupen i sporthallen, hör att basen gör sitt jobb om man säger så.

Hejsvejs och hoppas alla för en trevlig fredagskväll :)

Sats?

Den här dagen har varit en riktig höjdare tycker jag, På engelskan så läste vi manuset från "phaton of the opera" Vi blev tilldelade karaktärer och så körde vi igenom det, det var riktigt rolig speciellt när det kom sånger och ingen visste hur melodin gick. Sen var det kebab till lunch vilket inte direkt gör dagen sämre.
På svenskan så kollade vi på film "war game" sjukt bra film rekommenderar den verkligen, den handlar om en pojke i kanske min ålder som gillar datorer och sånt och han håller på att hackar, sen råkar han hacka amerikanska armén och skickar ett par missiler mot dem själva.
Sen hade jag utvecklingssamtal idag, det var trevligt och jag fick riktigt bra omdömen av några lärare, men får alltid massa kritik på min dåliga engelska speciellt stavningen.

Dagen orienteringsträning var sjukt jäkla sats, de släppte av mig och två till i skärgårdsstad och sen fick vi springa till ett ställe i skogen där tränarna hade gjort upp en brasa och där bjöd dom på pepparkakor med mer. Sen när man ätit sig mätt så sa dom att vi skulle springa tillbaka till hackstastugan. Det hade ju underlättat om dom sagt det innan så man inte hade ätit skit mycket, jag som inte hann äta middag häller. Så fick håll direkt och fick lite spy reflexer, inte kuuull.

Jonathan Johansson

Nu är jag ny duschad och har bäddat nya laken i sängen så kommer sova gott inatt, det behöver jag, har hållit på att somna på varje lektion idag. kom hem sent igår och sen när Elvira väckte mig för att kolla på julkalendern så kändes det verkligen som jag aldrig han somna, helt sjukt, Igår var jag shane, jonte och kalle in till stan och kolla på jonathan johansson som spelade på teater scenario, vår mentor spelar bas i det bandet så det var extra roligt. Det var 18 års gräns där men vi kom in med mackan som lite "VIP" gäster. När vi kom in där så fick vi hälsa lite på dom övriga bandmedlemmarna, sen satt vi och kolla när dom för repade lite. Dom var skit bra och det var mycket publik, en väldigt trevlig/rolig kväll med andra ord.



Ljudet och bilden suger för kameran suger, sen tog dessutom batteriet slut mitt i låten när det bästa skulle börja så det var lite FAIL.
Imorgon har jag utvecklingsamtal med Mackan, ska bli kul inte ett dugg orolig, alltid nice att snacka med han. Till sist så tänker jag berätta  att det SNÖAR ute, hoppas det kommer lika mycket som sist och att det stannar över jul och nyår, fast det lär ju inte hända : (





Hejsvejs och hare GÖTTT

Mammas bakdagar

DOm senaste dagarna har mamma bakat jätte mycket : D Det är för att hon är ledig och för att vi ska ha gäster på lördag och då vill hon ha något hembakat att bjuda på vilket inte skadar mig direkt. Idag har hon bakat knäck. Jag hann precis ta en litet kort just för er och tar två st för mig själv innan dom försvann.



Annars idag har jag varit i täby med jonte, kalle och rasmus Du Kan läsa om det här.

Imorgon är spelar Jonathan johansson i stan och jag, kalle och kanske jonte kommer åka ditt som om du är sugen så det bara att hänga på : ) Det grymma med bandet är ju som ni kanske vet att mi mentor spelar i det.

Kalas och annat skoj

Hejsan igen, kanske ska börja och berätta att harry fick tillbaka sin dator så har jag det gjort. Så i fredags var jag på Shanes trevliga födelsedags fest, Det var många trevliga människor där vilket resulterade i en trevlig kväll, så tack shane : ) När dom flesta hade gått så begav sig jag, kalle jonte,harry,jesper och rasmus, hemåt. först sa vi hej då till kalle, sen så följde vi rasmus ända hem till skånsta sa god natt till han. Sen gick vi resterade hem till jonte och sov där, (Efter som jag hade varit så snäll så hade jag tydligen lånat ut mitt rum till elvira OCH hennes kompis den natten). Eftersom vi hade varit ute och gått i nästan 2 timmar så somnade man väldigt snabbt, jesper märkte vi försvann "ljudlös" vid 10 tiden och vi andra vakna vid 3.
Vi låg och snackade väldigt mycket den morgon, det var väldigt trevligt och verkligen kunna säga vad man tycker och att alla höll med varandra men hade olika åsikter.

På lördagskvällen bar jag och cykeln ner till lilla österkär och var med felix, simon och alex. Vi kollade lite på en film "28 dagar senare" Den var läskig så dom var snälla och tyckte att det inte var schysst mot mig att se på den efter jag ändå inte vågade kolla. Vi spelade ett sällskaps spel i stället, rappakalja. Det var roligt som vanligt när vi spelar det, Sen fick alex iden av att spela in en liten film, men det sket sig för vi hade igen bra kamera.

Idag ska jag försöka plugga lite datorns historia, Nu ska jag sticka ut med pappa och övningsköra : )

På tisdag (9 dec) ska min musiklärare/mentors band spela på teater scenario vid fridhemsplan, det är gratis inträde och dom börjar spela vid 10 tiden, Det vore roligt om det är några som vill hänga med, kan lova att det kommer bli grymmt.
http://www.myspace.com/jonathanojohansson

I feel so sorry

Fick veta att harry tappat/glömt sin dator vid ica idag, tycker väldigt synd om han. Skulle verkligen inte vilja tappa bort den, men harry är känd för att glömma saker tex hans matte bok på bussen. Hoppas verklige ha får tillbaka den och att någon har lämnat i den till polisen, det är bra att han glömde den vid ica, för där är ju mest sälla vuxna gubbar och gummor.


känns som han visar lite fel känslor i den där bilden borde vara tvärt om, men det får ni leva med.

NY KLIPPT (ingen hit)

Idag så gick jag upp efter julkalendern och var pigg och hurtig så fick mitt rum julstädat, ganska nöjd faktiskt. Skolan var roligt som vanligt och på engelska fick vi skriva egna dikter vilket gick sådär. Efterskola så klippte jag mig, me på stället där jag brukar var det fullt typ dom tiderna jag kunde fram till jul så orkade inte vänta. Gick till någon drop in frisör och klippte mig, jag blev inte alls nöjd, det blev förkort,.han förstod typ inte vad jag sa, men det är försent nu.
Se till sist ett litet tips till er alla, ät aldrig pannkakor en halvtimme innan träning, det går inge bra då och du kommer förmodligen få ont i magen.

Nedräknigen har börjat

Nu har julkalendern börjat så då är det inte långt kvar till jul, dock är årets julkalender ingen höjdare om jag får säga så, men snart är det jul och den gör så det går snabbare.
igår hade vi öppet hus igen, alltid lika roligt tycker jag. I början stod shane och jag nere vid ingången och välkomnade alla, sen började vi leka med en stor marshall och la in kartong bitar så det börja brinna skit mycket, sen spottade shane i den och då kom ett stort eldmoln så vi kom på att man kunde slänga snö i den så skulle det bli ett ännu större eldmoln och det blev det, skit ballt.
Idag hade vi något slags möte på skolan för aa våran parallelklass inte sköte sig typ och så dom kunde ta emot förslag på förbättringar och sånt, det var väldigt seriöst men det behövdes säkert.
Nu har jag precis ätit risgrynsgröt, det var riktigt gott, godare än jag mindes det, så nu är jul nära. ska på träning nu så ciao

RSS 2.0