Skidåkning i Säfsen!

aloha! Nu har jag kommit hem från Säfsen, en ganska liten skidort i dalarna. har åkt skidor med simon i tre dar där. Lagom mycket på ett sådant ställe. Det var riktigt skojigt hade längtat till att stå på ett par slalomskidor eftersom det inte blev något förra året då resan gick till malta istället :D Resan ditt tog ungefär 3-4 timmar, ganska segt, gillar inta att åka bil, så trist så man får försöka sova och lyssna på musik alt, kolla film som vi gjorde. Det blev endel filmkollande på kvällar så det var skojigt, förutom en som var lite otäck. Vi bodde i något stort hur på övervåning med mina kusiner från göteborg, dom är väldigt små så det var lite stohej och bus helatiden men sånt är bara roligt :)
I backen var det fullt med (ursäkta uttrycket) negrar, Det var säkert 40 st och alla kända alla. Dom var sämst och bidrog till alla liftköer. Det var även dom som stog för det fullkomligt sjuka vurporna i liftarna, det tackar vi för :D
Jag beklagar att jag tyvärr glömde ta med kameran, skall inte hända igen, hade inte med mobilen till backen för hade ändå ingen täckning.



Nu ska jag snart iväg och gymma och sedan ska jag till felix. Sedan måste jag plugga lite men det är inga problem, har pluggat lite i huvudet medan jag varit borta så nu vet jag vad jag ska skriva. Kan tala om att farmor har gjort ett grymmt arbetat med lars-olof ifs är det inte så svårt att mata en fisk men ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0