Tekniska museet, STIM

Halihallå Idag var det ännu en underbar dag med klassen och dagen till äran var det kramsnö också så det blev en heldel snöbollskastade hejvilt. Först så var vi på tekniska museet det var väll sådär, till en början vi var på en uställning som handlade om upphovsrätt och hade lite uppgifter vi skulle göra. Vi gjorde klart dom snabbt och sprang till en utställing som hette sport som man kunte testa sin styrka spänst och massor med andra saker, fast det var fullt med små barn där som man lät dem gå förre för man vill ju inte hamna i bråk liksom. Så kunde inte prova dom roligaste sakerna men det var skojigt ändå : )
Efter det begav vi oss för att fylla våra magar, ingen ville käka på östra real igen så alla inkl, mackan och susanna gick in på en china restaurang och smällde en lunch buffé som var okej men inte mer!

Efter fulla magar gick vi till bussen och åkte till STIM som är en förening som ser till att låtskrivare får pengar varje gång deras låt spelas inför ett antal personer, tex om man har skrivit en jullåt som många butiker spelar vid juletid så får man pengar för att den spelas, eller om ens låt spelas på radio så får man typ 60-150 kr varje gång den spelas.
Vi snackade med en kille som heter Peo, han var riktigt nice och det var väldigt intressant å lyssna tycker jag. Peo hade inte någon skamlig meritbakgrund då han som 17 åring drog in en 500 000 kr i STIM pengar, han spelade i ett band som heter Noice som var med och konkurerade med gyllene tider för ett antal år sedan. Han hade även skrivit ett antal låtar, bla, dansa i neon med Lena PH och några låtar till carola. Peo kom också 2:a i melodifestivalen 1998 så ni vet liksom :P

Efter det så åkte Shane och jag och fikade med Amanda och Julia, det var trevligt.
Idag vare det jäkligt jobbigt på träningen för det är ju endel snö ute som ni kanske märkt? men det gick grymmt iaf bara lite ont i fötterna och låren då man pulsar i snö på golfbanan i en timme :P men de  är ju trevligt på sitt sätt!

Kommentarer
Postat av: shetlandsponnycomedyclub

Tack för den fina loggan :) Det kommer nog användas!



Kom gärna förbi och titta imorgon! Ta med dig vänner, gratis inträde! Start 19:00 :)



MVH

Emma

2009-03-12 @ 18:01:55
URL: http://shetlandsponnycomedyclub.blogg.se/
Postat av: Ellen

vilken fin logga du hade gjort till dom Ille :D Skitfin!

Om du har tid över får du gärna göra en åt oss mä ;)

Ska du gå dit imorn förresten?

2009-03-12 @ 23:00:28
URL: http://humorforhelaslanten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0