Live nation, Teater pero

Hejsvejs, idag hade vi som sagt APU-dag typ, först så samlades vi vid östra för att sedan bege oss till Live nation, där träffade vi Emil och Martina. Emil jobbade där och var ansvarig för 30 svenska band, bla, Jonathan Johansson. Han bokade helt enkelt spelställen till dom banden. Sen så snackade vi med Martina, hon hade sin sista prao där. Hon gick en utbildning i hultsfred och kalmar som man blir typ bandbokare av, verkar som en riktigt skojig utbildning. Sen skulle jag å Shane egentligen gå upp en trappa till benke (Amandas pappa) som jobbar där men shane bangade å vi hade lite brottom för vi skulle käka. 
Vi käkde på det mest otippade stället nämligen Östra Real, det var helt fullt med snobbar och tjejer vilket var ovant när man käkar mat, maten var halv skabbig men man fick väldigt goda äpplen efter vilket uppskattades : )
Sen skulle vi vara på Teater Pero halv 3, så vi hade alltså endel dötid, så vi gick hem till susannas studentbostad och fikade och hade trevligt :D Sen bar det av till teatern där vi träffade Sofie som har en klubb där, vi hade träffat henne lite snabbt förut men nu pratade vi mer med henne om egna evengemang, hon gav många bra tips ifs så säger dom alla samma sak typ men alltid lär man sig något nytt. Fick även tips vart man kan få hyra gratis PA till min och jontes festival i sommar.
Sedan så slutade vi, då åkte Shane och jag till slussen där vi träffade Amanda som vi hade sällskap hem med.

Imorgon har vi en liknade dag, kommer bli jäkligt skojigt :)

Tjohej med er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0